Visible Body: OvidSP Anatomi Eğitim Kaynağı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Duke University Press Elektronik Koleksiyon ve Servisler.
Advertisements

Copyright 2007 Thomson Corporation 1 ISI Web of Knowledge EndNote ® Web 2.0.
: • Bridgeman Art Library ‘e ait eğitimsel imaj kaynaklarını içeren online bir veri tabanıdır • 530,000.
MS OFFICE Word 2013.
Primal Pictures 3D Human Anatomy
SUNUMA SES , VIDEO EKLEME SUNUM TASARIMI ANİMASYONLAR SLAYT GEÇİŞİ
YENİ STAR ÇÖZÜMÜ Yazıcıları Artık Daha Akıllı “Fark yaratan inovasyon”
Primal Pictures:Dişçilik Modülü. Dişçilik 100’den fazla 3 boyutlu görüntü içeriği : Baş Boyun Yüz Ağız – burun boşlukları Diş yapısı 3 boyutlu bölgesel.
MERAL ÖZARSLAN BETÜL KUBAT ÖMER FARUK BAY
Elsevier ClinicalKey™— Smarter Search for Faster Answers.
Bilgi Yönetimi İnternete Dayalı Önlisans Programı TBD 21. Türkiye Bilişim Kurultayı, 6 Ekim 2004, Ankara Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi.
Açık ve Uzaktan Öğretim Modelleri
CABI Bilgi Kaynaklarında Yenilikler; E-kitaplar, E-arşivler ve Referans kaynakları Clodagh Corcoran&Merve Okur.
MD Consult Core Collection & Journal Consult Dergileri Kullanım Kılavuzu.
Support.ebsco.com EBSCOhost Mobil Kullanıcı Kılavuzu.
Elsevier ClinicalKey™ A smarter search for faster answers to your physicians’ questions.
© ExMI 2008 Confidential & Proprietary Türünün ilk örneği …
ÖĞRETİM PROGRAMLARINDA ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME YÖNTEM VE TEKNİKLERİ
WEB OF SCIENCE İLE ATIF TABANLI ARAŞTIRMA DEĞERLENDİRMESİ Eğitmen: Metin TUNÇ This presentation is an introduction to InCites - the new web-based.
3D DEFTER VE SES.
BEYSİS BEYSİS olarak kuruluşumuzdan bu yana web tabanlı uzaktan eğitim ile ilgili  projeler geliştirdik. Bu çalışmalarımızı ilk olarak
E-İçerik Arama, Bulma ve Seçme
Primal Pictures:Dişçilik Primal Pictures PowerPoint Sunumu.
Görsel Okur-Yazarlık *
Powerpoint 2003 – Uzantısı .ppt Powerpoint 2010 – Uzantısı .pptx
EVRE 1 BLOK 1 Uygulamalı Bilgisayar Eğitimi Öğr. Gör. A. Murat ERGİN E.Ü.T.F. Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişim A.D.
Merhaba ben Abdullah Alp ASLAN Globax Firması Yöneticisiyim
Pratik kullanım rehberi elektronik dergileri. Hoş Geldiniz! IOP Elektronik Dergiler Rehberi İletişim için İçindekiler journals.iop.org 2 journals.iop.org.
Elsevier Sağlık Bilimleri Klinik Bilgi Sistemi ULAKBIM Konferansı 24 Mayıs, 2011 Awni Battikhi Ortadoğu& Afrika Satış Müdürü.
SUNUMA SES , VIDEO EKLEME SUNUM TASARIMI ANİMASYONLAR SLAYT GEÇİŞİ
T H O M S O N S C I E N T I F I C CAB ABSTRACTS ™ Comprehensive Agriculture & Applied Life Science Research.
 BurnAware  FreeDiscBurner  ExpressBurn  UltraIso  WinIso  ImgBurn  DeepBurner  CdBurnerXp  Nero.
Veri Tabanları Kullanıcı Ara Yüzünde Yeni Yaklaşımlar
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK.
AİLE SOSYAL DESTEK PROGRAMI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1.
EĞİTİMDE FATİH PROJESİ
Romatoloji Eğitimi Projesi
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Alanında Teknolojik Gelişmeler
Az kullanılan ögeler menüden kaldırılabilir. Kısayollar yaratılabilir.
Öğretim Materyalleri Yrd. Doç. Dr. Cenk Akbıyık.
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
Görsel İletİşİm TasarImI
RUTH CLARK’IN E-ÖĞRENME İLKELERİNİ ÖĞRENMEYE NE DERSİN ?
4. SINIF ÖĞRETİM PROGRAMI VE DERS KİTAPLARININ İNCELENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ Atakan BAYLAM.
Elibrary.worldbank.org World Bank eLibrary Sunumu.
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında.
EBA (Eğitim Bilişim Ağı)
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
POWERPOINT 2010 KULLANIMI TEMEL SUNUM İŞLEMLERİ
Öğretim Yazılımları Hiper metin Hiper ortam Zeki Öğretim Sistemleri Yapay ZekaBenzetişim Sanal Gerçeklik.
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
NOT: Bu slayt üzerindeki resmi değiştirmek için resmi seçin ve silin. Ardından, kendi resminizi eklemek için yer tutucudaki Resimler simgesini tıklatın.
Bekir Sami NALBANTOĞLU
İleri Word Eğitimi Eğitim İçerikleri Bilgegüç Bilişim Danışmanlık.
eTwinning Twinspace Proje Çalışma Alanı
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Alanında Teknolojik Gelişmeler
APA Style Central Sunumu
EBSCOhost ile E-Kitap Okuma
EBA (Eğitim Bilişim Ağı)
ATLAS RESİMLERİ.
EBSCO E-Kitaplarda Arama
WEB 2 TANITIM MUSTAFA AKGÜL.
Dijital kütüphane işlevleri
Ocak, 2013 Akdeniz Üniversitesi
Pratik kullanım rehberi
Öğretim Yazılımı Tasarımı Rehberi
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Sunum transkripti:

Visible Body: OvidSP Anatomi Eğitim Kaynağı Transforming Research into Results

Anatomi eğitiminde dijital araçlar neden önemlidir? Sağlık Bilimleri alanındaki öğrenciler okulda daha az anatomi eğitimi alırlar İnceleme laboratuvarları ve kadavra bağışlama programları pahalı ve yetersiz kalmaktadır ve özel denetleme gerektirmektedirler Öğrenciler yoğun ders programlarına uygun olacak çalışma alışkanlığını kazanmak için online ve offline erişim seçeneklerine sahip olmak istemektedirler

Anatomi Eğitimini Zenginleştiren Eğitim Kaynağı Visible Body 3D Anatomi kaynağı, eksizsiz ve mobil uyumlu bir anatomi kaynağı olup, hem öğrenciler, hem de akademisyenler için uygun bir kaynaktır. Sağlık alanında anatomik eğitim ihtiyacını karşılar Binlerce anatomik yapı ve görüntüye ait bölgesel ve sistemik yaklaşımlar sunulmaktadır Kontrolün sizde olmasını sağlar İçerik kapsamında sunulan 3 boyutlu resimler, animasyon, test, arama motoru, mobil aplikasyonlar ve daha fazlası ile oldukça interaktif bir platforma erişim sağlanmaktadır İçerik ödüllü ekip tarafından hazırlanmaktadır Association of Medical Illustrators kurumu tarafından kabul edilmiş ,tıbbi eğitim görmüş tıbbi ressam/animatörler tarafından oluşturulan zengin içerik kapsamı erişen sunulmaktadır

Temel Ürün Özellikleri Visible Body 3 boyutlu ürünleri sınıf içi kullanım, kişisel öğrenim ve zorlu fizyoloji öğrenimi için ideal bir içerik kapsamı oluşturmaktadırlar Anatomi& Fizyoloji Anatomi /Fizyoloji’nin temel konuları görsel ve interaktif şekilde aktarılmaktadır Anatomi Atlası Çok kullanılan insan anatomisi referans kaynağıdır Kas Sistemi İnsan vücuduna ait kaslar 3 boyutlu , interaktif formatta gösterilmektedir İskelet Sistemi Kemik yapısı, bağ dokusu ve eklem yerlerine ait görseller 3 boyutlu, interaktif formatta sunulmaktadır Fizyoloji Animasyonları Temel fizyolojik aşamalara ait animasyonları içermektedir Kalp ve Dolaşım Sistemi Kan dolaşım sistemine ait anatomik fizyolojik görseller Anatomi & Fonksiyonları Anatomi ve fizyolojik fonksiyonları anlamaya yardımcı genel referans kaynağı 6,000+ anatomik yapı görüntüsü Yüzlerce animasyon 1.000’den fazla Soru&Cevap Tüm ürünler için Mobil Uygulamalar! Erişimin site dışı ve offline olarak genişletilmesi için aplikasyon eklentileri!

Temel Ürün Araçları Tüm Öğrenci Tipleri İçin Uygun İçerik Textbooklarla eşleşen tam metin içerikler, 3 boyutlu modeller, 2 boyutlu görsel ve animasyonlar Telaffuz Rehberleri ve Tanımlar Hareketli eklem ve kaslar Geleneksel & Entegre Eğitim Programı Normal ve sıradışı anatomiyi öğretir Bölgesel ve sistemik yaklaşımları kapsar Eğitmen Rehber ile birlikte sunulan tam metin ilişkileri - Soru&Cevaplar Etkin İnteraktivite ve Araçları İç kısımları görme ve çoklu yapıları hareket ettirme Döndürme, yaklaştırma, kaydetme ve parçalara ayırma Tüm modüller içinden tüm yapı ve sistemleri arama

Anatomi & Fizyoloji İçeriği 12 vücut sistemine ait 3D modeller Anatomi ve fizyoloji eğitimine ait temel içeriği kapsayan görseller ve animasyonlar 50 bölüm içinde sunulmaktadır Temel konuları içeren 80’den fazla fizyoloji animasyonu Yakınlaştırma, çevirme, dolaştırma ve parçalarına ayırıp inceleme imkanı 65'den fazla çoklu seçmeli ve parçalı quiz Anatomi & Fizyoloji Temel kitaplarına ait içerik haritaları Entegre Öğretim Programı İçin Uygun!

Anatomi Atlası İçeriği Kişisel öğrenim için bölgesel ve sistemik anatomi kaynağı - detaylı 3 boyutlu görünüm Kadın ve erkeğe ait tüm temel organ ve sistemlere ilişkin 4,000’den fazla yapı Ekrandan, zoom yapma, çevirme, dolaştırma ve parçalarına ayırıp inceleme imkanı Latince terimlerin detaylı tanım ve telaffuzları Yüzlerce çoklu seçmeli quiz Kontrolün sizde olmasını sağlar!

Her An Her Yerden Erişim Visible Body deneyiminizi mobil aplikasyonlar ile kişiselleştirin! Spesifik anatomik görüntülerin kaydedilmesi (yakınlaştırma, döndürme, işaretleme) Not eklenebilen Notecard oluşturma ve kaydetme Saklanmak istenilen dosyaları My Library dosyası içine ekleme Visible Body kurumsal mobil aplikasyonları ile değerli çalışma araçları ve kişiselleştirme özelliklerine kampüs dışı ve Wi-Fi kullanmadan erişim özelliği sağlanmaktadır! Apple iPad için tüm aplikasyonlar, Android tabletlerde ise çoğu aplikasyonlar erişim dahilindedir!