Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum..

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Advertisements

YOLCULUK Veda ettim gençliğimin gamsız geçen rüyasına, Çıktım aşkın nihayeti bulunmayan sahrasına. Bilmiyordum yol neresi? Varacağım yer neresi? Dayanarak.
1.Dünya’nın şekli ile ilgili en doğru bilgi aşağıdakilerden hangisidir? a)Dünyanın uzaydan çekilen fotoğrafları b)Eski insanların söylediklerinden edindiğimiz.
Edited By:Mucahit Hayır
KIYAS Aşağıdaki göz kamaştırıcı kıyasa dikkatle bakın
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Her bildiğini söyleme, ama
ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN.. Murathan Mungan
ESKİDENDİ ÇOK ESKİDEN Hani erken inerdi karanlik,
Sunu: akie
Ben Seni Sevdim Mi. Ben seni sevdim mi
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
Aylardan Mayıs,Haziran da kapında Yüreğinde mevsim ilkbahar ve yaz ya.. Özgürlük duyguların kabarmış olmalı.. Sakın kendi kendine sansür koyma.. Bu.
Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
Daha az seviyorum seni Giderek daha az Unutur gibi seviyorum Aramızdaki uzaklığın karanlığında Geceler kısalıp,gündüzler uzuyor böyle olunca Daha az seviyorum.
UNUT BENİ CAN Bu kaçıncı gece hasretinle yandığım kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
DÜNYA ve UZAY.
Tlg
Zıt Anlamlı Kelimeler Kelime(Sözcük)
BOZKIRDA YAZ SAATLERİ Ceyhun Atıf Kansu
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
Herkes Ve Birkaç Kişi.
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
DİLEK TAŞI içimi parçalayan şarkı, dağıldığı gibi kalsın boyun eğmesin şafak, yüzüme doğsun.
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer. GELMEZMİYİM BEN? Seyhan Süzer.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
ANNECİĞİM.
Seni Seviyorum.
BAKIŞIN BİTTİĞİ YER Mahir Başpınar.
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
AYDINLATMAYACAKTIN SABAHLARIMI... Tam da kara kışlara yakalanmışken, unutmuşken baharı. Tam da örselenmişken yüreğim acılarla, örslerde dövülmüşken...
UNUTMA Ki ….
UZAKLIKLAR KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER,
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
7 Gün 7 Ay 7 Yıl.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
Şşşşşşşşttttt!!! Fesat olmayın!.....
Işık, görmemize olanak veren bir enerji biçimidir .
Hazırlayan;Asli PelinGEZER

Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
Hikmet Sırma.
GÜNEŞ ISITIR HERKESİ MEVSİMLER HERKES İÇİNDİR YALNIZ ÇIĞ ALTINDA KALAN SELE KAPILAN HER ZAMAN BİRKAÇ KİŞİ… K .M.
7 Günlük, 7 Aylık, 7 Yıllık EVLİLİK
MEVSİMLER Hikmet Sırma.
Dünya, Güneş ve Ay.
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Zıt Anlamlı Kelimeleri Tahmin Edelim
Karanlık bir geceye doğan aydınlıktın sen,
FOTOĞRAF: MR.CAN AKIN Bugün İstanbul’da hayat bir başka Sevgililer, aşıklar kıskandıramıyor beni! Sevmiyor deniz, görmüyor gökyüzü, Beni ve sevdiğimi.
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Olmadı, Olmadı... Yanlış cevap.... Soruya geri dön
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Her bildiğini söyleme, ama
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
Hikmet Sırma.
AYIN YAPISI ve ÖZELLİKLERİ
Sunum transkripti:

Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az.. Unutur gibi seviyorum.. Azala azala.. Aramızdaki uzaklığın karanlığında.. Geceler kısalıp..gündüzler uzuyor öyle olunca.. Daha az seviyorum seni.. Kendini iyileştiren bir yara gibi.. Daha az ..

Ve zamanla.. Sen geceyi tutuyorsun ..ben nöbetini.. Uzak dağ kışlalarında.. Görmüyoruz birbirimizi.. Usul usul sis iniyor.. Kopmuş yollara.. Işığı hafif..uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum senin.. Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda.. Sevgilim Sevgilim Yıldızları daha büyüktür bazı gecelerin Nöbet kadar yalnızken öğreneceksin bunu da..

Artık daha az seviyorum seni. Unutur gibi. ölür gibi daha az Artık daha az seviyorum seni.. Unutur gibi..ölür gibi daha az.. Yeniden ödetiyorum kendime Onca aşkın öğretemediğini.. Kolay değildi.. Yalnızca sevgilimi değil..evladımı da kaybettim ben.. Kaç acı birden imtihan etti beni..

Bir tek gece vardır insanın hayatında.. Ömür boyu sürer nöbeti.. Bu da öyleydi.. İyi ol.. Sağ ol.. Uzak ol.. Ama bir daha görme beni.. Ayşem34 Murathan MUNGAN