Günlük taze haberlerimiz

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HARFLERİMİZ HAZIRLAYAN ABDULLAH BÜYÜKYILDIZ
Advertisements

Cümlede , fiillerin anlamını etkileyen kelimelere ne ad verilir?
Sincabi öykücü can özoguz Fon müziği: Ezginin Günlüğü.
A) Zilin çalmasıyla yarışma başladı.
Adı Fleming’di ve fakir bir çiftçiydi.
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
C A N A N Halit Ertuğrul.
Baba ve minik oğlu şehrin sıcak(!) bir sokağından arabayla geçerken…
CANIM ANNECİĞİM Müzik:Kibariye(eller kader Kıymet bilmiyor ANNE
De Securiteit Advies en Onderzoeksbureau 11 Februari 2011 Songül Akkaya.
Ne Güzeldir. Dört gözle beklediğiniz bir haberin gelmesi...
AKRABALARIMIZ.
Bir Japon psikoloji profesörü, Isamu Saito oturmuş
NE GÜZELDİR.
onca gerçek; (ses düğmesini açabilirsiniz) onca düş varken…
ANıLaRıM.
Çin öyküsü
Adam üç yaşındaki kızına, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için kızmıştı.
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
1.soru Aşağıdaki cümlelerde geçen altı çizili sözcüklerden hangisi genel anlamda kullanılmıştır? A. Fotoğraf,duvardaki yerini aldı. B. Çiçek salonumuza.
İlksen Uysal BOZYEL/Türkçe Öğretmeni
ZAMBAK 1 SORU BANKASI UĞUR CESUR 1 ZAMBAK 1 SORU BANKASI ÖZEL SORULARI Hazırlayan: UĞUR CESUR.
14.Gün MATEMATİK 1.KİTAP RASYONEL SAYILAR ANTRENMANLARLA
?.
Hazırlayan: Duygu Özkan
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
?
Dilenci Kız Sunum: Ahmet YORDAM.
Charlotte Brontë, 21 Nisan 1816’da Yorkshire, İngiltere’de doğdu
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
P a z a r S a b a h l a r ı.
SORULAR.
2. SINIFLAR BİLGİ YARIŞMASINA HOŞGELDİNİZ
PCcolog.  Ramazan ayı içerisinde bulunuyoruz. Bulunduğumuz bu ay içerisinde oruç tutuyoruz. Oruç tutarken neler hissediyoruz?
Adam 3 yaşındaki kızını, pahalı bir hediyelik kaplama kağıdını ziyan ettiği için azarlamıştı. Küçük kız, koskoca bir paket altın yaldızlı kağıdı bir kutuyu.
TELEVİZYON ve ZARARLARI. Akşamları evde ne yapıyorsunuz?
„ Baba, politika gerçekten nedir ?“
 NE GÜZELDİR.
“O tatile gidiyormuş.” Reported Statements talebe U32  
Adı Fleming’di ve fakir bir çiftçiydi.
1.Soru Aşağıdaki cümlelerin hangisinde altı çizili sözcük, işlevi bakımından ötekilerden farklı bir ek almıştır? A) Bugünlerde birçok yeni yayın piyasaya.
HAZIRLAYAN EBRU YILDIZ=)
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
DEMI LOVATO ‘NUN HAYATI
Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı.
BASIN HABERLERI UNLU GAZETECI GIZEM UNAL TARAFINDAN HAZIRLANMISTIR.COK BUYUK UGRASLAR SONUCU ELE GECIRILEN BU HABERLER BASKA HICBIR YERDE YOKTUR. SIKAYET.
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
FEDAKARLIK.
Haberler.
Küçük bir erkek çocuk, annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun
SESTEŞ ( EŞSESLİ ) KELİMELER
LÜZUMLU VE LÜZUMSUZ ÖĞRETMEN OLMAK İSTEYENLER İÇİN BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ Kadir KESKİN Emekli Öğretmen.
1. 2 Üstüne yazılmayan satır hangisidir? Kasap satırı.
SÖZCÜKTE ANLAM Anlamı olan ya da tek başına anlamı olmadığı halde cümle kuruluşunda görev yapan anlatım Birimlerinin en küçüğüne sözcük (kelime) denir.
İSİMLER (ADLAR) Varlıkları veya kavramları karşılayan sözcüklerdir.
İtalyan yönetmen Roberto Benigni‘in yönettiği 1997 yapımı İtalyan drama filmidir. II. Dünya Savaşı zamanında karısı ve oğlu ile birlikte Yahudi kamplarına.
NOKTALAMA İŞARETLERİNİ TANIYALIM
Tatlı çocuk… Küçük Luis parkta oynarken Babasının arabasının İçinde Mari teyze olduğu halde ormana doğru Gittiğini gördü.Merak içinde arabayı takip etti.
Haberin Var mı? Haberin Var mı? Hakan Büyükdere'nin" Özür Dilerim Anne " adlı kitabından. "6 yaşımda kaybettiğim biricik anneciğime" şeklinde bir ithafla.
. 25 SİHİRLİ FASULYE Bir zamanlar yoksul ve dul bir kadın varmış. Oğlu çok tembel bir delikanlı olduğu için paraları yok denecek kadar azmış. Bir gün.
Doğumu Gençliği ve Evliliği
Düzgün ve Doğru Yapacağız, Adam Gibi Adam Olacağız.
AKRABALARIMIZ.
Tural Garayev & Muhammet Hommenov
Helal ve Haram.
GENÇLERDE UYUM.
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
Sunum transkripti:

Günlük taze haberlerimiz Hazırlayan:tunç onaran 9-A 545

Tecavüzcü babaya sokak ortasında hesap sordu MUĞLA’nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Göltürkbükü Beldesi, kızını 4 yıldır görmeyen bir babanın yakarışları karşısında, hakaretler yağdıran genç kızın feryatlarıyla yankılandı.  “Kızım ne olur seni ayda bir kez olsun görmeme izin ver” diyen babası Ramazan Y.'ye, kızı Y.'nin gözyaşları içinde, “Amcanın 12 yaşındaki kızına, 14 yaşındaki oğluna tecavüz ettin. Yetmiyormuş gibi bir de evini yakarak amcanı öldürdün. Sana nasıl dönerim? Defol git buradan. Senin kanını bile taşımak istemiyorum, yüzünü görmek istemiyorum. Çocuklara tecavüz eden babayı istemiyorum” diye bağırması yürekleri sızlattı.

Çıplakken üvey annemi gözetledim ABD’de yayınlanan bir radyo programına konuşan oyuncu Sean Stewart, "15 veya 16 yaşındayken havuz kenarında çıplak güneşlenen üvey annemi izlerdim" dedi. 21 yaşındayken kendisinden 24 yaş büyük olan şarkıcı Rod Stewart ile evlenen Yeni Zelandalı manken Rachel Hunter, 2006 yılında eşinden boşanmıştı. Çiftin Renee and Liam isimli iki çocukları var.

2 yılda 162 adamla yattı İngiltere 46 yaşındaki iki çocuk annesi Suzanne Portnoy’un erotik hatıralarıyla çalkalanıyor. Portnoy'un 162 adamya yattığını itiraf ettiği Kasap, Fırıncı, Şamdancı adlı kitabı daha piyasaya çıktığı ilk gün satış rekorları kırdı.

BU NE ÖPÜCÜK DENİZ Deniz Akkaya, Tamer Karadağlı, Michael Madsen ve Bai Ling'in başrolleri paylaştığı, çekimleri Teksas'ta tamamlanan filmin kutlama yemeğinde sıcak anların yaşandığı ortaya çıktı. Akkaya'nın eski bir Playboy güzeli olan Çinli Bai Ling ile dudak dudağa pozları ise şaşkınlık yarattı. Hollywood yapımı birçok filmde rol alan, yıllar önce Playboy dergisine verdiği pozlarla ün yapan Bai Ling, çekimler sırasında tanıştığı Deniz Akkaya ile kısa sürede samimiyeti ilerletti.