HAZIRLAYAN BEYZA NUR GÖGEN

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇALIŞAN HAKLARI VE GÜVENLİĞİ
Advertisements

HUKUK Hukuk Okuryazarlığı - Tarafım, Tarafsın, Taraf -
Karar Tarihi : Karar No : 5189/1
HASTA KABUL VE TABURCULUK SÜRECİ
Pratisyen Hekimlerin Hukuksal Sorunları --- Av
HAZIRLAYAN TESLİME ALKAN
SAĞLIK BAKANLIĞINA BAĞLI KURULUŞLAR.  Bu kuruluşların kendi özel para kaynakları vardır.  Danışma ve yardımcı birimler bulunmaktadır.
Temizlik Personeli Görev Yetki ve Sorumlulukları
LAVMAN.
BENİM MESLEĞİM BURCU ER.
Hasta Hakları.
Hasta Bakıcı Görev Yetki Ve Sorumlulukları
İŞYERİNDE İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ORGANİZASYONU
Doktor Doktor öncelikle insanların sağlığını koruma, meydana gelmiş hastalıkların ve sakatlıkların tedavi edilmesini sağlamak, sağlık durumunun geliştirilmesini.
TELİF HAKLARI VE BİLİŞİM HUKUKU
HUKUK Hukuk Okuryazarlığı - Kim, Kimdir? -.
MESLEKLERİ ÖĞRENELİM.
HUKUK Hukuk Okuryazarlığı - Ceza Mahkemeleri -.
Projelerin inşaat ihalesine hazır duruma getirilmesini sağlamak, yatırımcı kuruluşlardan gelen projelerin tetkik ve tasdik işlemlerini yürütmek, devam.
Pratisyen Hekimlerin Hukuksal Sorunları  Her ne kadar sağlık hizmeti denildiğinde ilk aklımıza gelen hasta ve hekim ilişkisi olsa da bu ilişkide;  Devlet.
Hasta ve yaralı insanlara bakar ve onların iyileşmesinde de yardımcı olurum. Hastalığın belirtilerini izlerim. Hastalara ilaç.
(İnquisitorial System)
AVUKAT 1.AVUKAT KİMDİR 2.AVUKATIN GÖREVLERİ NELERDİR
EVDE HASTA BAKIMI.
HAZIRLAYAN SİNİR SİSTEMİ HASTALIKLARI
2014 GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
HEMŞİRE NE YAPAR?.
OKUL HEMŞİRESİNİN GÖREV YETKİ SORUMLULUKLARI
OKULUMUZA HOŞ GELDİNİZ
Mustafa ÖZÜNLÜ Kamu Yönetimi Bilim Uzmanı Mart 2015 Ürgüp/NEVŞEHİR
22 Mayıs 2014 Tarih ve resmi gazeteye göre.
Madde Bağımlılığı.
YAŞAM BOYU SAĞLIK.
MESLEKLER.
Yaşlı Bakım Ekonomisinin Gelişmesinde Üniversitelerin Rolü
ÇALIŞMA ORTAMI GÖZETİMİ
AVUKAT Mesleğin Gerektirdiği özellikler; Akademik ve sözel yetenekleri iyi olan, Olayları derinlemesine araştırma merakı olanlar, Akıcı konuşma becerisi.
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
OKUL YÖNETİMİ Dr. Kerim Karabacak
Okulumuzda 1 2 Müdür Yardımcısı, 7 Meslek Dersleri Öğretmeni, 4 Kültür Dersleri Öğretmeni, 1 Rehber Öğretmen ve 4 Hizmetli çalışmaktadır.
İNSAN HAKLARI HUKUKUNUN GENEL İLKELERİ
ÇEVREMİZDEKİ RESMİ KURUMLAR
YEREL YÖNETİM BELEDİYE VE GÖREVLERİ.
Nasıl bir meslek sahibi olacağım ? MUSTAFA KEMAL ÖZDİL- REHBER ÖĞRETMEN/PSİKOLOJİK DANIŞMAN.
PS İ KOLOJ İ K DANI Ş MAN VE REHBER Ö Ğ RETMEN ZEYNEP KOCAMAN.
MEMURUN GENEL HAKLARI Uygulamayı isteme hakkı:
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı :20 Öğrenci Sayısı : 235 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Hasta ve yaralı insanlara bakar ve onların iyileşmesinde de yardımcı olurum. Hastalığın belirtilerini izlerim. Hastalara ilaç veririm. İnsanların hastalık.
FARABİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
HAZIRLAYAN MİRAC ULUDAĞ SİNİR SİSTEMİ HASTALIKLARI.
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
ANAYASA YARGISI. ANAYASA YARGISI Uyuflmazl›k Yarg›s› Farkl› yarg› kollar› aras›nda ortaya ç›kan yarg› yolu uyuflmazl›klar›n› gidermek amac›yla.
BİNBAŞI DÜNDAR TAŞER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
PERSONEL YÖNETİMİ Personel işlevi, işletme işlevleri içinde yer alan kolaylaştırıcı bir işlevdir. Nasıl ki, bir işletmede üretim yönetiminin konusu mal.
GÜNLÜK YAŞAM AKTİVİTELERİ
HASTA HAKLARI.
İnsanların geçimlerini sağlamak için sürekli yaptıkları işe meslek denir.
R.Gazete No R.G. Tarihi: İşyeri hekimi: İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş işyeri hekimliği.
MESLEK SEÇİMİ PSİKOLOJİK DANIŞMAN HASAN HÜSEYİN BAKIR.
ADALET MESLEK YÜKSEK OKULU ÖNLİSANS PROGRAMI
Mezunlarımızın İş İmkanları Nelerdir?
Ders : Sosyal Bilgiler Öğretmen : Medine Şahin Sınıf: 6(YDA)B No:121 Adı Soyadı : Beyza Özkan.
MESLEKLER Sunan:Eray EREN Sınıf:5/D No: 391. DOKTOR Doktorların Görevleri ; 1- Hastayı muayene bölümüne alarak hastanın şikayetini sorar. Doktorların.
YAPTIRIM TEORİSİ Ceza hukuku yaptırımlarıyla güdülen amaç,
FİKRİ VE SINAİ HAKLAR MAHKEMELERİ
İŞ MAHKEMELERİ.
HAKSIZ FİİL İnsan davranışlarına hukuk düzeni bir sonuç bağlamıştır
DAVA İŞLEMLERİ 12 – 16 ARALIK 2016.
T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ AYAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU
HASTA HAKLARI H GAMZE DEMİRTEPE EĞİTİM HEMŞİRESİ.
Sunum transkripti:

