Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
T.C DİCLE KALKINMA AJANSI
Advertisements

e-Fatura İşlemleri e-Fatura İşlemleri İçin Gerekli Adımlar
YIL SONU YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ve HATIRLATMALAR
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI
Uygulama sözleşmesi hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
GIDA TARIM ve HAYVANCILIK İL MÜDÜRLÜĞÜ OSMANİYE
YURTDIŞINDA OFİS-MAĞAZA AÇMA, İŞLETME VE MARKA TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ (Tebliğ No: 2005/4)
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Ulaştırma ve Lojistik Terminolojisi Yrd. Doç. Dr. Gültekin ALTUNTAŞ
Bütçe Formunun Doldurulması
Kefil Kuruluş Bilgileri
UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
LÜTFEN ŞİFRENİZİ GİRİNİZ
KAMU KURUM VE KURULUŞLARI
ÖDEME İŞLEMLERİ ÖDEME EVRAKLARI HAZIRLAMA İŞ VE İŞLEM BASAMAKLARI.
Taşınırların Giriş İşlemleri.
Ödeme Talep Formu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
ÖN ÖDEME (AVANS) İŞLEMLERİ
TURİZM HUKUKU SÖZLEŞMELERİ
ÖDEME EMRİ UYGULAMASI İbrahim ARSLAN
AVANS MAHSUBU ( KAPATILMASI) İÇİN GEREKLİ BELGELER 1.FATURA 2.MUAYENE TESLİM TUTANAĞI 3.MAKİNE TECHİZAT ALIMI VARSA YÜRÜTÜCÜNÜN BAĞLI OLDUĞU BİRİMDEN ALINACAK.
İHRAÇ KAYITLI SATIŞLAR
Getiri Ltd. Şir.’nin Ocak 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
Getiri Ltd. Şir.’nin Ocak 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
Getiri Ltd. Şir.’nin Ocak 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız. İşletme 7/A maliyet.
Yıllı SODES Uygulama Süreci
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
DOĞRUDAN TEMİN 22 (abc).
AKTİF HESAPLARPASİF HESAPLAR Duran VarlıkDönen VarlıkUVYKKVYK 220 ALICILAR120 ALICILAR400 BANKA KREDİLERİ300 BANKA KREDİLERİ 221 ALACAK SENETLERİ121 ALACAK.
TKHK - FİNANSAL PLANLAMA
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
  Satış sonrası hizmetler bir ürün satıldıktan sonraki süreçte müşteriye sunulan teknik destekler olarak değerlendirilebilir. Bu hizmetler arasında garanti,
ECAS kaydı PIC kodu Belge yükleme TURNA kaydı.
KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI
Liquor Store Database Design Kafkas DUMAN. İş Kuralları  Tekel bayiinde yanlızca sigara çeşitleri, içecek satışı yapılmaktadır.  Bayiideki ürünler kayıtlı.
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
ŞİFRE ALIMI BAYİLİK FORMU ALIMI ÜRÜN FORMU ALIMI.
Mal ve Hizmet Alımları Bildirimi (BA) ve Mal ve Hizmet Satı ş ları Bildirimi (BS) Formu NE ZAMAN GÖNDER İ L İ R? Ba ve Bs formlarını aylık dönemler halinde.
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ İsa DURDU VERİTABANI YÖNETİMİ (İlişkisel.
TEMİZLİK FİRMASI VERİTABANI ALT YAPISI OLUŞTURMA ALİ İHSAN ÖZ
Prof.Dr.Mehmet HELVACI. Bono DüzenleyenLehtar BONO ÖRNEĞİ BONO BONO İşbu bono karşılığında Sn. Ayşe Berk veya emrühavalesine tarihinde, İstanbul.
İŞ KURALLARI  Çalışanların sisteme kayıtlı olması gerekmektedir.  Her bir çalışan sisteme kullanıcı adi ve şifresi ile login olarak girmelidir.  Satışı.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGAJİK FORMASYON PROGRAMI Öğrenci Numarası: Mehmet Kürşat SOĞANCIOĞLU.
MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE DESTEK PROGRAMLARI İL MÜDÜRLÜKLERİ EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
Boğaziçi Üniversitesi Bütçe Uygulaması Kullanım Kılavuzu
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
TEZ SAVUNMA SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİN YAPACAKLARI İŞLEMLER
AB-TÜRKİYE ODA FORUMU PROJESİ HİBE PROGRAMI
İŞLETME DEFTERİ NAZAN PAT
Feride Erdoğan
İŞ PLANI ÖRNEĞİ HAZIRLAMA (DEVAMI)
Getiri Ltd. Şir.’nin Nisan 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız. Maliyet hesaplarında.
KKTC’DE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
Sadece ihale usulü ile yapılan alımlarda SGK borcu sorgulanır.
KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI
ÇORUM YATIRIM TEŞVİK SUNUMU
GELİR VERGİSİ - STOPAJ Gerçek kişilerin gelirleri gelir vergisine tâbidir. Gelir bir gerçek kişinin bir takvim yılı içinde elde ettiği kazanç ve iratların.
ÇALIŞMA SORULARI.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
Maddi Duran Varlıklar ve Amortisman
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
IX. ULUSAL KONGRE ve SERGİSİ
Çalışma Soruları.
Sunum transkripti:

Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten sonra olmalıdır

Uygulama Sözleşmesi hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar. Hibe Sözleşmesindeki proje numarası yazılacak Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı İmzası Makine Ekipman cinsi yazılacak -Motorlu Tırpan -El Traktörü -Çayır Biçme Makinesi -Arıcılık makine ve ekipmanı v.b

Yatırımcının banka bilgileri doldurulurken dikkat edilecek hususlar PROJE NO. YATIRIMCI ADI / UNVANI YATIRIMCINI N T.C. KİMLİK NO/VERGİ NO. YATIRIMCININ BULUNDUĞU HİBEYE ESAS TOPLAM TUTAR (KDV HARİÇ) (TL) TOPLAM FATURA BEDELİ (KDV HARİÇ) (TL) TALEP EDİLEN HİBE TUTARI (TL) İLİLÇE GİRESUN YATIRIMCI BANKA BİLGİLERİ Yatırımcı (Çiftçinin) TC Kimlik Numarası Yatırımcının (Çiftçinin) Adı Soyadı Hibe Sözleşmesindeki Proje numarası yazılacak Yatırımcının (Çiftçinin) Adı Soyadı İmzası Buradaki bilgiler hibe sözleşmesindeki bilgiler ile aynı olmalı

Makine Ekipman teslim tutanağı düzenlenirken dikkat edilecek hususlar Hibe Sözleşmesindeki Proje numarası yazılacak Makine Ekipman cinsi yazılacak -Motorlu Tırpan -El Traktörü -Çayır Biçme Makinesi -Arıcılık makine ve ekipmanı v.b Bu belgenin tarihi fatura tarihinden önce olamaz. Fatura tarihi ile aynı gün veya daha sonraki bir tarih olmalıdır. Faturadaki Marka, Model ve Seri / Şaşe numarası ile aynı olmalıdır. Yatırımcının (Çiftçinin) Adı Soyadı İmzası Makinenin satın alınacağı firma, kooperatif, birlik vs.