 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır. 1979 yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
Advertisements

MERKEZİ UYDUTV SİSTEMLERİ ÇAĞDAŞ ÇÖZÜMLER SUNUMU
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
KOMŞU ÜLKELERLE TİCARETTE GAZİANTEP’İN ÖNEMİ
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
Avrupa ile İletişim Projesi Mustafa Bayburtlu TOBB AB Müdürü
Günümüzde Abdi İbrahim
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı…
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
Güney Afrika Cumhuriyeti
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
COĞRAFYA PERFORMANS ÖDEVİ (OPEC,İMF,OECD,KEİ)
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
RABİA ALYAĞIZ HALİT SEYMEN
Türkiye Müteahhitler Birliği - TMB 1 I. PROJE VE YAPIM YÖNETİMİ KONGRESİ Orta Doğu Teknik Üniversitesi 29 Eylül – 01 Ekim 2010 Yurtiçi ve Yurtdışı Boyutlarıyla.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
Bizim İçin Kendini Anlatmak Çok Kolay…
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
EKOTEN TEKSTİL A.Ş. 7 li grup 3 lü vardiya çalışma sistemi
ÇAĞIN DEĞİŞEN MOBİLYA ANLAYIŞINA SİZ YÖN VERİN
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
ANSİAD 7.Girişimcilik Haftası Aralık 2009 “Girişimcinin Yol Haritası” Orhan TURAN Yön.Kur.Başkanı.
Özgürlük mü petrolden çıkar,petrol mu özgürlükten ?
Çelik Kapı Pazar Araştırması
PCcolog ÜLKE BAYRAKLARI PCcolog.
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ. TÜRKİYE’DE PERAKENDE  ENERJİ, EĞİTİM VE SAĞLIKTAN SONRA DÖRDÜNCÜ BÜYÜK SEKTÖR  2006 YILI TOPLAM CİROSU MİLYAR.
ULUSLAR ARASI ANLAŞMALAR
DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER
Rahmi KOÇ Kurucusu.
6.Sınıf Sosyal Bilgiler Ülkemiz ve Dünya
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
1 TURKCELL GRUP BÖLGESEL LİDER (*): Owned through Fintur. Turkcell holds a 41.45% stake in Fintur. TURKCELL GRUP Turkcell 9 ülke 68.1 milyon mobil abone.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
DÜNYADAKİ PETROL ALANLARI
YURTDIŞI MÜTEAHHİTLİK VE TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ
2015 Nisan Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Mayıs 2015 Bayburt.
2015 Mayıs Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Haziran 2015 Kocaeli – Film Platosu.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
2015 Temmuz Ayı İhracat Rakamları Basın Açıklaması 1 Ağustos 2015.
2015 Haziran Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Temmuz 2015 Gebze.
FUAR DEĞERLENDİRME TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ. Güç Birliğinin Eseri İFEXPO.
ORDUDA NİTELİK Mİ NİCELİK Mİ? 1 Sayılarla Yapılan Bir Analiz.
2015 Ağustos Ayı İhracat Rakamları Basın Açıklaması 1 Eylül 2015 Akçakoca.
 Genel Olarak Dış Ticaret  İhracatın İthalatı Karşılama Oranı.
İÜYÖS NEDİR? İÜYÖS, Türkiye’de ön lisans ve lisans düzeyinde üniversite eğitimi almak isteyen uluslararası öğrencilere yönelik olarak hazırlanan temel.
Tükiyenin Dış Ticareti. Ülkelere, bölgelere ve mal grupuna göre dağılımı.
BÖLÜM 2: KÜRESELLEŞME SIYASI, SOSYAL, EKONOMIK BOYUT Uluslararası İ şletmecilik Recai COŞKUN 1.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
Tarihçe Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
Dünya’da ve Türkiye’de Halı Üretimi
TERAS GIDA -CİNO ÜLKER -CARAMİO.
TERAS GIDA -CİNO ÜLKER -CARAMİO.
Uluslararası Fuarların Ülke ve Şehir Ekonomisine Katkısı
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
AETR KONVANSİYONU
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
ANFAŞ FUARLARI KAZANDIRIR
KONU:ÜLKELER VE BAYRAKLARI
TÜİK MAYIS İHRACAT RAKAMLARI
1914 I. DÜNYA SAVAŞI 1918.
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Sunum transkripti:

 Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek süngerin yanı sıra süngerli yatak üretimine de başlayan Yataş; 1981 yılında yaylı yatak üretimi, 1987 yılında ev tekstili ürünleri, 1993 yılında sofabed ( yataklı kanepe ) ve koltuk takımları üretimine başlayarak ürün gamını geliştirmiş ve markamıza olan güveni, zengin hizmet anlayışı ve kalitesiyle pekiştirmiştir.

Akşam Gazetesi Pazar Eki ( )

Şirket, 1988 senesinde Türkiye’de perakende mağazacılık sistemini başlatmış, 1996 senesinde kendi sektöründe halka açılan ilk firma olmuştur. Visco Therapy yatak ve yastıkları, Nasa’nın geliştirdiği Uzay Teknolojisi’nden doğan Kapalı Hücre Viskoelastik “Memory Foam Teknolojisi” ile üretilmektedir. Yataş ayrıca “Dacron” ürünlerini satmakla yetkilidir. Yataş yataklarının kışlık tarafında kullanılan yün vatka, %100 Woolmark®’tır. Yataklarında Woolmark yün kullanan tek firma yine Yataş’tır.

Kuruluşundan bu yana her geçen gün gelişen teknolojisi ve artan kalitesiyle bir dünya şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yataş, dış pazarlara açılma serüveninde önemli yollar kat etmiş ve 45’i aşkın ülkeye ihracat yapabilen bir konuma gelmiştir. ABD, Kıbrıs, Romanya, Suriye, Hollanda, Libya, Fas, Gürcistan, Irak, Kenya, Suudi Arabistan, İran, Yemen, Yunanistan, Cezayir, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Maldivler, Mısır, Almanya, Macaristan, Bulgaristan, Rusya ve Romanya’ya ihraç edilen Yataş ürünleri, Avrupa ve Amerika’da dünyaca ünlü markaların adı altında satılmaktadır.

 YATAŞ GRUP tarafından benimsenen, "İşletmelerin en önemli gerçeğinin insan faktörü olduğu ve İnsana yapılan yatırımın en büyük yatırım olacağı inancıyla insan kaynaklarımıza gereken önemi vermek" ilkesi ışığında,  Şirket insan kaynağı seçimini, gelişimi yüksek, işe uygun yetkinliğe sahip, şirket değerlerini benimseyip yaşatacaklar arasından yaparız.  Rekabet üstünlüğü insan kaynağın asıl temelidir.  Çalışanlarımız Şirketin değerlerini benimser.  YATAŞ'ın çalışmak için tercih edilen bir Şirket olmasını hedefler.

  

Mercan Ayduğan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler -2 Örgün