HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri
Advertisements

Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
PROJE YÖNETİMİ KAPSAMINDA MASTERPLAN
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
MALZEME İHTİYAÇ PLANLAMASI
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM YİYECEK İÇECEK BÖLÜMÜ VE ORGANİZASYON YAPISI ZEYNEP ASLAN
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Sağlıklı ve Güvenli Tesisler
MODÜL 4 Organizasyon.
MODÜL 3 Ekipman Yönetimi.
ASANSÖR ÜRETİM SÜREÇLERİ
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
Kadastro Haritalarının Yeniden Düzenlenmesi ve Tapu Sicilinde Gerekli Düzeltmelerin Yapılmasında Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik (Yüklenici.
PROJE YÖNETİMİ VE RİSK ANALİZİ
6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu
ÜNİVERSİTELERDE İŞ MÜKEMMELLİĞİ MODELİ 2 MART 2003.
Bütünleşik Dökümhane Çözümü
Proje Dosyanızda Yer Alacak Belgeler
PATLAYICI ORTAM BULUNAN TESİSLERDE PROJELENDİRME ve RUHSAT İŞLEMLERİ
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
2010 Yılı Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Faaliyet Raporu.
OPERASYONEL SÜREÇLER YÖNETİM ve DESTEK SÜREÇLER
ProJe Şube Müdürlüğü görev ve faalİyetlerİ
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
4734 Sayılı KAMU İHALE KANUNU.
KADINLARIN VE KADIN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ GÜÇLENDİRİLMESİ HİBE PROGRAMI GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ TOPLUM PROJESİ STRONG WOMEN STRONG SOCIETY PROJECT TR2009/ /69.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
109/06/08 VIVA Eğitim İlişkileri Yönetimi. 209/06/08 Ajanda Hedefler & Gerçekleşenler Proje Yönetimi AR - GE Sistem Testler Sonuç Demo Sorular & Yorumlar.
HOŞ GELDİNİZ KAMU İHALE MEVZUATI TEMEL EĞİTİMİNE Alattin ÜŞENMEZ
HOŞGELDİNİZ. GÜNDEM 1- Başkanlık Divanının seçilmesi Faaliyet Raporunun okunması 3- 1 Nisan – 31 Aralık 2007 yılı gelir giderlerinin ibrası 4-
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
Savunma Sanayi Güvenliğinin Amacı Savunma Sanayi Güvenliğinin amacı, savunma sanayii kapsamında yapılan anlaşmalarda yer verilen ve doğrudan satın alma,
TIBBİ MALZEME YÖNETİMİ
İntörn Doktor Eğitimi Doç. Dr. Metin AYDOĞAN.
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
Finansal planlamada temel amaç;
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ YARI YILI
HASTANELERİMİZDE AKILCI STOK YÖNETİMİ
HASTANE İÇİ YÖNETİM ORGANİZASYONU
END3061 SİSTEM ANALİZİ VE MÜHENDİSLİĞİ
ISO/TS 16949:2009 (Hafta 8) ISO 9001:2008’E GÖRE FARKLAR.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ERZURUM NUMUNE HASTANESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
Wann wurde TAR gegründet und warum?
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
30 Eylül 2014 Eğitim Çalışmaları Webinar. Eğitim Çalışmaları Genel değerlendirme Eğitim planları – Grup gereksinimlerinin belirlenmesi – Eğitim süresinin.
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
GTB STRATEJİK PLANI GERÇEKLEŞME DURUMU 1
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
STOK YÖNETİMİ Mba Operasyon yönetimi
YATIRIM PROJE TEKLİFİ NASIL HAZIRLACAK?
YENİ TÜRK TİCARET KANUNU SÜRECİNDE YOL HARİTASI Hazırlayan: Recep Aşır Temmuz 2012.
 Projeler üç nedenle sona erdirilirler. 1. Proje amaçlarına ulaşılmış ve başarılı olarak tamamlanmıştır. 2. Projenin durdurulması gerekmektedir. 3. Proje.
2 Pazarlama Strateji ve Planlarının Geliştirilmesi
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
DÜZ BAĞLANTıYA GÖRE DAĞıTıLMıŞ OTOMASYON TEKNOLOJISI.
Şeref Alpago İnşaat Mühendisi
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
Konu 3 Kalite kontrolünün amaçları
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ YARI YILI
PERSONEL YÖNETİMİ Personel işlevi, işletme işlevleri içinde yer alan kolaylaştırıcı bir işlevdir. Nasıl ki, bir işletmede üretim yönetiminin konusu mal.
ÜNİTE 2: ÜRETİM YÖNETİMİ.
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Ceyhun yılmaz 1 ceyhun yılmaz soru ve talep için.
PROEJE CRM Hazırlayan : Murat USLU
Yrd.Doç.Dr. Reha KILIÇHAN Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi 2018
Sunum transkripti:

HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ

Zayıf Akım projelerinin, planlanan kapsam, zaman, maliyet, nitelik ve standardında etkin ve bütçesine uygun olarak, verimli bir şekilde tamamlanabilmesi, projeden sorumlu olan şirketler açısından hayati öneme sahiptir. Projenin durumuna göre, anahtar teslimi veya modüler olmak üzere, HDH Proje Yönetim Sistemi ile profesyonel anlamda, projenin her aşamasında sunulacak raporları ile bilgilendirerek, şirketinizin bir yan kuruluşu gibi zaman ve para kazandırma işlemine denir. 1. HDH PYS Nedir?

2. Sistemin amacı Nedir? Şirketinizin iş potansiyelini arttırmak Projelerinizin verimliliğini geliştirmek Projelerinizin kalitesini arttırmak Ürünlerinizin bilinirliğini yükseltmek Projelerinizin daha az emekle, tek elden yönetimini sağlamak Profesyonel bir kadro ile hizmet vererek müşteri memnuniyetini arttırmak ve şirketinizin yeni işler almasını kolaylaştırmak 2. Sistemin amacı Nedir?

3. Sistemin Faydaları Nedir? Deneyimli kadromuz ile verimliliğin arttırılması İstihdam sorunlarının önlenmesi İş bitirme ve hak edişlerdeki sıkıntıların aşılması Daha çok işin daha az kaynakla yapılmasının sağlanması Satın alma maliyetlerinin en aza indirilmesi Çözüm üretiminde kolaylık 3. Sistemin Faydaları Nedir?

4. Sistemin Bileşenleri 4.1. İhale danışmanlığı 4.2. Şantiye Kurulumu 4.3. Uygulama Projeleri 4.4. İşçilik ve Uygulama 4.5. On Air (Sonlandırma) 4. Sistemin Bileşenleri

4.1.1. Ön Keşif: Talep edilen, sunulması gerekenlerin tespiti 4.1.2. Ürün Konumlandırma: Projeye uygun ürünlerin tespiti ve ön anlaşma yapılması 4.1.3. Şartname Hazırlama: Ürünlere ve hizmete uygun şartnamenin tarafımızdan hazırlanması 4.1.4. Rakip Analizi ve Fiyatlandırma: İhaleye katılacak rakiplerin tespit edilmesi ve bunlara uygun fiyatlandırma 4.1.5. Dosya hazırlama ve ihaleye katılım: İhale dosyalarının hazırlanmasında danışmanlık, ihale sırasında danışmanlık 4.1.6. İhale sonrası işlemler, Sözleşme ve ön ürün kabulleri: Bürokratik işlemler konusunda danışmanlık ve iş takibi 4.1. İhale Danışmanlığı

4.2.1. Şantiye Mobilizasyonu: Organizasyonun belirlenmesi, ekibin ulaşım, barınma, yeme içme gibi temel ihtiyaçlarının giderilmesi, bu amaçla şantiye fiziki düzeninin oluşturulması 4.2.2. Şantiye aboneliklerinin açılması: Elektrik, Su, Doğalgaz, Telefon, İnternet vs. aboneliklerinin açılması 4.2.3. Şantiyede çalışacak işgücünü belirleme: Projenin özelliğine uygun deneyimli ekiplerin projeye atanması 4.2.4. Araç, Ekipman ihtiyaçların belirlenmesi konumlandırılması: Montaj için gereken araç gereç ve ekipman ihtiyaçlarının tespit edilerek, temini, tedariki, zimmetlenmesi 4.2.5. Proje Lojistik Düzeninin oluşturulması: Gereken malzeme ve iş gücünün gerektiği zaman ve gerektiği yerde konumlandırılması için Depo ve altyapının oluşturulması 4.2. Şantiye Kurulumu

4.3.1. Saha keşiflerinin yapılması: Sahada survey yapılarak kablo yolları ve cihaz konumlarının tespiti 4.3.2. Fotoğraflama ve çizimlerin yapılması: Survey çalışmasında çekilen resimlere ve survey çalışmasına göre, AutoCAD çizimlerinin ve uygulama projelerinin hazırlanması 4.3.3. Projelerin kuruma onaylatılması: Hazırlanan uygulama projelerinin ilgili kuruma onaylatılması 4.3. Uygulama Projeleri

4.4.1. Altyapı kurulumları, kablolama: Montaj öncesi ve sonrası inşaat işlerinin yapılması, kabloların planlara göre döşenmesi 4.4.2. Ürün Montajları: Planlanan ve onaylanan ürünlerin kurulumları 4.4.3. Lokal Sistem testleri: Ürünlerin montajları ile birlikte yapılan testler 4.4.4. Geçici ve Kesin kabullerin yapılması: Sözleşme şartlarına uygun olarak montaj sonrası Geçici ve Kesin kabullerin yapılmasının sağlanması 4.4.5. Hakkediş hazırlama: Sözleşme şartlarına uygun olarak dönemsel hakkedişlerin hesaplanması, idare onayı takibi ve fatura kesilmesi 4.4.6. Raporlama: Uygulama ile ilgili aşamaların, hedef süre ve kabullerle ilgili bilgilerin düzenli olarak raporlanması 4.4. İşçilik ve Uygulama

4.5.1. Tüm Sistem Testi: Sonlandırma sırasında tüm sistemin gözden geçirilmesi 4.5.2. Sonlandırma ve Entegrasyon: Testlerde eksiklerin giderildikten sonra tüm sistemin entegre edilerek devreye alınması 4.5.3 As Built hazırlama: Sistemin kuruluş aşamasında değiştirilen planlarının izin verilen en son şekli, resim ve çizimleri ile dosya haline getirilmesi 4.5.4. Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri: Sistemi kullanacak personelin eğitilmesi, gerektiğinde danışmanlık hizmetleri verilmesi 4.5.5. Periyodik Bakım Onarım Hizmetleri: Montaj garantisi süresince Bakım desteğinin sağlanması 4.5. On Air (Sonlandırma)