Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI."— Sunum transkripti:

1 “CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI

2 Biliyorum, sen de uzaklarda beni düşlüyorsun, ben nasıl ki her nefes alışta sen oluyorsam, sen de her nefes verişinde ben oluyorsun; Geceler boyu rüyalarımda sen, damarlarımda kan kırmızı sen, zifiri karanlık gecelerde hasretim sen, varlık nedenim de sen, inan bana şu dünyanın manası sen, üzüleceğini bildiğim için, söylemeyi hiç istemesem de, ölümüne sevdiğim de sensin...

3 Sana, gelir de giyersin diye aldığım pijama, bütün gece başucumda bir elim pijamada sabaha kadar ona sarılıyorum. Ben Can'ın canıyım diyorum kendime artık, senden başka bir şey göremeyen gözlerimde; Kâh gülüyorum, kâh ağlıyorum. Ama inan bana, kalbim de her an bir gözyaşı okyanusu taşmakta. Bazen gidip martıları seyrediyorum, bazen denizin kumlarla oynaşmasını, bazen dakikalarca çiçek açmış bir ağacın önünde durup bakıyorum.

4 İnsanlar da bana bakıyor
İnsanlar da bana bakıyor. Beni deli - avare zannediyorlar, ama aldırmıyorum onlara. Ben her karşılaştığım cana seni anlatıyorum. Sen bendesin her an, beraber seyrediyorum bütün güzellikleri seninle.  Her an senle dolu olmama rağmen, ben yine de çok ağlıyorum.  O anda  ne diyorum biliyor musun? "Her şeyimi al Tanrım, bana ait ne varsa. Ama Can'ımı bana ver. Bütün gün seninle konuşuyorum. Seni yaşıyorum. Sensizliğinde; İçimde sen, alev alev nasıl anlatsam, kayboldum ben sende.

5 Her yer Can, her şey Can, Çiçekler Can, martılar Can, Yürüdüğüm yollar Can, Gözyaşlarım Can, Seni Seviyorum

6 KADERİMİZ YILDIZLARDADIR…
Mr Can AKIN Author - Poet KADERİMİZ YILDIZLARDADIR… TIKLAYINIZ…


"“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları