TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
1. Türkiye İtibar Zirvesi İtibarınız Kaç Karat? Elvan Oktar 26 Şubat 2011.
Advertisements

SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
TİE Platformu Yürütme Kurulu Başkanı
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin.
Ortak Öğrenme Nasıl Gerçekleşir? Türk Otomotiv Sektöründen Örnekler TÜSİAD – UİG Rekabet Öncesi İşbirlikleri Başarı Hikayeleri Semineri Dr. Umut EKMEKÇİ.
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
ÇAĞIN DEĞİŞEN MOBİLYA ANLAYIŞINA SİZ YÖN VERİN

Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
PAZARLAMADA İNOVASYON
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Dönem İçi Çalışması
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
Kalite Kültürüne Dönüşüm Stratejileri
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
GÜNEŞ SİGORTA.
Ö.Yavuz KARAGÖZ Mevlüt BALTA Hasan AKKOÇ
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Bölümün Amacı Bu bölüm, kurumsal kültür ve etik değerler ile bunların örgütlerden nasıl etkilendiğine dair görüşleri incelemektedir.
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
Bölümün Amacı Bu bölüm, örgütlerin nasıl değiştiğini ve yöneticilerin yenilik ve değişim sürecini nasıl yönettiklerini keşfetmektedir.
Mobil Pazar Çevresi ve Pazar Fırsatları
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Toplam Kalite Yönetimi
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
Logo.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
HATİCE ÖZKAN - Marka (Balon Evi)
Tarihçe Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ.
Pazar Çevresi ve Pazar Fırsatlarının İzlenmesi
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
İŞLETME BİLİMİ VE İŞLETMEYİ TANIYALIM
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır. 1979 yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin yanı sıra süngerli yatak üretimine de başlayan şirketimiz; 1981 yılında yaylı yatak üretimi, 1987 yılında ev tekstili ürünleri, 1993 yılında sofabed ( yataklı kanepe ) ve koltuk takımları üretimine başlayarak ürün gamını geliştirmiş ve markamıza olan güveni, zengin hizmet anlayışı ve kalitesiyle pekiştirmiştir.  Müşteri memnuniyetini temel ilke edinen Yataş, müşterilerine kaliteli ürünler sunmanın yanında, alanındaki dünya modasını ve son akımları takip ederek, en son yenilikleri ürünlerine yansıtmayı, müşterilerine en iyi hizmeti sunarak onlarla uzun vadeli ilişkiler kurmayı misyon edinmiştir. Yataş, gelişen teknolojisi ve günden güne artan kapasitesiyle genç ve dinamik bir firma olarak yatak, ev tekstili, mobilya ve salon takımı sektörlerinde liderlik pozisyonunu muhafaza etmek için kendi alanında daima "ilk"leri gerçekleştirmeye devam edecektir. Yataş, değişen ve yenilenen mağazacılık anlayışıyla mağaza yapılanmasında iki farklı tipe geçmiştir. Yataş, bu iki mağaza tipi ile yatak ve mobilya uzmanlığını, modern mağazacılık vizyonuyla birleştirerek, tüketicilerine en kaliteli alışveriş deneyimini sunmaktadır.  2010 yılında, dünyanın 48 ülkesinde faaliyet gösteren bağımsız bir marka değerlendirme kuruluşu olan Superbrands tarafından, Türkiye’nin "süper markası" olarak seçilen Yataş, her geçen yıl dünyaya yayılmaya devam ediyor. Dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapan Yataş; kalitesi, yenilikçi ve fonksiyonel tasarım anlayışı ile değişiyor ve gelişiyor.

Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Altop-Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Nuri Öztaşkın-Yönetim Kurulu Başkan vekili Şükran Balçık-Yönetim Kurulu Üyesi Nimet Eşelioğlu-Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Altundağ-Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Öncel-Yönetim Kurulu Üyesi

Vizyonu Yataş Grup olarak 2015 yılında yurt içi ve yurt dışı satış ciromuzla sektörün ilk üç, Türkiye’ nin ilk yüz sanayi kuruluşu arasında yer almak. Çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve paydaşlarımızın beklentilerini de aşarak, Yataş’ı sektöründe örnek bir kuruluş haline getirmek.

Misyonu Müşterilerimizin talep ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek bir mükemmellik anlayışını benimseyerek; fark yaratan, rahat, kaliteli, güvenilir ürün ve hizmetler sunmak; markamızın saygınlığını ve değerini artırmak.

İnsan Kaynakları Politikası Hakkında YATAŞ GRUP tarafından benimsenen, "İşletmelerin en önemli gerçeğinin insan faktörü olduğu ve İnsana yapılan yatırımın en büyük yatırım olacağı inancıyla insan kaynaklarımıza gereken önemi vermek" ilkesi ışığında, Şirketimizin insan kaynağı seçimini, gelişimi yüksek, işe uygun yetkinliğe sahip, şirket değerlerini benimseyip yaşatacaklar arasından yaparız. Rekabet üstünlüğü insan kaynağımızın asıl temelidir. Çalışanlarımız Şirketimizin değerlerini benimser. YATAŞ'ın çalışmak için tercih edilen bir Şirket olmasını hedefleriz. YATAŞ'ın ilkelerine uygun şekilde, Çalışanlarımızın ve Şirketimizin beklentilerini dengeleriz. Çalışanlarımızın işteki başarılarını ve çalışma performanslarını değerlendirir ve teşvik ederiz. İhtiyaçlarımızın karşılanmasında Şirket içi insan kaynağımızdan yararlanmayı amaçlarız. İnsan kaynakları yönetiminde yeni gelişmeleri takip eder ve Şirketimizin ihtiyaçlarına uygun şekilde değerlendirerek uygularız.

Çalışan Sayısı Beyaz Yakalı: 381 (%26) Mavi Yakalı: 1068 (%74) TOPLAM: 1463 Üst Yönetim : 14 (%1)Destek Hizmetleri : 123 (%8)Satış/Pazarlama : 178 (%12)Operasyon : 1148 (%79) 30 yaş altı (Y kuşağı) çalışan oranımız:  % 35,6 Kıdem Ortalaması: 4,1 yıl Cinsiyet Dağılım Beyaz Yaka'da:  %43 kadın %57 erkekTüm Şirket:  %15 kadın %85 erkek Çalışma Koşulları İstanbul Genel Müdürlük: 08.30 - 18.00 (Pazartesi-Cuma)Fabrikalarda: 08:00 - 18:00 ve 2'li-3'lü Vardiyalı Çalışma DüzeniPerakende Mağazalarda (AVM için) 10.00 - 22.00Perakende Mağazalarda (Cadde Mağazaları için) 09.30 - 20.00

Temel İlkeleri Çalışanlarımızın eğitimleri ile sürekli gelişmelerini sağlamak, sorumluluk alma, girişimcilik ve takım çalışmasını teşvik ederek işe bağlılıklarını ve memnuniyetlerini artırmak.  Müşterilerimizin beklentilerini en üst seviyede karşılayacak şekilde; ürün ve hizmet sunumunda lider, ilkleri gerçekleştiren firma olmak. Müşteri odaklı, şeffaf ve dürüst yaklaşımımızla koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak.

Kalite Değerleri Şirket süreçlerimizi sürekli iyileştirerek müşterilerimizin taleplerini en kısa sürede, yurt içi ve yurt dışı standartlara ve mevzuatlara uygun, kaliteli ürünler üreterek cevaplandırmak. Çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin eğitimlerine destek vermek.

Çevre Değerleri Çevreye ve doğaya zarar vermeyen hammadde ve ürünler kullanmak, doğal kaynakları ölçülü tüketmek, çalışanlarımızın sağlığını tehdit edebilecek unsurları ortadan kaldırmak, tüm kaynaklarımızla yasal mevzuatlara uyum sağlamak.

YÖNETİM VE ORGANİZASYON GÖKHAN BAŞBUĞ MALİYE İ.Ö 201020303034

BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM FİNALLERDE BAŞARILAR DİLERİM.