KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2012
Advertisements

Bankacılık Etik İlkeleri
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Final Sunum Şablonu Dönem Final Sunumları
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
CHICAGO POS for TURKISH HOME TEXTILE TÜRK EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜ İÇİN ŞİKAGO SATIŞ NOKTASI 444 CENTER Inc.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Restaurant Yönetim Sistemi
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Turkuaz Grup Otomasyon
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ.
ELEKTRONİK TİCARET VE LOJİSTİK HİZMETLERİ
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
- 1 - Gelecek internette, çözüm EVET’te SoftwareConsultancy Marketing Aid.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
TİDE XI. Türkiye İç Denetim Kongresi - 9 Kasım 2007
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
Birtel İletişim Teknolojileri
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
Biz Kimiz, Hangi Konularda Hizmetinizdeyiz?
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
PAZARLAMADA İNOVASYON
Merhaba Değerli Misafirler
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Bilişim Ortağınız.
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
Stratejik Gıda Hizmetleri Danışmanlığı/Tasarımı Amacımız; Hizmet Standardını sağlamak; Zincir mağaza olarak tüketicilerin gideceği diğer AUM mağazalarında.
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1 www.progemsoft.com.tr Cover 1

İÇERİK 01 02 03 04 05 PROGEM YAZILIM KURUMSAL ÜRÜNLERİMİZ Corporate 02 ÜRÜNLERİMİZ Our Products 03 VIP DESTEK PAKETİ VIP Support Package 04 İLETİŞİM Contact İnformation 05 Teşekkürler Thank You PROGEM YAZILIM www.progemsoft.com.tr

KURUMSAL Progem Yazılım KORGÜN BİLGİSAYAR YAZILIM Şirketinin EGE BÖLGE BAYİSİ olarak 7 yıllık bilgi  birimi  ,deneyim , tecrübe ve hizmetteki kaliteyi , dürüstlüğü , samimiyeti ve  alınan işleri zamanın da yapılması özelliğimizle kaldığımız yerden devam  etmek için yola çıktık.

KURUMSAL PROGEM YAZILIM PROGEM YAZILIM TARİHÇE www.progemsoft.com.tr KORGÜN BİLGİSAYAR YAZILIM Şirketinin Ege Bölge Müdürlüğü Döneminde   (2003 –2010) 25 Fabrika Sistemi (  Korgün Üretim Programları ) 25 Zincir Mağaza ve Mağaza Sistemi ( Korgün Mağaza Programları ) 25 Depo  Sevkiyat Yönetim Sistemi  ( Korgün Depo Sevk Yönetim Programı) Kurulumu ,  Eğitimi ve Danışmanlık Hizmetlerini verdikten sonra , 21.01.2010  tarihinde PROGEM YAZILIM DANIŞMANLIK BİLGİSAYAR  şirketi  kuruldu. PROGEM YAZILIM www.progemsoft.com.tr

KURUMSAL PROGEM YAZILIM BİZ NE YAPARIZ? www.progemsoft.com.tr I. Fabrikalara ve Kobi Düzeyinde İmalat Yapan (Üretim Yapan Bütün Sektörlere) 2. Mağazalara (Bütün Peraken de Sektörlere) 3. Toptancılara ( Bütün Toptancı Sektörlere) Korgün Bilgisayar Yazılımın Ön muhasebe li 1- Üretim Paket Programlarının 2- Mağaza Paket Programlarının 3- Ticaret Paket Programlarının a) Sunumunu b) Satışını c) Kurulumunu d) Eğitimini e) Aldıkları Programla Firma arasında sistemin oluşturulmasına yönelik yapılanma konusunda hizmetini. f) Firmanın sistem ile kurumsallaşma yolunda danışmanlığını. PROGEM YAZILIM www.progemsoft.com.tr

