Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama."— Sunum transkripti:

1

2 Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama tek bildiğim sevdiğim Bugün ben seni sevdiğimi Sana, kendime, Tüm yalınlığı ile haykıracağım. Şiir gözlüm Seni seviyorum!

3 Bilmiyorum! Belki ellerimi avuçlarına alıp, Sımsıkı tutup, Gözlerimdeki varlığına sarılacak Bende diyeceksin! Belki de, belki de bilemiyorum! Tek bildiğim şiir gözlüm Yalnız yaşamaktansa bu sevgiyi Bugün seni sevdiğimi söyleyeceğim Seni seviyorum!

4 İnce bir çizgi bu üzerinde durduğum Belki bir ömür boyu kaybettiğimi öğreneceğim Belki de sonsuzluğa ereceğim sevginle Yalnızlığım son bulacak Ve seninle paylaşacağım bu sevgiyi. Ya seninle kalacağım Ya da sensiz öleceğim! Bugün seni sevdiğimi söyleyeceğim Seni Seviyorum!

5 Ben sensizliği değil Ebediyete seninle varmayı İmkânsızlıkları aşıp sana ulaşmayı, Meçhule kalmadan Sen benden gitmeden Ellerimdeki kalbimi sunacağım sana. İkimizi ya var edeceğim, ya da yok! Lal olmazsa bu dilim bugün Nihayete erecek bu sevgi Ve bugün sana seni sevdiğimi söyleyeceğim Seni seviyorum şiir gözlüm! Seni seviyorum! Gülfüz SARIÇAM


"Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları