ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA 19 87.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GENNKI INDUSTRY GENNKI Industry Co., Ltd, dünya çapındaki müşterilerine prototip, plastik kalıp, döküm kalıpları& modelleri, şişirme kalıpları, vakum.
Advertisements

Progressif Kalıp Tasarımı
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
KESME KALIBI TASARIMI OTO KAPI KİLİTLERİNDE KULLANILAN PARÇAYİ KESME KALIBINDA ÜRETİLMESİ Firma:ARTI KALIP . Ana Faaliyet Alanı : KALIP,KALIPÇILIK,KALIP.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Çağrı BARUT Danışman Kerim ÇETİNKAYA
Konuları hakkında temel bilgi sahip olacaksınız.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
TARİHÇE Makine ve İmalat Mühendisliği Bölümü, Bilecik Üniversitesi Mühendislik Fakültesine bağlı olarak tarih ve sayılı resmi gazetede.
Bilim ve Teknoloji Politikaları Malzeme ve Makina Paneli
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
MAKİM MAKİNA TEKNOLOJİLERİ AŞ
İmalat Yöntemleri Teyfik Demir
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
ENDÜSTRİYEL TASARIM Endüstriyel Tasarım eğitimi, tüketim pazarına yönelik, seri üretilebilecek her türlü kullanım eşyasının tasarımını içerir. Otomotiv.
KOBİLERE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİNİ TANITIM PROJESİ
MONOGRAFİ 5:Getiri Ltd. Şir.’nin Haziran 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
TASARIM ve KONSTRÜKSİYON ÖĞRETMENLİĞİ 3 SAC METAL KALIP TASRIMI
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
YAVUZ SULTAN SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MOTOR BALATA MONTAJ KULAKÇIĞI PARÇASININ ÜRETİMİNİ SAĞLAYACAK KALIBIN KULLANIMI Aysun Kaya
TEL EREZYON TEZGAHININ. İŞLEME YÖNTEMLERİ. ve
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Gayrimenkul sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan ZETAŞ İNŞAAT 1992 yılında anahtar teslimi,konut restorasyonu, projelendirme.
facebook.com/groups/beunmetalurji.
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Stratejik PROJE YÖNETİMİ
Etik Tasarım Danışmanlık Eğitim Üretim Ltd. Şti. tanıtım.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
İMAL USULLERİ PLASTİK ŞEKİL VERME
EKONOMİK FAALİYETLERİN SINIFLANDIRILMASI
İMAL USULLERİ KAYNAK TEKNOLOJİSİ BÖLÜM 1 GİRİŞ.
1.CNC OXY-PLAZMA 260 A HASSAS KESİM AÇILI KAFA AJAN X:12000 Y:3000 Z:200.
KARMA METAL - BASINÇLI KOMPRESÖR HAVA TANKI - basincli-kompresor-hava-tanki-imalati-fiyati
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.

Mobİlya ve İç Mekan TasarImI AlanI
BAFRA İSMAİL AHISKALI MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ TANITIM SUNUSU Hazırlayanlar : Hasan YILMAZ Erkan BÜLBÜL.
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
SUNUM
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
«Makine Teknikerliği» nedir?
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NX SIEMENS NX CAD DÖKÜMAN 2019.
ŞİRKET SUNUMU 2018.
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ ÜRETİM HATLARI
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ ENERJİ SEKTÖRÜ
Sunum transkripti:

ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA 19 87

MİSYON / VİZYON MİSYONUMUZ ENKA CIVATA MİSYON / VİZYON MİSYONUMUZ FALİYET KOLLARIMIZDA SON TEKNOLOJİYİ KULLANARAK ÜRETİM YAPMAK VE BU KONUDA KENDİMİZİ SÜREKLİ GELİŞTİRMEK. VİZYONUMUZ TOPLUMA VE ÇEVREYE DUYARLI TASARIM VE ÜRETİM YAPARAK ULUSAL PAZARDA MÜŞTERİLER TARAFINDAN VAZGEÇİLMEZ; ULUSLARARASI PAZARDA İSE MÜŞTERİLER TARAFINDAN EN ÇOK TERCİH EDİLEN FİRMA KONUMUNA YÜKSELMEK.

ENKA ŞİRKETLERİ ENKA PERSONELİ : 168 MAVİ, 41 BEYAZ YAKALI ENKA CIVATA ENKA ŞİRKETLERİ ENKA PERSONELİ : 168 MAVİ, 41 BEYAZ YAKALI ENKA CIVATANIN FAALİYET VERDİĞİ SEKTÖRLER : FABRİKA İMALAT METAL PARÇA KALIP TASARIM / İMALATI CIVATA HIRDAVAT PAZARLAMASI BAĞLANTI ELEMANLARI TEKNİK HIRDAVAT KAHVE SEKTÖRÜ EGRO COFFEE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ KAHVE MAKINALARI KAHVE VE SICAK ÇIKOLATA İMALATI…

FABRİKA HER TÜRLÜ METAL PARÇA ŞEKİLLENDİRME [ SHEET METAL FORMING ] ENKA CIVATA FABRİKA HER TÜRLÜ METAL PARÇA ŞEKİLLENDİRME [ SHEET METAL FORMING ] METAL KALIP TASARIM VE ÜRETİMİ [ TOOL DESING AND PRODUCTION ] ÜRETİM VE TEST EKİPMANLARI [ PRODUCTION AND TESTING EQUIPMENT ] STANDART VE ÖZEL BAĞLANTI ELEMANLARI [ STANDART AND SPESIFIC FASTENERS ]

ENKA ENKA1 ENKA2 TOPLAM (m2) 9.060 12.150 KAPALI (m2) 5.600 9.450 ENKA CIVATA ENKA ENKA1 ENKA2 TOPLAM (m2) 9.060 12.150 KAPALI (m2) 5.600 9.450 ÇALIŞAN Beyaz-Yaka Mavi-Yaka 25 144 16 24

ÜRETİM KAPASİTESİ / VARDİYA ENKA CIVATA FABRİKA (ENKA1) ÜRETİM KAPASİTESİ / VARDİYA PRES -BASKI (VURUŞ) MONTAJ PROGRESİV MANUEL ADET 160.000 60.000 AĞIRLIK 12 TON 18 TON ADAM / SAAT 350 ÇALIŞAN 10 30 50

ENKA PRES PARKURU 30 – 1100 TON ARASI PRESLER 40 ENKA CIVATA ENKA PRES PARKURU 30 – 1100 TON ARASI PRESLER TONAJ PRES TİPİ 30-80T 100-160T 200-350T 400-500T 600T 1100T TOPLAM HİDROLİK 4 5 2 1 12 EKSANTRİK 6 9 8 28 14 10 40

FABRİKA KALIP İMALAT ÇALIŞAN MÜHENDİS 3 TASARIMCI - TEKNİSYEN 4 ENKA CIVATA FABRİKA KALIP İMALAT ÇALIŞAN MÜHENDİS 3 TASARIMCI - TEKNİSYEN 4 OPERATÖR 8 MAKİNA PARKUR CNC FREZE TEL EROZYON 1 SATIH TAŞLAMA UNİVERSAL FREZE TORNA 2 SOFTWARE CIMATRON (CAD-3D) CIMATRON (CAM) FIKUS (Wire EDM-CAM)

ENKA CIVATA ISO-TS 16949

BÜYÜK ÖLÇEKLİ KALIP İMALAT KAPASİTESİ ENKA CIVATA KALIP TASARIM-İMALAT BÜYÜK ÖLÇEKLİ KALIP İMALAT KAPASİTESİ

SAC PARÇA ŞEKİLLENDİRME ENKA CIVATA SAC PARÇA ŞEKİLLENDİRME 30 – 1100 TON ARASI PRESLER

ENKA CIVATA ENKA PRES PARKURU TRANSFER HATTI PUNTA KAYNAK

ENKA CIVATA ENKA STOK ALANI

SAÇ PARÇA ŞEKİLLENDİRME ENKA CIVATA SAÇ PARÇA ŞEKİLLENDİRME

SAÇ PARÇA ŞEKİLLENDİRME ENKA CIVATA SAÇ PARÇA ŞEKİLLENDİRME

SAÇ PARÇA ŞEKİLLENDİRME ENKA CIVATA SAÇ PARÇA ŞEKİLLENDİRME

SAÇ PARÇA ŞEKİLLENDİRME ENKA CIVATA SAÇ PARÇA ŞEKİLLENDİRME

TEMSİL ETTİĞİMİZ FİRMALAR ENKA CIVATA TEMSİL ETTİĞİMİZ FİRMALAR

BAZI MÜŞTERİLERİMİZ : SEKTÖR REFERANS ELEKTRİK BEYAZ EŞYA DEMİRYOLU ENKA CIVATA BAZI MÜŞTERİLERİMİZ : SEKTÖR REFERANS ELEKTRİK BEYAZ EŞYA DEMİRYOLU TERSANE OTOMOTİV MOBİLYA İNŞAAT

ENKA CIVATA ÜRETİM YETENEKLERİ Üretim Çeşitleri Konum Pres Baskı İçerde Bükme Derin Çekme Diş Çekme Kaynak Vidalama Delme Perçinleme Lazer Kesim Dışarda Kaplama

SIEMENS İÇİN VERİLEBİLECEK HİZMETLER

GELECEKTE VERİLEBİLECEK HİZMETLER Metal Parça Parça Tasarımı Part Design Kalıp Tasarımı ve Üretimi Tool Design and Production Yerlileştirme Localisation Ürün Daha karışık ürün üretimi Complex Product Assembly Ürün veya yarı ürün tasarımı Product or Subproduct Design Montaj Ekipmanları Tasarımı ve Üretimi Assembly Line Design and Production