KURUMSAL Vizyon| Misyon | Değerler PROGEM YAZILIM Vizyon Misyon Kaliteli işgücü ile Hizmet de çalışmalarına devam edip, yüksek teknoloji  kullanarak stratejik iş ortaklıklarımızı arttırmak ve yazılım sektöründe  önce ulusal daha sonra uluslararası marka olmak hedefini kendimize  vizyon olarak seçip bu yolda emin adımlarla ilerlemek Hizmet alanında öncü firma olarak, müşterilerine "komple çözüm“  sunmak, yanı sıra özel hizmet alternatifleri ile müşterilerinin beklentilerini  yükseltmelerini sağlayacak şirketlere kurumsal danışmanlık hizmeti  vermek. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma Öncülük Uzmanlık İstikrar Ülke ekonomisine ve eğitime katkı PROGEM YAZILIM www.progemsoft.com.tr

ÜRÜNLERİMİZ Our products Progem Yazılım Korgün yazılımları ile gücünüze güç katacak

ÜRÜNLERİMİZ Our products KG PALAMION KG MELANİS KG SHOP KG HERME ✓Sipariş miktarlarınızı renk, beden, ebat ve boyut bazında takip etmekte zorlanıyorsanız, ✓Siparişlerinizin sevkiyat tarihlerine göre takip etmekte zorlanıyorsanız, ✓Sipariş miktarlarınızı stok kontrollü üretim aşamalarını takip etmekte zorlanıyosanız, ✓Siparişlerinizin sevkiyat tarihlerine göre üretimi planlamakta zorlanıyosanız, ✓Üretimin her aşamasını eş zamanlı olarak; firma, personel, proses, ürün, zaman akışını takip etmekte zorlanıyorsanız,  ✓Personel performans takibi yapmakta zorlanıyorsanız, ✓Üretimin sevkiyatın da zorlanıyorsanız, ✓Ürünlerinizin (Emir, sezon, yıl bazında) maliyetini çıkarmakta zorlanıyorsanız, ✓Şireketinizin ay, sezon ve yıl bazında kar-zarar raporunu çıkarmakta zorlanıyorsanız, ✓Şireketinizin yıl sonu bilançosunu çıkarmakta zorlanıyorsanız, Bizi Arayınız. Our products KG PALAMION KG MELANİS KG SHOP KG HERME PROGEM YAZILIM www.progemsoft.com.tr

ÜRÜNLERİMİZ Our products PROGEM YAZILIM www.progemsoft.com.tr KG PALAIMON KG MELANIS KG SHOP KG HERME KG PALAMION HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ. KG MELANIS HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ KG SHOP HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ KG HERME HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ PROGEM YAZILIM www.progemsoft.com.tr

VIP DESTEK PAKETİ VIP SUPPORT PACKAGE

VIP DESTEK PAKETİ VIP SUPPORT PACKAGE PROGEM YAZILIM Online Hizmet 09:00 – 18:30 mesai saatleri içerisinde verilmektedir. Telefon Destek 09:00 – 18:30 mesai saatleri içerisinde verilmektedir. Yerinde Hizmet 09:00 – 18:30 mesai saatleri içerisinde verilmektedir. Randevu Odaklı Hizmet Bir hafta önceden planlanır. PROGEM YAZILIM www.progemsoft.com.tr

İLETİŞİM Contact Information Teknoloji sorunlarınızı çözmede sadece bir araç olabilir. Firmanız için doğru çözüm, iş modelinizi iyi analiz edip, elindeki aracı ona uyarlayarak kullanımınıza sunan, program kurmayı değil çözüm üretmeyi ilke edinmiş doğru iş ortağı ile çalışarak mümkündür.

İLETİŞİM Contact Information Progem Yazılım +90 232 436 27 56 +90 232 436 27 57 info@progemsoft.com.tr /Progemsoftyazilim PROGEM YAZILIM DANIŞMANLIK BİLGİSAYAR TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HARİTAYI AÇ /Progemsoft PROGEM YAZILIM www.progemsoft.com.tr

TEŞEKKÜRLER Thank You www.progemsoft.com.tr