ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ……………………………… !

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İŞGALLER BAŞLIYOR Reyyan İLCİ 4/C 2643
Advertisements

BAŞKANDAN •BİLKA ‘nın amacı siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, fenni ve teknik konularda, her türlü araştırma metodunu kullanarak veri elde etmek ve.
Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği
İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 87. YILI
YAPRAKLARIN PEŞİNDEN AĞLAYAN ADAM!!!
Sessiz tanık … İran – Irak savaşı FOTOGRAFLAR: RAMAZAN ÖZTÜRK SESSİZ TANIK İRAN – IRAK SAVAŞI.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
DİLİMİZDE İKİ TÜRLÜ “DE” VARDIR:
Prof. Dr. Nuray EKŞİ Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi
KUVA-İ MİLLİYE Türk Orduları ’nın, Mondros Ateşkes Antlaşması ile dağıtılması sonrası Anadolu, savunmasız kalmıştı.Böylesi zor bir ortamda Anadolu ’yu.
APO'YU TÜRKİYE'YE PAKETLEMELERİNİN NEDENİ ŞİMDİ ANLAŞILDI MI ?
SES ÇIKARTACAK KİMSE KALMADIĞINDA
YAPILAN HAZIRLIKLAR VE TAARRUZ PLANI
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük BÜYÜK TAARRUZ
Saygılı Olma Konusunda...
MUDANYA ATEŞKES ANTLAŞMASI (3-11 EKİM 1922)
ÇANAKKALE SAVAŞI OKAN KAZAKLAR 9-C 548.
MİLLİ MÜCADELE (KURTULUŞ SAVAŞI).
Trablusgarp Savaşı veya diğer kullanımıyla  Türk-İtalyan Savaşı, yılları arasında Osmanlı İmparatorluğu ve İtalya Krallığı arasında.
ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ
Atatürk’ün Katıldığı Savaşlar
Alexander Graham Bell ( )
I. İNÖNÜ SAVAŞI NEDENLERİ: Yeni kurulan düzenli orduyu yok etmek
Atatürk'ün Samsun'a Çıkışı
ÖZET II.DÜNYA SAVAŞI.
Ekonomi Nedir ? İnsan ihtiyaçlarını sonsuz bu ihtiyaçlar için gerekli olan kaynaklar sınırlıdır. Sınırsız ihtiyaçlar ile sınırlı kaynak arasındaki dengeyi.
İTALYA’YLA İLİŞKİLER ( ) Roma İmparatorluğunun eski kutsal mirasına sahip olmak istedi bunun için; Trablusgarp ve Onikiadaları(1912) işgal etti.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük II. DÜNYA SAVAŞI SONRASI DÜNYA
ÇANAKKALE SAVAŞI
GİRİŞ HAREKAT ALANI TARAFLARIN PLANLARI
Çanakkale Cephesi 1915 yılına dek hiç bir
MONDROS ATEŞKES ANTLAŞMASI
Kumluca metem vatanseverlİk
İnsanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş...
ÇANAKKALE DESTANI bilgidagi.com.
PARİS BARIŞ KONFERANSI
Çanakkale Savaşı.
Marisco 192. FİLO Havacılık Temalı Aktivite Merkezi.
ÜSLÜ SAYILARLA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMLERİ ÜSLÜ SAYILAR
İspanyol Askeri tarihine kısa bir bakış…. Askeri yapılar İspanyol mühendislerinin becerilerini gösterdikleri nesnelerdir. Bu sunumda, bu konudaki en güzel.
MUDANYA ATEŞKES ANTLAŞMASI (11 Ekim 1922)
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI.
ÇANAKKALE MERVE UYSAL 9-B 668.
BÜYÜK TAARRUZ (20 Ağustos-18 Eylül 1922)
Landing of Greek soldiers at the docks. Smyrna 1919.
MEHMET KÜÇÜKYILMAZ TARİH ÖĞRETMENİ.
Cepheden Cepheye Mustafa Kemal
ATATÜRK.
Osmanlı Devleti X İtilaf Devletleri
Hayat Bilgisi 3 Yönümü Buluyorum.
KURTULUŞ SAVAŞI.
MUDANYA ATEŞKES ANTLAŞMASI (3-11 EKİM 1922)
ATATÜRK’ÜN GÖREV ALDIĞI SAVAŞLAR
HEPİMİZİN BİR AİLESİ VAR. AİLEMİZ BİZİM GEÇMİŞE TANIKLIK YAPMAMIZDA EN ÖNEMLİ ETKENDİR… AİLEMİZ BİZİM GEÇMİŞE TANIKLIK YAPMAMIZDA EN ÖNEMLİ ETKENDİR…
MİLLİ MÜCADELE.
ATATÜRK VE MİLLİ MÜCADELE CEPHELER
EBEDİ AŞKIN IŞIĞI Seneler önceydi... Denizaltında görevli asker, Çanakkale’de yaşayan bir kıza sevdalanmıştı. Evlenmek için askerliğin bitmesini bekliyorlardı.
EBEDİ AŞKIN IŞIĞI Seneler önceydi... Denizaltında görevli asker, Çanakkale’de yaşayan bir kıza sevdalanmıştı. Evlenmek için askerliğin bitmesini bekliyorlardı.
HAVAYOLU UÇUŞ PLANLAMADA UÇUŞ ROTASYON OPTİMİZASYONU
Niçin Bayram Yapıyoruz ? Cumhuriyet ilan edilmeden önce devletimizin adı Osmanlı Devleti’ydi. Osmanlı Devleti padişahlar tarafından yönetiliyordu. Bazı.
TÜRKİYE KÜRESEL PROJELERİN HEDEFİDİR.  BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ (ABD)  BİZANS PROJESİ (AB ÜLKELERİ)  SİYONİST PROJE (İSRAİL) TERÖRÜN ALTINDAKİ GERÇEK.
DÜNYA ÜZERİNDEKİ ÖNEMLİ BOĞAZLAR VE KANALLAR.
BAŞKOMUTANLIK MEYDAN SAVAŞI (30 AĞUSTOS 1922)
Eğitimcilere başarılar diler.
Atatürk’ün Hayatı Hazırlayan: Ad SOYAD.
II. DÜNYA SAVAŞINDA GÜNEY AFRİKA CEPHESİ.  10 Haziran 1940’ta savaşa giren İtalya’nın ilk amacı,güçlü bir donanmaya sahip İngiltere’nin Akdeniz’deki.
BÜYÜK TAARRUZ (20 Ağustos-18 Eylül 1922)
Büyük Selçuklu Devleti Kaan Tuvanç 7/D 219. Kurulduğu Yer: Horasan. Kurucusu: Tuğrul Bey. * Selçuklular, Oğuzların Üçok kolunun Kınık boyundandır. * Büyük.
Atatürk İlke ve İnkılapları Tarihi
II. Dünya Savaşı büyük bir yıkıma sebep oldu. 80 milyondan fazla insanın hayatını kaybettiği bu savaş dünya genelinde ekonomik krizlere, ülke sınırlarının.
Sunum transkripti:

ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ……………………………… !

İtalya Napoli'deki NATO üssü İzmir Urla'ya taşınıyor... 4000 amerikan askeri Urla'da ev tutmaya başladı bile. BİP (Büyük İşgal Projesi) sebebiyle üs doğuya kaydırılıyor. Tehlikeli kısım bir havaalanı inşaatının da Mordoğan'da başlamış olması..

Adana İncirlik üssü İran ve/veya Suriye atış Menzilinde olduğu için ana hava üssü İzmir olacak.. Tepemizden bomba yüklü bir sürü uçak geçecek her gün.. Daha sonraki aşamada 6. Filo'nun ana üslerinden biri olabileceği söyleniyor.. Uzun ada'nın da kullanılacağı (ki şuan zaten kullanılıyor) öğrenilmiş...

TSK rahatsız ama hükümet her şeyi okeylemiş anlaşmalar yapılmış TSK rahatsız ama hükümet her şeyi okeylemiş anlaşmalar yapılmış. Adamlar evlerini tuttular bile.. Urla'da emlak işi yapanlara teyit ettirebilirsiniz... Kimisi aman gelsin iş olur para kazanırız derken, sağ duyulu vatandaşlar bunun ilerde çok büyük sorunlara yol açacağının farkında.. Güzelim İzmir yada ülkemizin herhangi bir yeri, kısaca biz bu işe alet olmamalıyız...

Stratejik olarak Uzun ada, İzmir körfezi çıkışını tutan yer Stratejik olarak Uzun ada, İzmir körfezi çıkışını tutan yer. Burayı kontrolünde tutan donanmayı körfeze hapseder.. Güney Deniz Saha Komutanlığı merkezi de ablukaya alınmış oluyor İleriki aşamalar için.. Satılmış medyamız bunu ufak bir haber olarak verdi.. Amerikan'ın Yeni Dünya Düzeni projesinde çok önemli bir söz var..

Diyor ki düşman zaten düşmandır, bellidir önemli değil Diyor ki düşman zaten düşmandır, bellidir önemli değil... Önemli olan dost/müttefik ülkenin ordusunun önemli komutanlarını/komuta merkezlerini ele geçirmek kontrol altına almaktır. Projeye inandırmaktır, boyun eğdirmek itaatkar yapmaktır. Bu işgal projesinde sıra bize de gelecek.. Şimdiden milli refleks vermeliyiz.. İşlerini kolaylaştırmamalı engellemeli geciktirmeliyiz... NATO üssüne hayır kampanyası için İzmir'de pazartesinden itibaren bilgilendirme amacıyla afiş, el ilanı ve her türlü yolu kullanmaya başlıyoruz... İzmir yada başka şehir fark etmez bu ülke hepimizin..

Sizde üzerinize düşen görevi yapın ve bu sunumu mümkün olduğunca çok kişiye gösterin. Çaresizseniz... Çare, Sizsiniz... ANLADINIZ SİZ ONU..... TOLGAKHAN FORUM