Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Aylardan Mayıs,Haziran da kapında Yüreğinde mevsim ilkbahar ve yaz ya.. Özgürlük duyguların kabarmış olmalı.. Sakın kendi kendine sansür koyma.. Bu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Aylardan Mayıs,Haziran da kapında Yüreğinde mevsim ilkbahar ve yaz ya.. Özgürlük duyguların kabarmış olmalı.. Sakın kendi kendine sansür koyma.. Bu."— Sunum transkripti:

1

2

3 Aylardan Mayıs,Haziran da kapında Yüreğinde mevsim ilkbahar ve yaz ya.. Özgürlük duyguların kabarmış olmalı.. Sakın kendi kendine sansür koyma.. Bu yaşam denen oyunu sansürsüz oyna.. Senaryonu denetletme.. Kimse başına savcı,yargıç kesilmesin..

4 Dikkat et, Senaryon sıkıcı olmasın.. Eğer öyleyse, Otur bazı düzeltmeler yap.. Biraz umursamaz olabilir.. Biraz başını alıp gidebilirsin.. Erkek kadar rahat,keyfine düşkün Kadın kadar bakımlı ve canlı yaşamalısın..

5 Oynadığın rolde masum olmaya çalışma Senaryona biraz gizlilik katabilirsin.. İç karartıcı,yeknesak, fazla ciddiye alınmış Sahneleri çıkart.. Bunların yerine ipek yolu gibi gizemli Aşk kokulu bir belgeselin olsun.. Senaryoyu bunun üzerine kur.. Doğa yardımcın olsun..

6 Senaryoyu kendin yazıyorsun ya.. İçinde menfaat,ihanet ve riya olmasın.. Adam gibi bir senaryo olsun.. Ama illa olacaksa Menfaat,riya gibi rolleri başkalarına oynat Sen bunlara karşı Meydan okuyan,kafa tutan ol.. Yandaş ve dublör isteme.. o

7 Senaryoyu kendin yazıyor Kendin yönetiyorsun ya... Hazır fırsat varken Üzüntülerini tedavi etmelisin O günler artık geçip gitmeli Yalnız senin olan Üstüne basılmamış beyaz karlar Gene senin için yağmalı..

8 Ömür defterinin Son sayfalarına gelmeden Ve de dünya Bir kapının ardından işitilen Bir şarkı tadındayken.. Arkadaş bir sevgili ile Yıl kadar uzun bir geceyi Kendin için kaleme almalısın..

9 Bir çiçekten daha sessiz Açmamış duran Hayatının kişisel bölümüne Sevgi notları yaz.. Bir sabah zambağının Taç yapraklarını Yağmurda el ele yürüyenleri Ruj ya da tıraş kremi ile aynaya “ seni seviyorum “ Diyebilenleri yaz..

10 Yazmaya devam et.. Kırlarda piknik yapanları Birlikte çiçek dikenleri Bir geceliğine otelde kalanları Evine kocaman balon götürenleri Sevimli mesaj atanları Gece yıldızları seyredenleri Yaz...

11 Radyo’da onun için şarkı isteyenleri Adalar’da faytonla tura çıkanları Gün boyunca durup durup öpüşenleri Kitap ya da müzik hediye edenleri Evlerinde mum ışığında yemek yiyenleri Bulaşıkları birlikte yıkayanları da Yaz...


"Aylardan Mayıs,Haziran da kapında Yüreğinde mevsim ilkbahar ve yaz ya.. Özgürlük duyguların kabarmış olmalı.. Sakın kendi kendine sansür koyma.. Bu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları