PENDİK KADIN GİRİŞİMCİ İŞ GELİŞTİRME MERKEZİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
T.C. SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI GİRİŞİMCİLİĞİ GELİŞTİRME DESTEKLERİ
Advertisements

TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Kiralık İş Merkezi, Depo, Fabrika Binası Dr. Esat Oktay İş Merkezi
TASARI 2 YILLIK AKADEMİK PROGRAM. TASARI 2 YILLIK AKADEMİK PROGRAM.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
(Bilişim Sektörüne Nitelikli Ara Eleman Yetiştirilmesi Projesi)
Kadın ve Genç Girişimciler İçin En İyi Fırsatlar Better Opportunities For Young and Women Entrepreneurs.
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
GAP GIDEM Projesi AB’nin mali desteği ile UNDP tarafından GAP BKİ ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir GAP – GİDEM PROJESİ GİRİŞİMCİ DESTEKLEME.
Küresel Büyüme Oranları (%)
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 05 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket YETİŞ’in Takdimi , İstanbul.
Girişimcilik.
UZUNKÖPRÜ - HASKOVA TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ PROJE BAŞ KOORDİNATÖRÜ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ.
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
“Dünyada ve Türkiye’de Pamuk Piyasaları ile İlgili Gelişmeler”
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
TARIMSAL ÜRÜNLERDE İHRACAT İADELERİ. Tarımsal Ürün İhracatı yapan firmalara sağlanan bir tür devlet yardımıdır. Tarımsal Ürünlerde İhracat İadesi.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 5 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI. SİVAS 1901 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 4000 aktif üyesi bulunmaktadır. 24 meslek grubundan 62 meclis üyesi ve 20 personeli.
KOBİ Komisyonu Abant Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı 22 Kasım 2014.
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ PROJE DESTEK OFİSİ
“IP Universities” Istanbul, May 23 to 25, 2013 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Concluding Remarks (Kapanış Sözleri) Dr. Suat Genç TÜBİTAK.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
PROMOSYON  Kökeni Latince promotio kelimesinden gelen promosyonun anlamı fikir,öne çıkarmak olarak tercüme edilir.  Bir firmanın ya da bir arzın tanıtılması.
Prof. Dr. İlkay KUŞCU Doç. Dr. Tuğba UÇMA UYSAL
SAN-TEZ Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşım Günü
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Sanat Müzesi
KAYSERİ SANAYİ ODASI ETKİNLİKLER HAZİRAN YABANCI KONUKLARIMIZ.
 Proje ve Kümelenmeyi esas alan, İşbirliği Kuruluşlarını ön plana çıkararak bürokrasiyi azaltan Yeni Nesil Destek Modelimizin, kurulacak ticaret merkezleri.
Kız Teknik ve Meslek Lisesi Seramik ve Cam Teknolojisi Alanı
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
16/08/1962 yılında petrol ve petrol ürünleri ticareti yapmak amacıyla BEL-PET adıyla kurulan şirketimiz önce İGATAŞ daha sonra da İSTANBUL ENERJİ adını.
ENDÜSTRİYEL TASARIM Endüstriyel Tasarım eğitimi, tüketim pazarına yönelik, seri üretilebilecek her türlü kullanım eşyasının tasarımını içerir. Otomotiv.
Sponsorluk 1.
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ LABORATUAR DÜZENLENMESİ 2 (KİMYA LABORATUARLARI)İŞİ.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
Öğr.Gör.SEDA AKIN GÜRDAL
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
TÜKETİCİ AKADEMİSİ TOPLANTISI 1. Ulusötesi Proje Toplantısı Macaristan 17 Şubat 2016 Kurumsal İletişim Uzmanı Güldem Ulutürk.
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
Giyim Üretim Teknikerliği nedir ??
TANITIM SUNUMU.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
Sunum transkripti:

PENDİK KADIN GİRİŞİMCİ İŞ GELİŞTİRME MERKEZİ Fevzi Çakmak Mah. Erzincan Cad. No:98 (Fevzi Çakmak Bölge Parkı Karşısı) Pendik/ İstanbul Tel: 0 216 596 44 63-64

PENDİK KİŞGEM PENDİK KİŞGEM, bir AVRUPA BİRLİĞİ projesidir. KOSGEB çatısı altında İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla PENDİK BELEDİYE’si tarafından yürütülen Avrupa Birliği Kadın Girişimcilere Destek Projesi Temmuz 2008 döneminde faaliyete geçmiştir.

KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK PROJESİ Projenin genel hedefi: Kendi işini kurmak isteyen kadın girişimcilerin iş piyasasında tutunmasını sağlamak, Kadın girişimcilerin ulusal ekonomiye katkılarını arttırmak, Hacıbektaş(Nevşehir), Kütahya, Çorum ve Pendik(İstanbul)

PENDİK KİŞGEM AVRUPA BİRLİĞİNİN PROJEYE KATKISI -13 Ay Boyunca Yönetici Maaşlarının Ödenmesi -Yönetici Eğitimleri -Proje Lansman’ı -Proje Demirbaşları

KOSGEB’İN KATKILARI Üretici girişimcilere hibe niteliğinde “yeni girişimci destek kredisi” Girişimcilerimizin KOSGEB kredilerine ulaşmasında kolaylık KOSGEB üyelerine aktif Kişgem tanıtımı

KİŞGEM’İN SUNDUĞU HİZMETLER Etkin Bir İş Planı hazırlanması Yönetim Danışmanlığı Düşük Maliyetli Ofis ve Üretim alanı Hukuki, İdari ve Mali Konularda Danışmanlık Teknik hizmetler İş ağı(network) Ortak ofis araç ve gereç kullanımı

KİŞGEM’İN SUNDUĞU HİZMETLER 7 Gün 24 Saat güvenlikli bir iş yeri İhtiyaç Odaklı Eğitim Programları Girişimci Tanıtım Desteği Satış ve Pazarlama Desteği Eğitim salonu (Bilgisayar, İnternet, Fotokopi, Faks, Projeksiyon makinesi ve Perdesi) Girişimci Kütüphanesi Girişimcilerin Ürünlerini Sergilemesi için Vitrin

PROJEYE KATKISI OLAN KURUMLAR PENTAŞ AŞ. (İşletici şirket) PESİAD (Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği) İstanbul Büyükşehir Belediyesi KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi)

PENDİK KİŞGEM’Lİ NASIL OLUNUR? KİŞGEM de Girişimci olabilmek için ; Bir iş fikri olup kendi işini kurmak isteyen kadın girişimciler, İşletmesini yeni kurmuş olan kadın girişimciler, Son üç yıldan beri faaliyette olan kurulu işletmeler katılabilirler.

PENDİK KİŞGEM Pendik KİŞGEM Temmuz 2008’de faaliyete geçmiştir. Pendik KİŞGEM toplam 26 kadınımızın girişimci olmasına destek olmuş, bunlardan 6 tanesini mezun etme mutluluğunu yaşamıştır. KİŞGEM de halen, 11 kadın girişimci bulunmaktadır.

PENDİK KİŞGEM GİRİŞİMCİLERİ

3T TEKSTİL TANITIM TASARIM Girişimci: Sevim TALİ Kişgem’e giriş tarihi: 01.08.2008 Sektörü: Üretim Faaliyet alanı: Nakış, Tekstil, Baskı (geniş bir ürün ve desen yelpazesi var)

TOBE İSTANBUL Girişimci: Ayşegül EKTİ Kişgem’e giriş tarihi:19.03.2009 Sektörü: Hizmet Faaliyet alanı: Reklam,Tanıtım ve Organizasyon bir firmanın yada bir markanın ihtiyacı olan bütün tanıtım,duyuru,kurumsal kimlik,organizasyon işleri

OBJE Girişimci: Merve Esin EKİNCİ Kişgem’e giriş tarihi: 23.03.2009 Sektörü: Üretim Faaliyet alanı:Seramik Cam ve Aydınlatma Aksesuarları, Vitray,Füzyon,Kalıpla şekillendirme,Serigrafi baskı,kumlama gibi tekniklerle masaüstü dekoratif ve kullanılabilir objeler üretimi

PROMPER Girişimci: Ülkü TELCİ Kişgem’e giriş tarihi: 19.03.2009 Sektörü: Üretim Faaliyet alanı:Tekstil Sektörü Personel Giyim ve Promosyon Tekstil ürünleri imalatı

EKM GRUP TEKSTİL İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ Girişimci: Şule PEKTAŞ Kişgem’e giriş tarihi: 23.03.2009 Sektörü: Üretim Faaliyet alanı: Sağlıklı Yatak ve Kişiye Özel Yatak Üretimi,Varis,Reflü,Diyabet,Bel Fıtığı için yatak,yastık üretimi

HAYALLER FABRİKASI REKLAM HİZMETLERİ SANAYİ İÇ ve DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. Girişimci: Şebnem ÇAVUŞOĞLU Kişgem’e giriş tarihi: 04.05.2009 Sektörü: Üretim Faaliyet alanı:Tekstil Ürünleri Üretimi, Promosyon çanta,önlük,terazi örtüsü,küvez içi kundak,emzirme yastığı vb. tekstil ürünleri

KAMMANİ KOZMETİK GIDA BİL.YAZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Girişimci: Şebnem KAYA Kişgem’e giriş tarihi: 04.05.2009 Sektörü: Hizmet Faaliyet alanı:Kozmetik ve Gıda Desteği Doğal Ürünler Satış ve Pazarlama, Cilt Spreyi,Cilt Bakım Kremi,Tırnak Bakım Losyonu ürünlerinin ithalatı ve pazarlanması

EPLANGRUP Girişimci: Elif Kastan DOĞAN Kişgem’e giriş tarihi: 04.02.2009 Sektörü: Hizmet Faaliyet alanı:Halkla İlişkiler ve Organizasyon, Firmaların kurumsal iletişimlerini düzenlemelerinde profesyonel destek sağlama

ADA TEKSTİL Girişimci: Tülin AYBAKAN Kişgem’e giriş tarihi: 09.11.2009 Sektörü: Üretim Faaliyet alanı:Tekstil Sektörü Bayan Üst Giyim tasarım,çizim,kesim,dikim,giysilere aksesuar tasarlama

PAVLİGA SERAMİK TASARIM Girişimci: Özge ALTAY Kişgem’e giriş tarihi: 03.03.2010 Sektörü: Üretim Faaliyet Alanı: Seramik Ürünler Seramik heykel ve Biblo,Mimari alanda kullanılan Seramik Panolar,Vitrifiye ürünler,Seramik Takılar,Röliefler üretimi

SERPİL ÖZCAN Girişimci: Serpil ÖZCAN Kişgem’e giriş tarihi: 03.03.2010 Sektörü: Üretim Faaliyet alanı: Gelinlik dikiş,bayan grup dikiş,nakış,taş işleme,abiye dikiş

BASINDA BİZ

www.pendikkisgem.org