1 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Operatör konsol ve Enformasyon sistemi OSPC Yetkili Satıcı Toplantısı 2-4 Mayıs 2008 Fethiye.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İşletim Sistemleri.
Advertisements

Ses Kayıt Sistemi.
IP PBX.
Çağrı Kayıt ve Analiz Programı
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.
TEKNİKOM Ses Kayıt Çözümleri Genel Tanıtım ŞUBAT-2010’DA HAZIRLANDI
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
CWIZ CALL CENTER.
Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 M ulti Functional A lert and C ommunication S erver.
HTTP’yi (istemci tarafı) kendi kendinize deneyin
Bilgi Paketi Çalışmaları
İnternete Nasıl Bağlanırız?
Veri ve Veri Yapıları Genel olarak bilgisayarlar.
WINDOWS KIŞISELLEŞTIRME DE EK YARDıMCı PROGRAMLAR HAKAN ÇELİK.
NOD32 antivirus sistemi NOD32 çözümlerine giriş Önemli Özellikler İstek kontrollü antivirus tarayıcı Erişim kontrollü kalıcı antivirus monitör (AMON)
LG GM735 Kullanıcı Rehberi
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Windows işletim sistemi ve sürümlerinin incelenmesi
Örnek Kampüs Uygulamaları ODTÜ Ulaknet Sistem Yönetim Konferansı - Güvenlik.
Öğrenci Arkadaşlar, Kullanıcı adınız ve şifrenizle
Burcu Musaoğlu Data Sistem A.Ş..
Pınar Erzin Managing Director 11. ANKOS Yıllık Toplantısı, Muğla Üniversitesi, 28 Nisan – 1 Mayıs 2011.
M.E.B. E-KONFERANS SİSTEMİ ADOBE CONNECT KULLANIM SUNUSU
Mobil Uygulamalar ve Bilgi Hizmetleri Orçun Madran
Ingentis. Ingentis ile ilgili bilgiler Ilk versiyonu 1999 yılında özel bir müşteri isteği sonucunda yaratılmıştır. Dünyada 300’den fazla şirket tarafından.
Page 1 prP Multimedya Page 2 NetOp School - Nerede Statik sınıflar - laboratuvarlar, PC eğitme odaları (şirket içi yada dışardan.
Microsoft Outlook 2010 Kurulumu
İşletim Sistemleri Hazırlayan Hakan YİĞİT.
SON KULLANICI HATALARI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI SON KULLANICI HATALARI Cengiz Acartürk 03 Ekim 2003.
Merhaba ben Abdullah Alp ASLAN Globax Firması Yöneticisiyim
1 Arjantin Ülke Sohbet Toplantısı (M.Serhan Kara) Ankara, 28 Mayıs 2007 T.C. BAŞBAKANLIK DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI T.C. BAŞBAKANLIK DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI.
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
55 CHAPTER SİSTEM YAZILIMI. © 2005 The McGraw-Hill Companies, Inc. All Rights Reserved. 5-2 Sistem yazılımı Teknik detayları çözer Kullanıcı, uygulama.
İnternet Programcılığı II
1 iPhone Telefonlar İçin Microsoft Outlook 2010 Kurulumu Microsoft Outlook 2010 Kurulumu.
İnternet'e Bağlanmak İçin Neler Gereklidir?
Microsoft Visual Studio 2010 Kurulum & Tanıtım
SIP PLATFORMU  Genel Özellikleri  SIP (Session Initiation Protocol) tabanlı IVR (Interactive Voice Response) platformudur.
Cemil ŞAHİN Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
PowerShell v3.0 ile Hyper-V Yönetimi
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
ŞİŞECAM’DA BİLGİ GÜVENLİĞİ
WİNDOWS SÜRÜMLERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR
Veri Tabanı Yönetim Sistemleri I
© 2002 by Prentice Hall 1 David M. Kroenke Database Processing Eighth Edition Chapter 1 Introduction to Database Processing.
Bilgisayar Ağlarına Giriş. Tarihsel Gelişim Main- frame OS yoktu Batch Systems (Toplu İşlem) Birden fazla işin arka arkaya çalıştırılması.
YAZILIM Bilgisayarın kullanılmasını sağlayan her türlü program yazılım olarak adlandırılır. Başlıca iki yazılım çeşidi vardır. Bu yazılımlar, sistem yazılımı.
Bilgisayar Ağları.
Bilgisayar Ağları İki veya daha fazla bilgisayarın bir araya gelerek oluşturdukları yapıya bilgisayar ağı denir.
İŞLETİM SİSTEMLERİ Derya Işık
Yazılım Geliştirme Projesi
Bilgisayarın kullanılmasını sağlayan her türlü program yazılım olarak adlandırılır. YAZILIM Başlıca iki yazılım çeşidi vardır. Bu yazılımlar, sistem yazılımı.
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Lync; Microsoft tarafından 2007 yılında ofis paketlerine dahil edilmiş anlık mesajlaşma yazılımının adıdır. Lync yazılımı Microsoft Office yazılımlarıyla.
İnternet Nedir İnternet, birçok bilgisayar sistemini birbirine bağlayan, dünya çapına yayılmış olan bir iletişim ağıdır yılında ABD Savunma Bakanlığı.
1- YEREL ALAN AĞI - LAN 2-GENİŞ ALAN AĞI - WAN
E-YEDEKLEMELİ SAKLAMA. E-Yedeklemeli Saklama E-Faturalarınız ve e-arşiv faturalarınız EDM e-fatura sistemine kaydolmanız ile beraber sistem üzerinden.
Maliyet Tasarrufu ve Güvenli Baskı
Açık Bulut Nedir ? Neden Açık Bulut ?
MUHASEBE YEDEKLEME.
(Bircom Ergin BOYACI – Müşteri Deneyimi ve Ürün Geliştirme)
İşletim Sistemleri Hazırlayan Hakan YİĞİT.
Active Directory.
Windows Server 2012 R2 FILE SERVER
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
IP Telephony ve Tümleşik Uygulamalar
Windows işletim sistemi ve sürümlerinin incelenmesi
WİNDOWS SÜRÜMLERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLAR
Sunum transkripti:

1 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Operatör konsol ve Enformasyon sistemi OSPC Yetkili Satıcı Toplantısı 2-4 Mayıs 2008 Fethiye

2 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 OS 33 OSPC Ekipmanları S0 V24  Kullanım hem Biligsayar hem de direkt OS33 üzerinden  Müşteri kendi bilgisayarını kullanabilir.

3 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Enformasyon sistemi OSPC Entegre telefon rehberi 40 tan fazla alan (ad, numara, fonksiyon, bölüm, oda, bina, özel adres, sekreterlik, v.b.) Alternatif görüşmeci Üç adet tanımlanabilen alan Alanlar üzerinden arama penceresi ve ototmaik olarak adres girişi Tanımlanmış LINK ler üzerinden internet bağlantısı

4 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Web-Cam ile uygulama

5 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 OSPC özellikleri Outlook ta yerinde yok mesajı aktif Ama operatörü kim bilgilendirecek?

6 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 OSPC özellikleri Outlook ile OSPC arasında entegrasyon –Exchange veri tabanı bağlantısı –Yerinde yok mesajı görüşme başlamadan otomatik olarak görüntüleniyor!

7 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 OSPC özellikleri Outlook ya da Lotus Notes da günlük randevüler girilmiş Ama operatörü kim bilgilendirecek?

8 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 OSPC özellikleri Outlook ve Lotus Notes ile OSPC arasında entegrasyon –Günlük bilgileri telefon bağlantısından önce görüntüleniyor! –OSPC üzerinden günlük bilgileri

9 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 OSPC özellikleri WEB arayüzü ile OSPC bağlantısı –OSPC WEB arayüzü üzerinden Outlook yerine opsiyonel bir uygulama ile de yerinde yok mesajı –Giriş kontrol sistemleri ile entegrasyon ve kurumda olan ya da olmayanlarla ilgili bilgilerin ekranda görünümü –Operatör kimin kurumda kimin kurum dışında olduğunu her an biliyor –WEB arayüzü ile adaptasyon yazılımları için bütün arayüz bilgileri mevcut

10 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 OSPC çok lokasyonlu çözüm OSPC Veri tabanı OSPC Server Exchange Lotus Notes LDAP Veri tabanları Avaya easy Mgnt ODBC Veri tabanları LAN / WAN OSPC kullanıcı 2 Veri tabanına erişim LAN/WAN üzerinden OSPC kullanıcı 1

11 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Meşguliyet göstergesi Aranan kullanıcının durumunu anında görüntüleme Meşguliyet göstergesi üzerinden aktarma Bütün lokasyonların meşguliyet göstergesi = yerinde yok = dahili meşgul = harici meşgul

12 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Network meşguliyet göstergesi örneği

13 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Kullanıcıya özel ekran tasarımı

14 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Desteklenen diller ve işletim yazılımları Türkçe Almanca İngilizce Fransızca İspanyolca İtalyanca Hollandaca Windows XP Windows 2003 Server Windows Vista (Yeni OSPC verziyonu ile)

15 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 INTELLIGENT COMMUNICATIONS