Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Golf Course’lara satış fiyatlarını eklemek için Cards menüsünün altından Golf Course seçilir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Golf Course’lara satış fiyatlarını eklemek için Cards menüsünün altından Golf Course seçilir."— Sunum transkripti:

1

2 Golf Course’lara satış fiyatlarını eklemek için Cards menüsünün altından Golf Course seçilir.

3 Karşımıza Golf Courseların listesi gelecektir. Listeden satış fiyatını gireceğimiz golf course bulup düzelt butonuna tıklamalıyız. * Bu örneğimizde Montgomery Golf Course’un satış fiyatlarını girdik.

4 Golf Course Sale Price seçilir. Yandaki liste Golf Course’un bulunduğu otel grubuna bağlılığını gösterir. Aynı golf oteli grubunda olan oteller işaretlenir.

5 Karşımıza Golf Course’un Satış Sezonu Fiyatlarını girildiği pencere gelecektir. Golf course girilen sezonlar ve fiyatları şekildeki gibi görülmektedir. Golf course’a yeni sezon tarihi girişi için New Season butonuna tıklanır.

6 Sezon listesinden daha önce girilen bir kayda tıklayarak New Season butonuna tıklandığında seçili sezon satırının oyunları ve fiyatları yeni sezona kopyalanır.

7 Sezon kodu, başlangıç tarihi ve bitiş tarihi seçilerek kaydet butonuna tıklanır.

8 Listeye eklenen sezonun oyun türünü ve fiyatlarını girmek için Yeni Oyun butonuna tıklanır.

9 Oyun türü ve kapı fiyatı, grup otel fiyatı ve grup otel dışı fiyatları girilerek para birimi seçilir. Girilen sezona ait oyun kaydet butonu ile saklanır.


"Golf Course’lara satış fiyatlarını eklemek için Cards menüsünün altından Golf Course seçilir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları