Lisans Öğrencileri için Proje Destekleri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ PROJE DESTEK OFİSİ
Advertisements

Sunum Planı I. Bölüm II. Bölüm III. Bölüm
Sayıştay Konferans Salonu Ankara,
Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı.
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
1509 Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
TÜBİTAK TÜBİTAK 1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
T.C SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekin VARLIK Sanayi ve Teknoloji Uzman Yrd. San-Tez Proje Grubu SAN-TEZ ______________12.
AB 7. Çerçeve Programı KİŞİYİ DESTEKLEME ÖZEL PROGRAMI İLK ÇAĞRILARA HAZIRLIK.
Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB)
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı.
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
BİLİM İNSANI DESTEKLEME
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
tübİTAK TEYDEB DESTEKLERİ
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
TÜBİTAK ARAŞTIRMA VE BURS DESTEK PROGRAMLARI
AB 7. Çerçeve Programı “People Alt Programı” Başlangıç düzeyindeki araştırmacılar için eğitim ağları.
LOGO TÜBİTAK Lindau Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
LOGO TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK.
TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
LOGO TÜBİTAK Proje Pazarları Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
TÜBİTAK 1507 – KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
LOGO TÜBİTAK Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
Doç. Dr. Esvet AKBAŞ YYÜ Rektörlüğü PDO Koordinatörü 2013-VAN.
TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YURT İÇİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI İbrahim YILDIRIM.
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Prof. Dr. İlkay KUŞCU Doç. Dr. Tuğba UÇMA UYSAL
AKADEMİK AR-GE DESTEKLERİ TÜBİTAK Akademik Ar-Ge Destekleri Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) öncülüğünde yürütülmektedir. ARAŞTIRMA DESTEK.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
LOGO TÜBİTAK Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik D.P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu.
Yurt Dışı Burslar Müdür V.
SDÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ
LOGO TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
LOGO Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Programları Başvuru Süreci Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
TÜBİTAK Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmaları Programı
SANAYİ TEZLERİ (SAN-TEZ)
LOGO TÜBİTAK Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
TÜBİTAK Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
TÜBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
LOGO TÜBİTAK Girişim Sermayesi Destekleme Programı (GİSDEP) Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
TÜBİTAK Projeleri Genel Tanıtımı
BİDEB Fonlarının genel tanıtımı
LOGO TÜBİTAK Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
MÜDEK Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi 11 Mayıs 2012, İzmir Dr. M. Yavuz Erçil Genel Sekreter.
TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
Hacettepe Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) Girişimcilik Ofisi
SDÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ
TÜBİTAK 47. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
2209- B SANAYİYE YÖNELİK LİSANS ARAŞTIRMA PROJE BAŞVURULARI
TÜBİTAK BİLİMSEL DESTEKLEME PROGRAMLARI
TÜBİTAK Lisans Destekleri:
Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı
Misyon-Vizyon Misyon Türkiye’nin ihtiyacı olan alanlarda bilim insanı yetişmesini yarışma, burs ve eğitim programları aracılığı ile yönlendirmek ve teşvik.
Sunum transkripti:

Lisans Öğrencileri için Proje Destekleri Prof. Dr. Şemsettin TÜRKÖZ Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkan V. Mayıs 2012, Ankara

TÜBİTAK 2209 Programı Üniversite Öğrencileri Yurt İçi / Yurt Dışı Araştırma Projeleri Destekleme Programı Amacı Lisans öğrencilerinin araştırma proje çalışmalarını, lisans düzeyindeki yurt içi araştırma proje yarışmalarını ve lisans öğrenci takımlarının uluslararası proje yarışmalarına katılımını destekleyerek teşvik etmek Yurt içi araştırma projeleri (A1 ve A2) (proje giderleri) Destek Miktarı : 2.500 TL/proje Destek Süresi : En çok 12 ay Yurt içi proje yarışması (B) (katılımcı giderleri) Destek Miktarı : 20.000 TL/yarışma Yurt dışı proje yarışmaları (C) (katılım giderleri) Destek Miktarı : 1.000 $/kişi - 5.000 $/yarışma 2

Yurt İçi Araştırma Projeleri Desteği TÜBİTAK 2209-A1 Programı Yurt İçi Araştırma Projeleri Desteği Başvuru Koşulları T.C. vatandaşı olmak Lisans öğrencisi olarak kayıtlı olmak Lisans eğitiminin son sınıfında olmamak Danışman hocanın rehberliğinde proje yapıyor olmak Destek Süresi : 12 ay (en çok) Destek Miktarı : 2.500 TL (en çok) Detaylı Bilgi : www.tubitak.gov.tr/bideb/2209

Sanayiye Entegre Projeler için Yeni Bir Destek TÜBİTAK 2209-A2 Programı

Yurt İçi Araştırma Projeleri Desteği (Sanayiye Entegre) TÜBİTAK 2209-A2 Programı Yurt İçi Araştırma Projeleri Desteği (Sanayiye Entegre) Amacı Son sınıfa geçmiş lisans öğrencileri, bir sanayi/sektör kuruluşunun bir sorununu çözmeyi hedefleyen bir araştırma konusuna sahip bitirme tezi için hazırladıkları araştırma projelerine destek sağlamak Başvuru Koşulları T.C. vatandaşı olmak Lisans öğrencisi olarak kayıtlı olmak Lisans eğitiminin son sınıfına geçmiş olmak Akademik ve sanayi/sektör danışmanın rehberliğinde proje yapıyor olmak Projesini bir sanayi/sektör kuruluşuna entegre olarak gerçekleştirecek olmak Destek Miktarı : 4.000 TL (en çok) Başvuru Dönemi : 1 Ekim - 5 Kasım 2012

2013 Hedefi Lisans Sanayiye Entegre Bitirme Projeleri Yarışması

Bitirme Projeleri Yarışması Üniversiteler ile işbirliği Girişimcilik eğitimi verilmesi Sanayiye tanıtılması Tematik/Genel olarak düzenlenmesi Önerileriniz ??? …

Teşekkürler www.tubitak.gov.tr/bideb Etkinlik Destekleri Tel: 0312 427 74 82 Yurt İçi Burslar Tel: 0312 467 54 92 Yurt Dışı Burslar Teşekkürler 8