KİLİS İL ÖZEL İDARESİ ( 01.01.2012 – 25.01.2013 ) Sayın Genel Sekreterimiz Mustafa BOLAT’a Arz Ederiz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ. Her ilde Valilik bünyesinde “İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlükleri”, 04/03/2010 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak.
Advertisements

Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
GÖREVLERİMİZ  Görev kapsamındaki kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin taşıyıcı sistemi ile zemin mekaniği mühendislik hesaplarını ve her.
T.C İÇİŞLERİ BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
2011 YILI BAŞLICA ÇALIŞMALAR Sayılı “Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması Ve Uygulanmasına Dair Kanun” ve Yapı Malzemeleri Yönetmeliği.
SAĞLIK BAKANLIĞI EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ
T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ
ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI
İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü
Bahtiyar ÇETİN Endüstri Mühendisi Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Strateji Geliştirme Başkanlığı
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe E.A.H
KİLİS İL ÖZEL İDARESİ ( – ).
1 RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Risk Yönetimi Eşleştirme Projesi Etkin ve etkili Risk Analizi çalışmalarını gerçekleştirebilmeyi teminen AB.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. ÇAMLIHEMŞİN KAYMAKAMLIĞI İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN YILI ÇALIŞMALARI Mustafa UZUN İlçe Özel İdare Müdürü V.
ÇOBANLAR İ LÇE ÖZEL İ DARE MÜDÜRLÜ Ğ Ü İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı
İŞYERİNDE İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ORGANİZASYONU
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
VAN TAPU VE KADASTRO XV. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
BAŞKAN YARDIMCILARI Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ BAŞKAN YARDIMCILARI BAŞKAN
RUHU ŞAD OLSUN.
T.C. AKSARAY VALİLİĞİ SODES KOORDİNASYON BİRİMİ T.C. AKSARAY VALİLİĞİ SODES KOORDİNASYON BİRİMİ 2013 YILI SODES PROJELER İ B İ LG İ LEND İ RME TOPLANTISINA.
İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI BRİFİNG. İlçe Yazı İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan; 1. Özel Kalem Bürosu, 2. Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu,
İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
MANİSA KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ, İNSAN KAYNAKLARI ve DESTEK HİZMETLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ, İNSAN KAYNAKLARI VE DESTEK HİZMETLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 28 – 29 KASIM 2013 TARİHİNDE YAPILACAK TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ.
Yeni tahsisi yapılan bina
Gündem Maddeleri  2011–2012 Eğitim Öğretim yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi  Ana-Kız Okuldayız Okuma Yazma Kampanyası’yla ilgili yapılan.
1) İşveren veya vekili (okul/kurum müdürü)
Yüksekova 50. Yıl Ortaokulu
Sayıların Basamaklarını Tanıyalım
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 SÖĞLE İLKOKULU. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek.
19/08/2014. SULUOVA KAYMAKAMLIĞI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KADEMESİ Açılan Kurs SayısıToplam KursiyerErkek KursiyerKadın Kursiyer Genel Kurslar
CEBELER ANADOLU LİSESİ
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
İLİMİZ DİĞER KÜLTÜR KAYNAKLARINDA OLDUĞU GİBİ KÜTÜPHANELER YÖNÜNDEN DE ZENGİN BİR GEÇMİŞE SAHİPTİR. HALK KÜTÜPHANESİ İLK DEFA ‘MİLLİ KÜTÜPHANE’ ADI İLE.
EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI İÇEREN FAALİYET RAPORU.
BAŞKAN Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ BAŞKAN YARDIMCILARI BAŞKAN YARDIMCILARI PROF.DR. MEHMET EMİN ÖZAFŞARPROF.DR. HASAN KAMİL YILMAZ.
BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK
Ortaklık Kurma Kütüphan-e Türkiye Tanıtım Çalışma Grubu Ankara, Ağustos 2015.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEFENNİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015 – 2016
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ, İNSAN KAYNAKLARI ve DESTEK HİZMETLERİNDEN SORUMLU ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1.
U Ş AK İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K B İ R İ M İ.
OKULLARDA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İŞ VE İŞLEM BASAMAKLARI
TİCARİ İŞLEMLER MÜDÜRLÜĞÜ. KAPASİTE, EKSPERTİZ RAPORLARI SİGORTA ACENTELERİ LEVHAYA KAYIT İŞLEMLERİ İŞ MAKİNESİ TESCİL İŞLEMLERİ SAYISAL TAKOGRAF KARTLARI.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
İŞKUR İSTATİSTİKLERİ.  2013 AĞUSTOS AYINDA; KİŞİ İŞKUR’A BAŞVURU YAPMIŞ Bunların: u erkek si kadın  2014 AĞUSTOS AYINDA
21 Ocak e-İŞKUR Vatandaşımıza en yakın yerde hizmet sunumunu ilke edinmiş olan Kurumumuz internetin olduğu her yerde. İş Arayanlar İşverenler
Eğitim-Öğretim yılında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı (Sağlık Yönetimi) için öğrenci alımı planlanmış olsa da; Eğitim.
E Ş ME İ LÇE M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K BÜROSU.
T.C. SAİMBEYLİ KAYMAKAMLIĞI İl ç e Milli Eğitim M ü d ü rl ü ğ ü 2016 BRİFİNG DOSYASI.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ SİLOPİ MESLEK YÜKSEKOKULU
ONLUK BOZARAK ÇIKARMA İŞLEMİ
SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI DAHİLİ TELEFON NUMARALARI
SAĞLIK, KÜLTÜR ve SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL HAZİRAN 2018 DÖNEM BRİFİNGİ
S.B.Ü. ANTALYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK İZLEM MERKEZİ Vildan DÖNMEZ Sosyal Hizmet Uzmanı Adli Görüşmeci.
Genel Sekreterlik Organizasyon Şeması
Sunum transkripti:

KİLİS İL ÖZEL İDARESİ ( – ) Sayın Genel Sekreterimiz Mustafa BOLAT’a Arz Ederiz.

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİ 1- Kadir KICIKOĞLU Müdür 2- İbrahim KORKMAZ Evrak Kayıt Görevlisi 3- Hüseyin SAVRANLI Evrak Kayıt Görevlisi 4- Serkan SAYAOĞLU Bilgi İşlem E-içişleri Görevlisi 5- Serap SAYAOĞLU Bimer, Yerel Bilgi, Sivil Savunma ve Yazışma Görevlisi 6-Nahsen BADELİ Fotokopi Görevlisi 7-Bayram KARAKUŞ Evrak Dağıtım Görevlisi(TYÇP) 8-Ali KILIÇ Lokal Görevlisi 9-Osman ÇELİK Lokal Görevlisi 10-Mehmet KARAKURT Lokal Görevlisi 11-Ünal TAŞ TYÇP 12-Ali YENİDÜNYA TYÇP 13-Abidin ÖZTÜRK TYÇP

Evrak Kayıt : İki kadrolu memur ve bir toplum yararına çalışma projesi kapsamında çalışan personel bulunmaktadır. Gelen evrakları e-içişleri ortamında kayıt altına alarak birimlere cevaplanmak üzere ilgili yerlere göndermekle görevlidirler. Bilgi İşlem Bürosu :Bir kadrolu işçi ve bir kadrolu memur bulunmaktadır.işçi e-içişleri ve bilgi işlem sorumlusu olarak çalışmakta, kadrolu memur Bimer,Yerel bilgi ve iş ve işlemlerini yürütmek için çalışmaktadır. Fotokopi Bürosu :Bir kadrolu işçi bulunmaktadır. Birimlerin fotokopi iş ve işlemlerini yürütmekle görevlidir. İl Özel İdaresi ile İşkur İl Müdürlüğü Ortaklığında Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında : Altyapı olarak 48 personel çevre temizliği olarak ise 49 adet personel çalışmaktadır. TYÇP kapsamında da odacı, iş makinesi operatörü ve şoför olarak çalışmaktadır. Kültür ve Eğitim Merkezi Binasında eski bitmiş Projelerin makinelerinde kadınlara yönelik faaliyetler yürütülmektedir. Halen yürütülmekte olan Kültür ve eğitim merkezi projesi adı altında bilgisayar kursu tekstil ve halıcılık kursu faaliyetleri yürütülmektedir.