Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SDÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SDÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ"— Sunum transkripti:

1 SDÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ
Bitirme tezleri Bahar Dönemi Faaliyet Programı

2 AŞAMA 1: Tez Danışmanı Belirleme
Tez danışmanı belirleme süreci öğrenci ve hocaların birebir görüşmeleri ile gerçekleşecektir. Hoca ile anlaşılarak kararlaştırılan bitirme tezleri, hocanın imzasının bulunduğu bir belge ile Arş. Gör. Mevlüt Yunus Kayacan'a getirilecektir. Aksi halde dersi seçen öğrencilere rastgele grup arkadaşı ve danışman belirlemesi yapılacaktır. Son Tarih:

3 AŞAMA 2: Tez Konusu Belirleme
Danışman hoca ile birlikte çalışılması düşünülen tez konusu belirlenmelidir. Tez konusu belirleme sürecinin danışman ataması yapılmasına takriben 2 hafta içinde tamamlanması tavsiye edilir. Böylece çalışmalara erken başlanıp, tez çalışması zamanında tamamlanır.

4 AŞAMA 3: Projelendirme Süreci
Bölüm olarak tüm öğrencilerimizin akademik etkinliklerde yer almasını istiyoruz. Yapacağınız çalışmaları finanse etmek için; TÜBİTAK öğrenci projelerine (2209 nolu proje) TÜBİTAK sanayi projelerine (2241 nolu proje) Başvuru yapılabilir. Detaylı bilgi:

5 AŞAMA 3: Projelendirme Ayrıca ihtiyaç duyduğunuz malzeme ve materyal konusunda doğrudan tedarikçi firmalar ile konuşarak; Numune olarak, Çalışmaya sponsor ürün olarak, Tedarik edilmesi de sağlanabilir.

6 AŞAMA 4: Çalışma Çıktıları
Tez çalışmasının tamamlanmasından sonra özgeçmişinize katkı sağlamak amacıyla; Alanında uygun bir sempozyuma katılım için kabul alabilirsiniz. (poster veya sözlü sunum) Alanında uygun bir dergiye makale yazarak kabul alabilirsiniz. Proje yarışmalarına başvurarak ödül kazanabilirsiniz. ( Proje pazarı, üniversitelerarası)

7 AŞAMA 5: Sisteme Giriş Yapılması
tarihine kadar, tez başlığının ve özet kısmının(maks. 300 kelime) belirtilecek olan mail adresine gönderilmesi gerekmektedir. Ek süre verilmeyecektir.

8 AŞAMA 6: Tez mülakatları
tarihinde Tez mülakatları yapılacaktır. Jüri karşısında 20 dakikayı aşmayacak şekilde sunum yapılacaktır ve jüri üyeleri tarafından tez çalışması değerlendirilecektir.

9 AŞAMA 7: Poster Sunumu Yapılan tez çalışması poster halinde hazırlanıp belirtilecek olan tarihte, geniş katılımlı bir etkinlikle sunulacaktır.

10 AŞAMA 8: Yazım Formatları
Tez yazım Formatına Fen Bilimleri Enstitüsünün sayfasından ulaşabilirsiniz. Sunum ve Poster formatı:


"SDÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları