Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

C A N A N Halit Ertuğrul.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "C A N A N Halit Ertuğrul."— Sunum transkripti:

1 C A N A N Halit Ertuğrul

2 186 Sayfa Konusu:Gerçek bir hayat hikayesi
KİTAP HAKKINDA: 186 Sayfa Konusu:Gerçek bir hayat hikayesi

3 Bir duygu seli daha… Canan adlı kitap sizi sizden geçirecek ve çok ibretli sahneler sunacaktır. Yaşanmış bir olay anlatılıyor. Canan tarafından baştan sona,gözyaşları içinde anlatılan bir hayat öyküsüdür. Bu kitabı okurken yalnızca hayatın esrarengiz dünyasında ziyaret etmeyecek, aynı zamanda hayretler içinden kendinizden geçeceksiniz Daha da önemlisi bu kitabı bitirir bitirmez kendinizi hesaba çekme,yanlış ve doğruları gözden geçirme ihtiyacı hissedeceksiniz.

4 CANAN Ayrı dinlerde olan anne ve babası birbirlerini çok sevmişlerdi.Bu sevgiden olan tek evlatları Canan’dı.Bu ölümsüz sevgi uğruna çekmedikleri kalmamıştı.

5 Babası ölünce,çok güzel ve gösterişli olan annesinin başına gelmeyen kalmamıştı.O Cananın babasına olan aşkından sabredip,dayanıyordu.

6 Annesi de artık ölmüştü. Babasının yanındaydı
Annesi de artık ölmüştü.Babasının yanındaydı.Peki ne yapacaktı Canan tek başına kalmıştı.Annesi de babası da yoktu.Üstelik okula başlamak üzeriydi

7 Bu hikaye bizi hayatta ne kadar doğru ne kadar yanlış yaptığımızı düşündürüyor.
Bir teraziye koyduğumuzda yanlışlarımız mı daha ağır yoksa doğrularımız mı???? Sabırlı olmayı da öğretiyor bu. Kitabı okurken Canan’ın yerine kendinizi koyun siz sabredebilir miydiniz?

8 OKUMANIZ TAVSİYESİYLE


"C A N A N Halit Ertuğrul." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları