Evyap Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV : 750.000 imp/ ay UV : 60.000.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Web uygulamalarında yeni bir yaklaşım AJAX
Advertisements

Kordelyaevleri.com.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
WORDPRESS İLE BLOG HAZIRLAMA REHBERİ
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ
Örnek Web Sitesi Tasarım Dökümanı
Kodlama bilgisi gerekmez!
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
Proje Önerileri 08 Ekim 2012.
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
KIRIKKALE UNIVERSITESI KUTUPHANE VE DOKUMANTASYON DAIRE BASKANLIGI.
Weebly Web Sitesi Kurmak
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
1. ADIM(SUNUDA TIKLAYARAK İLERLEYİNİZ)
Organize Sanayi Bölgeleri Bilgi Sitesi Kullanıcı Rehberi
Yeni yıl akşamı fizy ile “karaoke yılbaşı partisi” düzenliyoruz
Ford Fiesta Fizy Projeler.
ARAYÜZ Yenilikleri – ProQuest Search Widget. The ProQuest Search Widget ProQuest Arayüzü özelliklerine; masaüstüne ve kurumunuzun WEB sitesinde istenilen.
HTML (HYPER TEXT MARKUP LANGUAGE) TEMEL ETİKETLERİ
Turkcell “Goller Cepte” Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV :
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
Konu : Okulumuzun Tanıtımı İlgili resimler okul web sayfamızın foto galerisinden alınacak. 1-5 TANE SLAYTIMIZ OLACAK (15 P) 2- HER SAYFANIN KENDİNE AİT.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
Çağlar AKGÖZ WEB SAYFALARININ DEĞERLENDİRİLMESİ.
SAMSUNG – GALAXY III Kampanyası Uygulamanın Türü: Sabit Uygulamanın Yeri: Milliyet.com.tr / Anasayfa Uygulama Detayı: Branding sol alandan.
© 2011 MediaMind | A division of DG | All rights reserved Logo with white text place on top © 2011 MediaMind Technologies Inc | All rights reserved INTERACTION.
Web Sitesi Hazırlama.
TURKCELL Proje Önerileri.
ETwinning Twinspace Kullanımı Nisan 2014.
E MIN YAMAN BÖTE. Blog Nedir? Web Günlüğü Paylaşım aracı Sosyalleşme aracı.
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
TEMEL SAYFA YAPISI İŞLEMLERİ
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
ARÇELİK Ankastre Fırın Proje Önerileri. modaturkiye.com PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google.
Peugeot Proje Önerileri
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Ekim raporundan alınmıştır.
Yeni Başlayan öğrencilerimiz için UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ TANITIMI
AVEA Futbol Tutkusu Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics.
12/11/ TURKCELL / İŞ TCELL PROJE ÖNER İ LER İ.
* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Mayıs raporundan alınmıştır fizy.com PV : imp / ay UV : kişi / ay.
Fatih Karaokur - Computer Teacher
Hazırlayan: EMRAH HAS. Eşzamanlı ya da eş zamansız, metin, grafik, animasyon, ses, video gibi içeriğin tamamen işlenmiş, yarı işlenmiş ya da ham veri.
Şifreyi girdikten sonra Klavye simgesine tıklayarak ekranda tamam butonuna tıklayınız.
Jack Daniel’s Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Gemius Aralık raporundan alınmıştır PV: imp / ay UV: kişi.
Çocuklu ailelerde supercan oyunun bilinirliğini artırmak, fayda zarar ekseninde Supercan’ın diğer oyunlardan farkını ortaya koymak için oluşturduğumuz.
KFC Snack Box Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır haberler.com PV :
HONDA CR-Z Proje Önerileri. PV : imp/ ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Şubat raporundan.
Nokia C7 Proje Önerileri. * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics Aralık raporundan alınmıştır. PV : imp / ay UV :
DUYURU ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ DERSİ ARASINAVI
Proje Önerileri ’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Şirket Web Sitesi Tasarımı
Ebrary Reader Nedir? Ebrary Academic Complete veritabanında yer alan kitaplar EDF denilen formatta kullanıcıya sunulmaktadır. EDF formatındaki kitapları.
AY’IN GÖRÜNÜŞÜ NEDEN DEĞİŞİR. Ay; yerkürenin tek doğal uydusudur. Ay’da oksijen, su ve atmosfer yoktur. Ay çıplak gözle görülebilir. Ancak bir ışık kaynağı.
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
Dosya yüklemek için upload file sekmesine tıklayınız.
Google Colab Nasıl Yüklenir?
Sunum transkripti:

Evyap Proje Önerileri

* Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google / Analytics Aralık raporundan alınmıştır PV : imp/ ay UV : kişi / ay anneysen.com

* Görseller temsilidir Ziyaretçiler siteye girdiklerinde mikroplarla kaplanmış sitenin deforme olmuş görüntüsü ile karşılaşırlar… anneysen.com Site genelinde 728 x 90 ve 300 x 250 bannerları Activex’e ayrılır

* Görseller temsilidir Ziyaretten birkaç sn sonra 728x90 banner’ında bulunan el aşağıdaki activex ürünü üzerine gelir… anneysen.com

* Görseller temsilidir Ve activex’i sitenin üzerindeki mikropları öldürmek için sıkar… anneysen.com

* Görseller temsilidir Activex sıkıldığında kirli köpüklü sular site üzerinden akmaya başlar… anneysen.com

* Görseller temsilidir Akan sular site üzerindeki mikropları da beraberinde götürür anneysen.com

* Görseller temsilidir anneysen.com

* Görseller temsilidir anneysen.com

* Görseller temsilidir anneysen.com

* Görseller temsilidir anneysen.com

* Görseller temsilidir anneysen.com

* Görseller temsilidir anneysen.com

* Görseller temsilidir anneysen.com Site temiz haline döner ve 300x250 alanda “Activex 7 etkili antibakteriyel koruması ile tüm mikroplara karşı güvendesiniz” mesajı verilir

anneysen.com * Görseller temsilidir Ziyaretçiler 300x250 alan üzerine geldiklerinde mouse pointer / cursor büyüteç haline gelir

anneysen.com * Görseller temsilidir Büyüteçi site üzerinde gezdirerek gizli mikroplarla karşılaşırlar

anneysen.com * Görseller temsilidir Ayrıca ziyaretçiler mouse’larının sağ tuşuna tıkladıklarında karşılarına çıkan menüden “Large” ı seçerler…

anneysen.com * Görseller temsilidir Böylece büyüteci büyük hale getirip daha büyük mikropları da görebilirler…

anneysen.com * Görseller temsilidir Vee; Sitenin ortasında Activex’in 7 etkili antibakteriyel koruması ile tüm mikroplara karşı güvendesiniz mesajı ve Activex ürünü ile karşılaşırlar

* Görseller temsilidir anneysen.com Demo Link : Aşağıdaki link’e tıklayarak proje’nin demo uygulamasını görebilirsiniz.

* Görseller temsilidir anneysen.com Site genelinde 300x250 alanda proje uygulaması ziyaretçilere sunulur Ziyaretçilere “Cildin üzerine Tıkla!” diyerek proje alanında görünen deforme olmuş yüze tıklamaları istenir Ziyaretçiler yüze bir kere tıkladıklarında…

* Görseller temsilidir anneysen.com Yüz (cilt) biraz düzelir… Bir kez daha tıklarlar

* Görseller temsilidir anneysen.com Yüz biraz daha düzelir

* Görseller temsilidir anneysen.com Cilt üzerindeki deformeler yavaş yavaş kaybolmaya başlar

* Görseller temsilidir anneysen.com Cilt tamamen düzelir

* Görseller temsilidir anneysen.com Site genelinde “Cildinize hakettiği değeri verin” proje duyurusu yapılır Ziyaretçiler Duru Shine ürünlerinden birine tıkladıklarında ilgili ürün söylemi görünür ve site arkaplanı ilgili ürün rengine boyanır Örneğin; Ametist ürününü seçen ziyaretçiye…

* Görseller temsilidir anneysen.com “Enerjinle Işık Saç!” mesajı gösterilir ve site arkaplanı mor renk olarak değişir

* Görseller temsilidir anneysen.com Yakut ürünü seçen ziyaretçiye “İçindeki güzelliği dışına yansıt!” söylemi gösterilir ve…

* Görseller temsilidir anneysen.com Site arka planı yakut renginde değişir

* Görseller temsilidir anneysen.com Site genelinde “Sağlık Uzmanı Cevaplıyor” proje duyurusu yapılır Proje alanına tıklayan ziyaretçiler sitede var olan “Uzmanlara Sor “ anasayfasına yönlendirilirler

* Görseller temsilidir anneysen.com “Uzmanlara Sor” sayfasında ilk Uzmanlık alanı Sağlık Uzmanı’na ayrılır “Soru Sor” ve “Soruları Oku” butonlarına tıklayan ziyaretçiler ilgili içerik sayfalarına yönlendirilirler (Activex kendi belirleyeceği bir uzmanını bu alanda gösterir ve tüm soruları Sağlık Uzman’ı (markanın belirlediği uzman) yanıtlar)

* Görseller temsilidir anneysen.com İçerik sayfasına gelen ziyaretçiler Sağlık Uzmanı hakkında bilgilendirilir Ziyaretçiler bu sayfadan uzmana konu ile ilgili soru sorabilirler veya daha önce sorulmuş soru ve cevapları okuyabilirler Activex butonuna tıklayan ziyaretçiler markanın kendi web sitesine yönlendirilirler

* Görseller temsilidir anneysen.com Ayrıca ziyaretçiler menüde var olan “Uzmanlara Sor” butonuna tıkladıklarında da…

* Görseller temsilidir anneysen.com “Uzmanlara Sor” anasayfasına gelirler. Sayfada ilk Uzmanlık alanı Sağlık Uzmanı’na ayrılır “Soru Sor” ve “Soruları Oku” butonlarına tıklayan ziyaretçiler ilgili içerik sayfalarına yönlendirilirler (Activex kendi belirleyeceği bir uzmanını bu alanda gösterir ve tüm soruları Sağlık Uzman’ı (markanın belirlediği uzman) yanıtlar)

* Görseller temsilidir anneysen.com İçerik sayfasına gelen ziyaretçiler Sağlık Uzmanı hakkında bilgilendirilir Ziyaretçiler bu sayfadan uzmana konu ile ilgili soru sorabilirler veya daha önce sorulmuş soru ve cevapları okuyabilirler Activex butonuna tıklayan ziyaretçiler markanın kendi sitesine yönlendirilirler

Proje uygulamaları istenildiği taktirde Reklamz Networkunde bulunan uygun sitelerde uygulanabilir

TEŞEKKÜRLER