Mart 2010 Web Sitemizde Bu ay DERNEĞİMİZDEN HABERLER Derneğimizin tanıtımı Medimagazinde. Ülkemizde Tıp Dünyasının en çok takip edilen sağlık magazin dergisi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Olgun ŞENER Kamu Yönetimi Uzmanı
Advertisements

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM
Prof.Dr.Şükrü Hatun Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
İstanbul ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI
YÜBİS SİSTEMİNİ TANIYALIM
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
Google Talk Kurulumu-Kullanımı
EKLER (BAŞVURU EVRAKLARI) EK 1 STAJ YAPILACAK KURUMA GÖTÜRÜLECEK BELGE (STAJ YAPILACAK KURUM OKULDAN BÖYLE BİR YAZI İSTİYORSA!)
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ KOMİSYONU STAJ BİLGİLENDİRME.
FAKÜLTE/BÖLÜM/ YÜKSEKOKUL ADI STRATEJİK PLANLAMA SUNUMU Not:Süreçler değişebilir…
Yıldız Teknik Üniversitesi
Misyonumuz İstanbul’daki birçok kurum ve kuruluşun AB uyum sürecinde geleceğe yönelik hedef ve stratejilerini kolayca gerçekleştirmeleri için projeler.
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ.
Kişisel Web Sayfaları Kullanım Bilgileri
Öğr.Gör.Dr. S. Sadi SEFEROĞLU & Arş. Gör. Fatih GÜRSUL
Güz Yrd. Doç.Dr. Zeynep Ocak
INTERNET EXPLORER TEMEL İŞLEMLER GOOGLE ARAMA TEKNİKLERİ
Çocukluk Çağında Diyabet Bakım ve Tedavisinin Geliştirilmesi
BELGE SAĞLAMA HİZMETLERİ
KONFERANS (Konferans Sonrası İmza Günü Yapılacaktır)
AİLE HEKİMLİĞİNİN TANIMINDAKİ TEMEL İLKELER
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
ADÜ TIP FAKÜLTESİ TEB MÜFREDAT VE ENTEGRASYON ALT BİRİMİ Başkan Doç.Dr. Mustafa ALTINIŞIK.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı 3.cü.
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
Buradan başla !. Kullanıcı adınızı belirleyin ! Bu sitede kullanacağınız ŞİFRE belirleyin !
HOŞGELDİNİZ. HOŞGELDİNİZ Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
PROJE HAZIRLAMADA ALANA ÖZGÜ KONU SEÇİMİ
Gmail(Google Mail) Hesabı Açma
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
NÜKLEER TIP TRAKYA BÖLGE TOPLANTILARI-6
İLAÇLA AKILCI TEDAVİ EĞİTİMİNDE TFD’nin ROLÜ
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
PROTOKOL.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Etkinlik öncesi yapılacaklar… Basın ve Halkla İlişkiler konusunda uzman bir kadro ile PR çalışmaları yapmak.
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
1.ANTİBİYOTİK FARKINDALIK SEMPOZYUMU 20 Kasım 2012 ÖNEMLİ TARİHLER Özet gönderme son tarihi Özet kabul bildirim tarihi Bildiri Tam.
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi
GÖREV G ÖREVLER - 1 Okulumuzun web sitesinde duyuru başlıkları yer alan, tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.
BÖTE BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANLARININ WEB SİTELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
UYEK 5. Dönem Yönetim Kurulu Faaliyet Sunumu.
Eğitim Üst Kurulu Toplantısı
ROTARY’NİN GELECEĞİ SİZİN ELLERİNİZDE
ARAMA MOTORU KULLANIMI
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
Asistan ve Öğretim Üyesi İhtiyacı Açısından Gelecekte Aile Hekimliği
18 Mart Yalova.  22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuş olan Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim.
TTB-UDEK ÇALIŞMALARI 9 Ekim 2010, Ankara
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
İstanbul Üniversitesi Mezun Takip Sistemi EYOKA
MDK ALT YAPI KIYASLAMA ÇALIŞMA GRUBU
Gençlik Danışma Birimi Psk. Nuriye Genç
SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ ERİŞİM SAĞLANAN WEB SİTESİNDEN KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ İLE SİSTEME GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ. KULLANICI ADINIZ.
SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ ERİŞİM SAĞLANAN WEB SİTESİNDEN KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ İLE SİSTEME GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ. KULLANICI ADINIZ.
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi Kullanıcı Giriş İşlemleri.
TÜRKİYE’DE UZAKTAN EĞİTİM
Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
TBMM’YE BİREYSEL BAŞVURU YOLLARININ TANITILMASI VE DESTEKLENMESİ PROJESİ 1 Mayıs Mayıs 2016.
SPİNA BİFİDA DERNEĞİ EDİRNE TEMSİLCİĞİ Yrd. Doç. Dr. Neşe ÖZKAYIN Trakya Üniversitesi, Pediatrik Nefroloji Bilim Dalı, EDİRNE.
G ÖREV 1-9. G ÖREVLER - 1 Gazi Böte’nin web sitesinde duyuru başlıkları yer alan tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kök Hücre Araştırma Topluluğu (GAZİKÖK) 2011 Nisan ayında kurulmuştur.
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
Sunum transkripti:

Mart 2010 Web Sitemizde Bu ay DERNEĞİMİZDEN HABERLER Derneğimizin tanıtımı Medimagazinde. Ülkemizde Tıp Dünyasının en çok takip edilen sağlık magazin dergisi Dernek Başkanımız Prof. Dr. Peyami Cinaz’la röportaj yaptı. Derneğimiz 2010 yılında lokal toplantılar yapmaya başlıyor. Toplantılarda çocuk ve aile hekimlerinin çocuk endokrinoloji dallarında bilgilendirilmesi amaçlanıyor Derneğimiz web sitesinde artık şifre giriş kısmındaki şifremi hatırlat kısmına tıklayarak adresinizi yazarak kullanıcı adı ve şifrenizin gelmesini sağlayabilirsiniz. Olgu sunumunda bu ay Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinoloji Bilim Dalı olgusunu bizimle paylaşıyor, değerli yorumlarınızı bekliyoruz Uzman görüşünde bu ay Ondokuz Mayıs Üniveristesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Aydın “ Erkeklerde Meme Büyümesi (Jinekomasti) ” konusunu anlatıyor Soru-cevap bölümümüz açıldı. Soru-cevap bölümünün bu ayki konsultanı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Orhun Çamurdan Web sitemize geçen ay katkı yapan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Endokrinoloji Ünitesi ve Doç. Dr. Halil Sağlam’a teşekkürlerimizi sunarız OLGU SUNUMUNDA BU AYUZMAN GÖRÜŞÜNDE BU AY SORU-CEVAP BÖLÜMÜNDE BU AYGEÇEN AY KATKI YAPANLAR Prof. Dr. Firdevs Baş, Prof. Dr. Pelin Bilir Prof. Dr. M. Emre Atabek profesör oldular kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Yeni Profesör Olan Hocalarımız

Mart 2010 Toplantı Dururuları “Pediatrik Endokrinolojide Olgu Sunumları” toplantısı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinoloji bilim Dalı ev sahipliğinde 28 Mayıs - 29 Mayıs 2010 tarihleri arasında Samsun’da yapılacak. Ayın tartışması bölümü açıldı. İlk tartışma konumuz geçen ay anketini yaptığımız "diyabetik ketoasidozda insulin verilme yolu". Tartışma başlıkları butonuna tıklayıp görüşlerimizi yazalım. Konsensus oluşturalım Ulusal KIGS Toplantısı Mart 2010’da İzmir Hilton Otel’de yapılacak Uluslar arası 42. KIGS Toplantısı Mayıs 2010 tarihleri arasında Viyana’da yapılacak NordiPEG Toplantısı 10 Nisan 2010’da ayında Kıbrıs’ta yapılacak

Uzman görüşlerinde yazıların daha çok temel sağlık personeli ve hastaları bilgilendirme hedefi doğrultusunda hazırlanması gerekmektedir. Yazılacak yazı; daha önce uzman görüşünde yer almayan, kişinin konusunu kendinin belirlediği ve A4 iki sayfayı geçmeyen yazılar şeklinde hazırlanmalıdır. Literatür verme zorunluluğu yoktur. Uzman görüşünü hazırlayan kişi word formatında yazdığı yazı ile beraber bir adet vesikalık resmini yayın tarihinden 3 gün önce adresine göndermelidir. Olgu sunumlarının moderatörü Prof. Dr. Nurçin Saka ‘dır. Olgu sunumlarının yayından en az 15 gün önce moderatöre ulaştırılması gerekmektedir, ( ve ) yayından 3 gün önce ise adresine gönderilmiş olması gerekmektedir. Olgu sunumları kategorileri “ ilginç ve nadir görülen olgular” ve “ tanısı konmuş-problem olgular” olarak belirlenmiştir ve hangi kategoride olduğu sunulurken belirtilmelidir. Özellikle problem olgular için olgunun tüm verileri en başta verilmeyip, aralıklarla verilebilir. Ancak olgu sunan merkez olgunun sunulacak tüm verilerini en başta moderatöre sunmalıdır. Ayrıca “ tanı güçlüğü yaşanan olgular” başlığı altında istenildiği takdirde editörle bağlantı kurulması halinde o ayın olgu sunan merkezinin olgusuna ek olarak ayrıca duyuru yapılarak olgu sunumu mümkün olacaktır. Tartışmada sorulan sorulara cevapları ve olgu ile istenilen bilgileri en az birer hafta aralıklarla vermek ve son olgu sunumuna 3 gün kala olgunun tanısını ve tedavisi konusunda bilgi vermek olguyu sunan merkezin sorumluluğundadır. Soru-cevap bölümü ile ilgili bilgi her ay o ayın konsultanına bildirilecektir. ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİSİ VE DİYABET DERNEĞİ Nevbahar Mah. Ahmet Hikmet Sok. Yayla Apt. No :21 Fındıkzade-İstanbul Tel: Faks: Mart 2010 Geçen Ay Olgumuza Yorum Yapanlar Doç. Dr. Enver Şimşek Yrd.Doç. Dr. Cengiz Kara Uzm. Dr. Yılmaz Kör