HAZIRLAYAN BEYZA NUR GÖGEN MESLEKLER HAZIRLAYAN BEYZA NUR GÖGEN ...Egitimhane.com...

MESLEKLER ÖĞRETMEN AVUKAT DOKTOR MİMAR POLİS HEMŞİRE SAVCI ...Egitimhane.com...

Kendilerine verilen ve yetkili sayıldıkları dersleri okutmak, ÖĞRETMEN Kendilerine verilen ve yetkili sayıldıkları dersleri okutmak, Okuttukları derslerle ilgili uygulama ve deneyleri yapmak, Serbest çalışma saatlerinde öğrencileri gözetlemek, ...Egitimhane.com...

AVUKAT Haklı insanları savunmak. Dava yapmak. Hukuksal ve yasal konularda yorum yapmak. ...Egitimhane.com...

DOKTOR Hastalarını kontrol eder. İlaç yazar. Bulaşıcı hastalıkları önlemek için çalışmalar yapar. Hastaların tekrardan sağlıklı olması için tavsiyelerde bulunur ...Egitimhane.com...

MİMAR -İnşaat alanlarını denetlemek, müşteriler ile fikir alışverişi yapmak ve inşaatın modeli ile diğer yönleri hakkında tavsiyelerde bulunmak, -Binaların tasarımını yapmak, bunların inşaatı ve rehabilitasyonu için ayrıntılı çizimler ve planlar hazırlamak, ayrıca stil, maliyet, zamanlama, talimatlara uygunluk, v.b. hususlarında projelerin uygunluğunu sağlamak için gerekli bağlantıları yapmak; ...Egitimhane.com...

POLİS • Görev, hizmetin gereklerini yapmak, yasakladıklarını da yapmamaktır. Görevin hukuki bir dayanağını olması gerekir. Hizmet, hukuk normlarının yani, kanun, tüzük ve kararnamelerin yapılmasını veya yapılmamasını öngördüğü hususlardır. Polisin temel görevi ülkede güvenliği sağlamak, suçu önlemek ve olayları aydınlatmaktır. Polisin görev ve yetkilerinin amaçlarını sıralamak. ...Egitimhane.com...

HEMŞİRE -Hastayı kabul etmek ve muayeneye hazırlamak -Hasta bakımını yaparken, solunum, beslenme, boşaltım, hareket ve uygun pozisyon, uyku, dinlenme, uygun giyim, temizlik vb temel insan ihtiyaçlarını dikkate almak ve uygulama yapmak, -Acil durumlarda ilk yardım tedavisi yapmak, -Hasta için öngörülen tedaviyi uygulamak, takip etmek ve düzenli olarak hastaya verilecek ilaçları temin etmek, enjeksiyon yapmak, serum takmak, ameliyat yaralarını temizlemek, bandajlamak, tansiyon ve vücut ısısını ölçmek, ...Egitimhane.com...

SAVCI -Ağır cezalık suçlar ile kanunda kamu davası açılması gerektiği belirtilen konularda; -Şikâyetçi olsun veya olmasın hazırlık soruşturmasını yapmak, kamu davası açmak, -Kanıt toplamak ve sanığı sorguya çekmek, -Ölüm olaylarında cesetlerin adli muayenesini yaptırmak, -İddianame hazırlamak ve yargı kararlarını yerine getirmek, -Suçtan zarar gören kişilerin ve toplumun haklarını savunmak, ...Egitimhane.com...