Kütahya Sağlık Müdürlüğü 2014 SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Advertisements

İstatistik ve Bilgi İşlem
turRUS® Otomasyon Sistemi
1 1-Diğer bölümünden Eczane Stok Sayımı bölümüne girilir.
G-DUY Sanal Dönem Web Uygulaması Kullanma Kılavuzu
HASTANE BİLGİ İŞLEM SİSTEMLERİ
Düzenleme: Bülent ALTINÇELİK
TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı.
Menü’den Evrak Projesine ulaşılır.
Servis Talebi Girişi Kullanım Kılavuzu. AMAÇ Servis aboneliğinize bağlı olarak ETG sisteminde yeni bir servis talebi oluşturarak, taleplerinizin daha.
RANDEVU SEKRETERLİK HİZMETLERİ
DİCLE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK BİLGİ SİSTEMİ (AKADEMİKWEB)
Yönetim Paneli Kullanımı
2. AŞAMA BELGE KAYDI.
MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş,
MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş,
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
AŞINET KULLANICI web adresinden giriş sayfasına ulaşınız.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
HASTA ÇIKIŞ İŞLEMLERİ.
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
BAŞHEKİMLİK TIBBİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ.  Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan ve belli aralıklarda güncellenen Sağlık Uygulama Tebliğindeki değişiklikleri.
SHU. Nuray TÜRKEN TEKNEKAYA Hasta Hakları İl Koordinatörü
HİZMETİÇİ EĞİTİM İŞLEMLERİ
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
(KARAR DESTEK SİSTEMİ) KULLANIMI
OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
Hazırlayan Şencan ŞENOCAK Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi
«DÖNER SERMAYE TAKİP SİSTEMİ» PERSONEL VERİ GİRİŞ İŞLEMLERİ
DERS AÇMA İŞLEMLERİ Akademik birimlere; yıl, dönem ve eğitim türü seçilerek ders açma ve açılan dersleri düzenleme ekranıdır. Bu ekran içerinde 3 bölüm.
PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Öğrencinin aldığı tüm derslerin dönem bazında görülebildiği ve dersler üzerinde tüm değişikliklerin yapılabildiği ekrandır. İlk yapılması gereken Hızlı.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Yönetim Paneli Kullanımı
BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
TEFBİS OKULÖNCESİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Muhtar Bilgi Sistemi.
Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ’NDE Ders Açma İşlemi Öğrenci ve Bilişim Koordinatörlüğü Haziran 2015 Ankara.
SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ
Yönetim Paneli Kullanımı
Yönetim Paneli Kullanımı
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
İl Millî Eğitim Müdürlüğü
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Birliğimiz ile KTÜ arasında yapılan protokolle Kamu Yönetimi ve İşletme dallarında yapılan “Uzaktan Öğretim.
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
OPODER TİTUBB SİSTEMİNE (TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI) ISMARLAMA ORTOPEDİK PROTEZ ORTEZ KAYIT İŞLEMİ Aralık 2015.
İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ EDİNDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Gün Öncesi Piyasası Uzlaştırma Yazılımı Ekranları ve Raporları
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS/ERP DE BANKA BİLGİSİ DEĞİŞTİRME DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL SERVİSİ.
BAP OTOMASYON SİSTEMİNDE PROJE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
©Natica IT Consulting 2012, Proprietary & Confidential XXX Projesi Navigasyon Eğitimi GG.AA.YYYY.
Halil CEYLAN Uyumsoft – Kamu Projeleri Danışmanı
DOKTOR EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 1
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Döküman Ekleme Teklif kabul edildikten sonra, müşteriden gerekli evraklar talep edilir. Tüm evrakları, müşteriden aldıktan sonra, “RFK Yetkili Satıcı.
www. mersis. gumrukticaret. gov
www. mersis. gumrukticaret. gov
www. mersis. gumrukticaret. gov
Sunum transkripti:

Kütahya Sağlık Müdürlüğü 2014 SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ

SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ WEB UYGULAMALARI Ülkemize gelen ve tüm Sağlık Kurumlarımızdan (kamu,özel, üniversite hastaneleri, dal merkezleri, tıp dal, diyaliz, ağız ve diş sağlığı merkezleri vb.) sağlık hizmeti alan yabancı hastaların web üzerinden kaydedilmesidir.

SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ WEB UYGULAMALARI İlimizde sağlık hizmeti alan hastaların, Bakanlığımız Sağlık Turizmi Daire Başkanlığı web sayfası içerisinde bulunan Yabancı Uyruklu Hasta Takip Sistemine kayıtların (açılan kayıt formunda boş alan kalmayacak şekilde) yapılması, Hastanelerde görevlendirilen yetkili personelce yapılan kayıtların kontrol edilmesi ve eksiklik tespiti halinde giderilmesi gerekmektedir. İlimizde sağlık hizmeti alan hastaların, Bakanlığımız Sağlık Turizmi Daire Başkanlığı web sayfası içerisinde bulunan Yabancı Uyruklu Hasta Takip Sistemine kayıtların (açılan kayıt formunda boş alan kalmayacak şekilde) yapılması, Hastanelerde görevlendirilen yetkili personelce yapılan kayıtların kontrol edilmesi ve eksiklik tespiti halinde giderilmesi gerekmektedir.

YABANCI UYRUKLU HASTA TAKİP SİSTEMİ KAYIT BASAMAKLARI

1. Yabancı Uyruklu Hasta Kayıt sistemine giriş yapmak için Bakanlığımız Sağlık Turizmi Daire Başkanlığı web sayfası açılır / html

2. Ekranın sol kısmındaki Yabancı Uyruklu Hasta Kayıt Seçeneği tıklanınca gelen linke tekrar tıklanır.

3. Kullanıcı adı ve Şifresi ile giriş yapılır.

4. Açılan ekranda hastamıza ait tüm veriler eksiksiz doldurulur.

5. Hastanın pasaport numarası girilir.

6. Hastanın uyruğu seçilmelidir.

7. Klinik seçilmelidir.

Klinik Adı: Diyaliz Merkezleri ‘Nefroloji’ olarak girebilirler.

8. Ana tanı seçilmelidir.

9. Tanı durumu seçilmelidir.

Tanı: Kesin/Şüpheli Tanı; tanı kesinleşince geriye dönük sistemden düzeltilebilir.

10. Hastanın geliş şekli seçilmelidir.

HASTA GELİŞ ŞEKLİ Sağlık Turizmi: İkamet edilen yerden başka bir yere herhangi bir sebeple sağlık hizmeti almak için yapılan planlı seyahate denir. Turistin Sağlığı: İkamet edilen yerden başka bir ülkeye tatil amaçlı giden turistlerin seyahat halindeyken acil ve ani olarak gelişen hastalıklarda sağlık hizmeti almak zorunda kalmasıdır. Sağlık Turizmi: İkamet edilen yerden başka bir yere herhangi bir sebeple sağlık hizmeti almak için yapılan planlı seyahate denir. Turistin Sağlığı: İkamet edilen yerden başka bir ülkeye tatil amaçlı giden turistlerin seyahat halindeyken acil ve ani olarak gelişen hastalıklarda sağlık hizmeti almak zorunda kalmasıdır.

11. Hastanın epikriz raporu doldurulur. Kaydet butonuna basılır.

12. Ek Tanı ve Müdahale kısımlarına veri girişine devam edilir.

EK TANI GİRİŞİ Ek tanı var ise seçilmeli ve kaydet butonuna basılmalıdır. Sisteme ICD 10 Kodu ya da Hastalık Tanı İsmi girilerek aratılabilir.

MÜDAHALE GİRİŞLERİ Yapılan müdahale var ise (hastaya yapılan tüm işlemler, istenen tetkik, girişimsel-tanısal işlemler vs..) seçilmeli (işlem adı/ICD 10 koduna göre sorgulama yapılabilir) ve kaydet butonuna basılmalıdır.

EK DOSYA KAYDI YAPILMASI Hastaya ait eklenecek dosya var ise eklenmeli ve kaydet butonuna basılmalıdır. Hastaya ait tetkik sonuçları, epikriz vs.. sisteme ek dosya butonundan yüklenebilir.

Kaydı yapılan hastaların bilgilerinde düzeltme yada ekleme yapılacak olursa Yabancı Sorgula butonundan hasta ismi yada pasaport numarası girilerek sorgulama yapılır.

Yabancı güncelleme ekranında gerekli düzeltme yapılıp kaydedilir.

Diyaliz hastaları için ücret alınan her seans başına sisteme giriş yapılmalıdır. Evde Sağlık Hizmetleri sisteme girilmeyecektir. Günlük Enjeksiyonlar ‘Acil Polikliniği’ olarak girilecektir. Kontrol Muayeneler sisteme girilmeyecektir. Diyaliz hastaları için ücret alınan her seans başına sisteme giriş yapılmalıdır. Evde Sağlık Hizmetleri sisteme girilmeyecektir. Günlük Enjeksiyonlar ‘Acil Polikliniği’ olarak girilecektir. Kontrol Muayeneler sisteme girilmeyecektir.

EPİKRİZLERİ YAZDIRMAK

RAPOR DÖKÜMÜ ALMAK Ekranın sol kısmında yer alan RAPOR butonu tıklanır. Tarih periyotları seçilip Excel’e Aktar butona basılır.

İlgili tarih periyodunda giriş yapılan hasta bilgilerini görebiliriz.

Rapor dökümünde yer alan hastaların detaylı bilgilerine ulaşmak için ya da sisteme kayıtlarının eksik yapılıp yapılmadığının kontrolü için Yabancı Sorgula butonu tıklanarak hastanın adı soyadı ya da pasaport numarası girilir.

Hastanın hizmet aldığı kurum adı göz önünde bulundurularak hangi tarihteki kaydı incelenmek isteniyorsa DETAY butonuna basılır.

KAYITLAR Web kayıt sistemine kayıtlar aylık düzenli olarak girilmeli, Kontrolleri yetkililerce düzenli olarak yapılmalıdır. Düzeltilemeyen ya da silinemeyen hatalı/mükerrer kayıtların düzeltilmesi/ silinmesi için Sağlık Müdürlüğü Sağlık Turizmi İl Temsilcisiyle irtibata geçiniz. Web kayıt sistemine kayıtlar aylık düzenli olarak girilmeli, Kontrolleri yetkililerce düzenli olarak yapılmalıdır. Düzeltilemeyen ya da silinemeyen hatalı/mükerrer kayıtların düzeltilmesi/ silinmesi için Sağlık Müdürlüğü Sağlık Turizmi İl Temsilcisiyle irtibata geçiniz.

TEŞEKKÜRLER