Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.ilkogretimkalbi.com PCcolog.  Ramazan ayı içerisinde bulunuyoruz. Bulunduğumuz bu ay içerisinde oruç tutuyoruz. Oruç tutarken neler hissediyoruz?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.ilkogretimkalbi.com PCcolog.  Ramazan ayı içerisinde bulunuyoruz. Bulunduğumuz bu ay içerisinde oruç tutuyoruz. Oruç tutarken neler hissediyoruz?"— Sunum transkripti:

1 www.ilkogretimkalbi.com PCcolog

2  Ramazan ayı içerisinde bulunuyoruz. Bulunduğumuz bu ay içerisinde oruç tutuyoruz. Oruç tutarken neler hissediyoruz?

3

4  Neden besleniriz?

5  Sadece insanlar mı beslenmek zorundadır?

6  Vücudumuza aldığımız besinlere neler olur?

7  Aldığımız besinlerin tamamı vücudumuzun içinde mi kalır?

8  Vücudumuza zarar veren yiyecekler ve içecekler var mıdır?

9  Bakırköy'de eşiyle ayrı yaşayan şahıs, 6 yaşındaki kızını alarak 5 katlı binanın çatısına çıktı. Sigara içerek alkol alan baba, ellerini ve ayaklarını bağladığı kızını çatı katından sarkıttı. Vatandaşların dehşet içinde izlediği olayda minik kız polisin zamanında müdahalesiyle kurtulurken, babası ise polise uzun süre direndi.  7.04.2008 gazete haberi

10  Şimdi kitabımızın 14. sayfasını açalım.

11  Resimdeki bazı kişiler sokakta satılan yiyecekleri yiyorlar. Sizce sokakta satılan yiyeceklerin sağlığımıza olumsuz etkileri var mıdır?  Sigara içen insanlar çevrelerine ne gibi zararlar verir.  Evde yapılan yiyeceklerle beslenmek neden daha sağlıklıdır.  Yemek yemeden önce neler yaparız?

12


"Www.ilkogretimkalbi.com PCcolog.  Ramazan ayı içerisinde bulunuyoruz. Bulunduğumuz bu ay içerisinde oruç tutuyoruz. Oruç tutarken neler hissediyoruz?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları