Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Temizlik Personeli Görev Yetki ve Sorumlulukları

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Temizlik Personeli Görev Yetki ve Sorumlulukları"— Sunum transkripti:

1 Temizlik Personeli Görev Yetki ve Sorumlulukları

2 Temizlik Personeli Görev Yetki ve Sorumlulukları
Servisin ortak alan, hasta odaları ve personel çalışma büroları ile ilgili noktaları kurallara uygun olarak her gün temizlemek. Düzenli aralıklarla ve özel durumlarda servisin dezenfeksiyonunu yapmak.

3 Temizlik Personeli Görev Yetki ve
Sorumlulukları Servisin tıbbi atık ve diğer çöplerini ayırarak, uygun koşullarda servisin çöp istasyonuna götürmek. Gerektiğinde servis faaliyetleri ile ilgili hizmet içi eğitim çalışmalarına ve bilgilendirme toplantılarına katılmak.

4 Temizlik Personeli Görev Yetki ve Sorumlulukları
Günlük olarak etejer, buzdolabı, yemek masası, telefon, hasta başı sistemleri, pencere kenarları gibi hasta odasındaki tüm ekipmanların temizliğini yapmak, Banyo ve WC’ leri temizlemek.

5 Temizlik Personeli Görev Yetki ve
Sorumlulukları .Taburcu olan hastaların kirli yatak takımlarını toplamak. .Taburcu olan her hastadan sonra hasta yatağının, etejerinin ve odadaki tüm ekipmanların yeni bir hasta gelecek şekilde genel temizliğini ve gerekiyorsa dezenfeksiyonunu yapmak.

6 Temizlik Personeli Görev Yetki ve Sorumlulukları
Hasta odasındaki çöpleri sık aralıklarla toplamak ve uygun şekilde boşaltmak. Çöp kovalarının ve konteynırların temizliğine dikkat etmek.

7 Temizlik Personeli Görev Yetki ve
Sorumlulukları Hasta odalarını ve servis koridorlarını talimatlara ve standartlara uygun şekilde temizlemek. Sekreterlik ve anne odasının temizliğini önerilen talimatlara ve standartlara uygun şekilde yapmak.

8 Temizlik Personeli Görev Yetki ve Sorumlulukları
Hasta odasının duvarlarını ve süpürgeliklerini talimata göre silerek temizlemek. Belirli aralıklarla pnömotik tüplerin temizliğini yapmak.

9 Temizlik Personeli Görev Yetki ve
Sorumlulukları . Hasta odalarındaki perdelerin belirli aralıklarla çıkarıp çamaşırhanede yıkanmasını sağlamak ve temiz perdeleri hasta odalarına tekrar takmak. . Talimatlara uygun olarak belirli aralıklarla servis içindeki asansörün temizliğini yapmak.

10 Temizlik Personeli Görev Yetki ve Sorumlulukları
Temizlik ve dezenfektan solüsyonlarını kullanma talimatına göre uygun konsantrasyonlarda hazırlayarak kullanmak.

11 Temizlik Personeli Görev Yetki ve
Sorumlulukları . İşlerini yaparken dikkat etmesi gereken koruyucu teknik önlemleri almak ve çevredekileri uyarmak. . Görev alanı ile ilgili olarak amiri tarafından verilen diğer görevleri yerine getirmek.


"Temizlik Personeli Görev Yetki ve Sorumlulukları" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları