İLETİŞİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞRI MERKEZİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAGRI MERKEZİ.
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Kurumsal Talep Yönetim Sistemi İstemci Uygulaması
Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
Tarık Kaplan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı
DAMACANA - TÜPGAZ.
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
CWIZ CALL CENTER.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
İnternet Siteleri Yönetimi
BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI SERVİSLERİ KULLANIMI ANKETİ 2005 ve 2006 Hazırlayan: İlker Kalender.
Ağ ve Sistem Yönetimi Şubesi
CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu. CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu.
Birtel İletişim Teknolojileri
ELEKTRONİK DEVLET 1. E-DEVLET? Kamu kuruluşları, vatandaşlar ve ticari kurumlar arasındaki bilgi, hizmet ve mal alışverişlerinde bilgi teknolojilerinin.
DEREBUCAK NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ
SİVAS TAPU VE KADASTRO XX.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Bilgi ve İletişim Teknolojileri İMİ Bilgi İşlem şube Müdürü
ATIK YÖNETİMİNDE ENVANTER VE ONLINE UYGULAMALAR ATIK YÖNETİMİ UYGULAMASI (TABS, MOTAT, KDS) Arzu NURAY Şube Md. V.
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
Personel İhtiyacının Belirlenmesi ve Planlanması
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
Burcu Musaoğlu Data Sistem A.Ş..
BTP 108 BİLGİSAYAR AĞ SİSTEMLERİ AĞ KAVRAMI Birden çok bilgisayarın birbirine bağlı olarak kullanılmasıyla oluşturulan çalışma biçimine bilgisayar ağı.
Bilgi Güvenliği Şubesi
BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI TEKNİK SERVİS. TEKNİK SERVİS FAALİYETLERİ - 1 Bakanlığımıza bağlı birimlerde; - Bilgisayar donanım arızaları, - Bilgisayarların.
NÜFUS VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞRI MERKEZİ
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
TİCARET SİCİL İŞLEMLERİ MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
SİLİFKE İLÇESİ MUSTAFA ÖZCAN İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
İLETİŞİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇAGRI MERKEZİ
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ AKILLI ŞEHİR UYGULAMALARI
BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI. MEVZUAT Sunulan Hizmetlerin Dayanağı: 180 Sayılı BAYINDIRLIK VE İSKAN BAKANLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN.
Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
AĞ İŞLETİM SİSTEMLERİ Öğr. Gör. Mustafa SARIÖZ
1 VERİLEN BİR EĞİTİMİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ.
TÜRKİYE’DE EĞİTİMİN FİNANSMANI VE EĞİTİM HARCAMALARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (TEFBİS) 12 NİSAN 2009 BU PROJE KAMU KURUMLARI ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME.
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
- 1 Web 2.0 Teknolojileri ve Uygulamaları Çalıştayı, 4 Aralık 2009, Beytepe-Ankara Umut Al Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
TDMS TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ Ali Gazi Hastane İşletmeciliği Uzmanı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi
PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları
Bilgisayar Ağları İki veya daha fazla bilgisayarın bir araya gelerek oluşturdukları yapıya bilgisayar ağı denir.
1. 2 HAZTEK ÜYELİKLERİNİN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ (GENİŞLETİLMESİ) ENVANTER ÇALIŞMASININ DEĞERLENDİRİLMESİ SEKTÖRÜN SORUMLUKLARI 2007 YILI FUAR,SEMİNER,KONGRE.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Enformatik Bölümü Ar-Ge Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Alt Yapı & Uygulama Bilgi İşlem Daire Başkanlığı.
SORULARIMIZ YILINDA MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NCE GÖNDERİLEN YAPILANMA YAZISI NEDEN UYGULANMADI?
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
30 Eylül 2014 Eğitim Çalışmaları Webinar. Eğitim Çalışmaları Genel değerlendirme Eğitim planları – Grup gereksinimlerinin belirlenmesi – Eğitim süresinin.
AFYONKARAHİSAR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ Çevre Yönetimi ve Denetiminden Sorumlu Şube Müdürlüğü Çevre Bilgi Sistemine Kayıt Olma ve Kirlenmiş Sahalar.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Bilgisayar Yazılımları ? ? ? ?
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
21 Ocak e-İŞKUR Vatandaşımıza en yakın yerde hizmet sunumunu ilke edinmiş olan Kurumumuz internetin olduğu her yerde. İş Arayanlar İşverenler
Bilgi Teknolojileri ve Bilişim Hukuku Öğr. Gör Mehmet Akif BARIŞ.
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü MAYIS 2010 “3G” İYİLEŞTİRME TAKIMI Fotogrametri ve Geo. Daire Bşk. ÇALIŞMA RAPORU TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fotogrametri.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
TAPU ARŞİV DAİRESİ BAŞKANLIĞI FERMAN İYİLEŞTİRME TAKIMI FERMAN İYİLEŞTİRME TAKIMI.
One Touch Video Kurumlar, İşletmeler ve Çağrı Merkezleri için internet tabanlı ve mobil etkileşimli video çözümü 2010 Avaya Inc. All rights reserved.
BOZOK ÜNİVERSİTESİ Merkezi Kimlik Doğrulama Sistemi
İletişim teknolojilerinde ki hızlı gelişim küreselleşmeyi hızlandırmaktadır. Özelikle mobil iletişim sistemlerinin yaygınlaşması ile dolaşımda olan bireylerin.
ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ.
IP Telephony ve Tümleşik Uygulamalar
Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi Teknik Sunum 2019
Sunum transkripti:

İLETİŞİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞRI MERKEZİ

ÇAĞRI MERKEZİ

ÇAGRI MERKEZİ TANIMI KURUMUN KENDİSİ İLE TEMAS ETMESİNİ İSTEDİGİ TÜM TARAFLARIN (WEB,FAX,E-MAİL VS) İLETİŞİM KANALLARINI KULLANARAK ETKİLEŞİM İÇİNDE OLMASINI SAGLAYAN İLETİŞİM MERKEZLERİNE VERİLEN ADDIR.

ÇAĞRI MERKEZİ TARİHSEL GELİŞİMİ TELEFONUN İCADI (1876) GRAHAM BELL TELEVİZYONUN İCADI (1884) İLK SANTRALLER (1940) İNTERNET (1969) PC- (1973) ÇAĞRI MERKEZİ (1980) WORD WİDE WEB(1989) ÇOK KANALLI ÇAĞRI MERKEZİ (2001)

ÇAGRI MERKEZİ NEDEN ÖNEMLİ GENEL MÜDÜRLÜK İLE İLÇE ARASINDA KÖPRÜ İLETİŞİMİN KONTROLLÜ VE KALİTELİ SAGLANMASI DÜZENLİ VE SÜREKLİ VERİ AKIŞI PROGRAM HATALARININ TESPİTİ HATALI VERİLERİN DÜZELTİLMESİ İLÇELERDEN GELEN TALEP VE ÖNERİLER VATANDAŞA HİZMETTE VERİMLİLİK SAGLANMASI

MERNİS NETWORK ÇALIŞMA TOPOLOJİSİ MERKEZ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İLETİŞİM ŞUBE MD. BİM KPS TAŞRA İL SERVER İLÇE KULLANICI +

ÇAĞRI MERKEZİNİN İŞ AKIŞ ŞEMASI İlçe Nüfus Müdürlüklerindeki kullanıcılar E-Çağrı programından Çağrılarını girerler İLÇELERDEN GELEN ÇAĞRILAR HAVUZDA TOPLANIR VE ATAMA OPARETÖRLERİNE ATANIR. Sorun çözüldü mü? HAYIR EVET Yazılım Hatası Ç Ö Z Ü M Programlama Şb. Donanım Hatası İlgili Firmaya Network Hatası Network Grubu Çağrıların çözümü E-çağrı programına girilerek son kullanıcıya ulaştırılır

YILLARA GÖRE ÇAGRI SAYILARI ÇAĞRI SAYISI 2005 17770 2006 16437 2007 20225 2008 55715 2009 39656

01/01/2009 – 30/11/2009 ÇAGRI DAĞILIM GRAFİĞİ(39656)

01/01/2009 – 30/11/2009 MERNİS DAĞILIM GRAFİĞİ

01/01/2009 – 30/11/2009 DONANIM ARIZA DAĞILIM GRAFİĞİ

GENEL SORUNLAR SİSTEM SORUNLARI ŞİFRE NAKİL OLAN PERSONEL BAKIM ONARIM PERSONEL EGİTİMİ E-CAGRI HATALI İŞLENEN KAYITLAR CÜZDAN

HEDEFLER SESLİ CEVAP SİSTEMİNİN KURULMASI (ıvr özellikli santral kurulması ve entegrasyonun sağlanması) IP TELEFON (tüm telefon görüşmelerinin network üzerinden yapılması) ÇAGRI MERKEZİNİN GENİŞLETİLMESİ(çağrı merkezinin tüm genel müdürlük,vatandaşlar ve kamu kuruluşlarını kapsayacak şekilde yeniden yapılandırılması

TEŞEKKÜRLER