19-22 Aralık’ta Antalya’da yapıldı. 2013 Yılı Ulusal Konferansı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu Projenin ülkemizdeki; • Akademik Organizasyonu için Yükseköğretim Kurulu’na, • Finansal Destekleri için Avrupa Komisyonu’na.
Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Genel Tanıtım.
E-TWINNING.
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus AB Yüksek Öğretim Programı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi.
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
Müdürlüğümüz AR-GE Birimi bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon Ekibi koordinesinde Ulusal Ajans, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Toplum Yararına Çalışma.
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ PROJELER KOORDİNASYON EKİBİ LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri (
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi (Ulusal Ajans)
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Eğitim-Öğretim Yılı Eylül Dönemi Seminer Çalışması
YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ETwinning 1. Bölge Bilgilendirme Toplantısı Torbalı-04 Nisan 2012 Nurcan ARI İzmir İl MEM /PKE e-Twinning İl Koordinatörü Selcuk-Menderes-Kiraz-Tire-Beydağ-Torbalı-Ödemiş-Bayındır.
KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Comenius Regio Projesi Yerel Ortaklar Toplantısı.
 Erasmus+ Programı, Avrupa Birliği tarafından eğitim ve gençlik alanında yılları arasında uygu-lanmış olan Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programlarının.
YERELDE AB SÜRECİ.
Y USIF M AMMAD - ZADA : ,000 okulmuzdaki 620,000 dersliğimizi BT ekipmanları ile donatarak eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları.
Serdar ARSLAN PPKB Uzmanı T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENL İ K BAKANLI Ğ I–AVRUPA B İ RL İĞİ KOORD İ NASYON DA İ RES İ BAŞKANLI Ğ I TÜRK İ YE’DE MESLEK İ VE TEKN İ K E Ğİ T İ M İ N KAL.
20 Aralık ANKARA Erasmus+ ta Okul Eğitimi Destekleri.
Bilişim Teknolojisi Sınıfları ile İlgili Genelge ve Yönergeler
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi PORTAL.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
1 DEMOKRATİK OKUL KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ Proje Tanıtım Kokteyli Doç. Dr. Abdurrahman EKİNCİ Proje Danışmanı Yeşilli Atatürk Ortaokulu.
Dr. Cemalettin MADEN Türkiye UDS Üyesi
Mersİn İl Mİllİ EğİTİm Müdürülüğü EĞİTİMDE KALİTE yönetİm sİstemİ değerlendİrİcİ eğİtİmİ   MERSİN.
PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI 5-6 MART 2009 SAMSUN/TÜRKİYE.
ERASMUS PLUS Şubat 2014 Ahmet BOYLU
Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi.
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.
UZAKTAN EĞİTİM DERS SORUMLUSU : Yrd.Doç. Dr. Yasemin USLUEL KONU : AB’ de Yürütülen Uzaktan Eğitim Çalışmaları ve Bu Çalışmalardan eTwinning Projesinin.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
KONUTKENT İLKOKULU. Comenius, Avrupa Birliği Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen ve finanse edilen bir programdır. Uluslararası.
BAYBURT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ.  Bir Hayatboyu Öğrenme Programı Girişimidir.  Comenius Faaliyetidir.  Ocak 2005’te başlamıştır.  Ülkemiz.
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015.
STRATEJİK YÖNETİM VE PLANLAMA
Bilgilendirme Toplantısı
PROJE TABANLI ÖĞRENME SCIENTIX PORTAL Proje Tabanlı Öğrenme Sorgulamaya Dayalı Öğrenme.
MAHALLİ EĞİTİM İŞ VE İŞLEM BASAMAKLARI Öğrenme Liderlerini Yetiştirmek İçin Yapılacaklar…
Avrupa Birliği Eğitim Programları
ETwinning: Gelişim yol haritası Mehmet Muharremoğlu Koordinatör eTwinning Ulusal Destek Servisi Bilgilendirme toplantısı Türkiye Kalite Ödülü Töreni.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İMKB ŞEHİT UMUT SAMİ ŞENSOY ANADOLU LİSESİ
Neler Öğreneceğiz ? eTwinning projeleri nedir ?
ERASMUS+ GENÇLİK PROGRAMI
E-KURS Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları
ETwinning PORTAL.
eTwinning Projeleri Nedir?
Erasmus + Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Erasmus + Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar.
PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu.
Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi. GENÇLER İÇİN AVRUPA FIRSATLARI Gençlere soru cevaplama hizmeti yanında ihtiyaçları olan bilgiyi, bilgilendirme.
Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HATAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE
PROJE KOORDİNATÖRLERİ: MELEK KAYA MÜLAYİM ÖZLEM URAL
Yaratıcı Proje Fikirleri
MBT-303 özel öğretim yöntemleri-ı
MBT-303 özel öğretim yöntemleri-ı
OKUL MÜDÜRLERİNİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI
E-TWINNING BİLGİLENDİRME SUNUSU
Sunum transkripti:

19-22 Aralık’ta Antalya’da yapıldı Yılı Ulusal Konferansı

Açılış konuşmasını, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Oğuz Temizhan yaptı.

81 il koordinatörü, Avrupa Kalite ödülü alan öğretmenler ve öğrenici öğretmenler bir araya gelerek paylaşımlarda bulundu.

Örnek proje uygulamaları sergilendi.

e-Twinning hakkında bilgilendirme, portal kullanımı ve Web 2.0 araçları konularında sunumlar yapıldı, tecrübeler paylaşıldı.

AB Bakanlığın’dan Ulusal Ajans proje uzmanı Onur Aydemir Erasmus Plus Programını ve “Okul Eğitimi: Faaliyetler” başlığı altında, Öğretmenler, öğrenciler, okul yöneticileri, öğretmen eğitmenleri ve öğretmen adaylarına hizmet sunan on line platform olarak yerini alan e-Twinning ‘i anlattı sorulara cevap verdi.

Ulusal Destek Servisi 2013 yılında ilk kez bir uygulama gerçekleştirerek il koordinatörlerinin motivasyonu ve performansının arttırılması amacıyla başarılı 10 il koordinatörlerine ödüller dağıttı.

İlimiz eTwinning koordinatörü Nurcan Arı Türkiye Koordinatörleri arasında en başarılı ilk beş kişi arasında yerini alarak ödülünü Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Oğuz Temizhan’dan aldı.

Ulusal Konferanta ilimizden Avrupa Kalite Ödülü alan öğretmenlerimiz Özlem Melek Akkoyunlu,Funda Gülenser, Mukaddes Şahin ve Selma Pınar da başarılarından dolayı ödüllendirildi.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Oğuz Temizhan İzmirli öğretmenlerimizi başarılarından dolayı takdir etti.

Avrupa´da okul ortaklıklarının kurulması, Yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin, Bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, Yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla ülkemiz, 22 Şubat 2009 tarihinde eTwinning Faaliyetinin üyesi haline gelmiştir.

eTwinning Türkiye faaliyetleri, YEĞİTEK Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan Ulusal Destek Servisi (UDS) ekibi tarafından yürütülmektedir.

2013 yılında toplam eTwinning projesi yapılmış, bunlardan 94 tanesi Ulusal Kalite Etiketi, 56 tanesi de Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır

İlimizde 2013 yılında 410 proje başlatılmış. Bu projelerden 8 tanesi Ulusal kalite etiketi 4 tanesi de Avrupa Kalite Etiketi almıştır.