01.01.2014– 31.12.2014 Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İlkim Yiğit Gen.Mdr.Yrd..
Advertisements

HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
HUKUKTA ALTERNATİF UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM YOLLARI İSVEÇ’TE UZLAŞMA MÜESSESESİ VE TÜRK HUKUKUNDA BENZERİ UYGULAMALAR SEMİNERİ İzmir Eylül 2011.
Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı
BÜLENT DURLANIK BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
HAKSIZ TİCARİ UYGULAMALAR
Avrupa Birliği’ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu
T.C ELAZIĞ VALİLİĞİ ELAZIĞ KALKINMA KURULTAYI SPOR SEKTÖRÜ 2014.
BATMAN ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 1. TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ Fakültemiz 13 Kasım 2009 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2009/15546 sayılı.
UZUNKÖPRÜ - HASKOVA TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ PROJE BAŞ KOORDİNATÖRÜ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ.
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (KTÜKAM)
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
Sakarya Hava Kalitesi Koruma ve İyileştirme (SAHAKK-İ) Projesi Ağustos 2007 SAKARYA VALİLİĞİ SAHAKK-İ Proje Grubu.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
“Sürdürülebilir Kalkınma Açısından İklim Değişikliği Politikaları” 16 Mayıs 2012 Rektörlük – Hünkar Dairesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş YTÜ İKTİSADİ.
ENERJİ VERİMLİLİĞİ DANIŞMANLIK (EVD) ŞİRKETLERİ
FEN VE FİZİK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU Fen Fakültesi Konferans Salonu
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü / Prof. Dr. AYLİN GÖRGÜN BARAN.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
YERELDE AB SÜRECİ.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
HÜSSAM Hacettepe Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Müdürlüğü Prof. Dr. Orhan Derman.
Yeditepe Hukuk Günleri
Estetik Cerrahi Uygulama ve Araştırma Merkezi Faaliyet Raporu
İngiliz Edebiyatı ve Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi 1 Ocak – 31 Aralık 2014 Etkinlikler.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
YENİDOĞAN İŞİTME TARAMASI ve ERKEN TANI UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi İNSAN KAÇAKÇILIĞI VE İNSAN TİCARETİ OLGUSU 18. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı
Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
2013 YILI ETKİNLİKLERİ. Hacettepe Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi (HÜSAM) tarafından davet edilen Dr. Eugene Kogan tarafından "Armenian Foreign.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
BÜTÜNLEŞİK KIYI YÖNETİMİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK SAĞLIĞI ENSTİTÜSÜ
ÜNİVERSİTE REFORMLARI
Enerji Verimliliği ve Uygulamaları İlhan AYDIN Kocaeli İl Müdürü
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN TANITIMI VE YÖNLENDİRMESİNE İLİŞKİN
DEÜ İZİSYÖM İzmir İli Stratejik Planlama Yönetişim, Araştırma ve Uygulama Merkezi İNSAN KAÇAKÇILIĞI VE İNSAN TİCARETİ OLGUSU 18. FARKINDALIK TOPLANTIMIZI.
TÜRKİYE-AB KATILIM MÜZAKERELERİNDE MEVCUT DURUM
İLETİŞİM FAKÜLTESİ AKADEMİK PERSONEL 1 PROFESÖR 7 YARDIMCI DOÇENT 16 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ (ÖYP) 1 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 3 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, (1 50 d) (1 DOÇENT,
BEN BİLİNÇLİ BİR TÜKETİCİYİM
1 CONSUMER ACADEMY ‘CONSUMER ACADEMY’ TÜKETİCİ AKADEMİSİ Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü.
1 Altunkaya ÇAVUŞ Amasya MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
1 Osman Özdemir MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
TÜKETİCİ AKADEMİSİ TOPLANTISI 1. Ulusötesi Proje Toplantısı Macaristan 17 Şubat 2016 Kurumsal İletişim Uzmanı Güldem Ulutürk.
Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü Kalkınma Bakanlığı Alt Yapı Projesi
TÜBİTAK. TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNİK ARAŞTIRMA KURUMU(TÜBİTAK) Üniversite, kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarınca yürütülen ar-ge faaliyetlerine destek.
İllerde Hangi Verimlilik Projeleri Uygulanabilir? Dr. Yücel Özkara Sanayi ve Teknoloji Uzmanı, Verimlilik Genel Müdürlüğü 2016 Yılı Verimlilik Projeleri.
TBMM’YE BİREYSEL BAŞVURU YOLLARININ TANITILMASI VE DESTEKLENMESİ PROJESİ 1 Mayıs Mayıs 2016.
SPİNA BİFİDA DERNEĞİ EDİRNE TEMSİLCİĞİ Yrd. Doç. Dr. Neşe ÖZKAYIN Trakya Üniversitesi, Pediatrik Nefroloji Bilim Dalı, EDİRNE.
RİSKLİ YENİDOĞAN BEBEKLERDE HEMŞİRELİK BAKIMI VE GÜVENLİ TABURCULUK
TEKNOPAZARDESTEĞİ HAZİRAN 2016 ANKARA. Teknolojik Ürün, Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programı Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Teknoloji Genel.
DOĞU ANADOLU TARIMSAL ÜRETİCİLER VE BESİCİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ.
T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti VERİMLİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi
KOÜ PSİKİYATRİ ANABİLİM DALI SEÇKİN KONUKLARIYLA KUTLUYOR
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Prof.Dr.Yılmaz Çapan FATUM Müdürü
2018 yılında gerçekleştirilmesi planlanan çevre eğitim ve etkinlikleri
ANKARA ÜNİVERSİTESİ 6550 Sayılı Kanun Kapsamında
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler

Konferanslar Konferanslar  “Yeni Tüketici Yasası Kapsamında Tüketici Hakları” Özcan Pektaş Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi önceki Genel Müdürü 14 Nisan 2014 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Tuğrul Çubukçu Salonu

Konferanslar Konferanslar  Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın Tüketicinin Korunması Ve Eğitimine Yönelik Uygulamaları Ramazan Ersoy Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdür V. 6 Mayıs 2014 Edebiyat Fakültesi Bedrettin Cömert Salonu

Konferanslar Konferanslar   “Yönetim Sistemleri Uygulamaları ve Tüketiciye Katkısı” Murat Sayar Türk Standartları Enstitüsü Uzmanı 20 Mayıs Mayıs 2014 Tuğrul Çubukçu Salonu

Panel Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle   Sürdürülebilir Kalkınma için Yavaş Şehirler paneli Tunç SOYER- Seferihisar Belediye Başkanı Recep ŞAHİN- Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yrd. İbrahim KUZU-Kalkınma Bakanlığı Kırsal ve Yerel Kalkınma Daire Bşk. Zehra BİROL- Kalkınma Bankası Uzmanı M.Tamer ÇOBANOĞLU- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eğitim ve Tanıtım Müdürü 5 Haziran 2014 K Salonu

Panel Panel Tüketici Çevre ve Eğitim Vakfı işbirliğiyle  Sürdürülebilir Üretim-Tüketim, Çevre ve Aile Paneli Tunç SOYER-Seferihisar Belediye Başkanı Metin KOŞAR- Enerjisa Genel Müdürü Yrd.Doç.Dr. Seval GÜVEN- Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Özcan PEKTAŞ –TÜKÇEV İktisadi İşletmeler genel Müdürü 8 Aralık 2014 K Salonu

Bilimsel Yayınlar Bilimsel Yayınlar  Tüketici Yazıları IV

Proje Erasmus+ “Consumer Academy” projesi ( ) Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Docklands Academy-İngiltere Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság-Budapeşte Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı-Türkiye Aviva Poland-Polonya

“Gersche Kalite Garanti Markası” "Gelistirilmis Endüstriyel Referanslarin Sektörel Cetvelde Hesaplanmasi " Hacettepe Üniversitesi Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Kurum Ev İdaresi Proses A.Ş. (KEI) ile Marka sahibi Murat DEMİRKOL arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır. Protokol gereğince; Hacettepe Üniversitesi Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Kurum Ev İdaresi Proses A.Ş. (KEI) ile Marka sahibi Murat DEMİRKOL arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır. Protokol gereğince; “İyi Tüketici Hakları Uygunluk Değerlendirme Programı” ile “Gersche Kalite Garanti Markası” belgesi üretiminde sektörel standartların hazırlanması ve aynı konu kapsamında gerçek ve ya tüzel kişiliklere düzenlenecek eğitim faaliyetleri konusunda TÜPADEM tek yetkili kılınmıştır.

Gerçekleştirilmesi Planlanan Faaliyetler Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Ankara Reklamcılar Derneği Ankara Halkla İlişkiler Derneği Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı işbirliğiyle “Medya, Reklam, Tüketim ve Çevre İlişkisi” paneli 23 Mart 2015 Mehmet Akif Ersoy Salonu

Gerçekleştirilmesi Planlanan Faaliyetler Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü işbirliğiyle “Tüketimde Verimlilik” paneli 30 Nisan 2015 Mehmet Akif Ersoy Salonu

Teşekkür Ederim. Teşekkür Ederim.