AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÜNİVERSİTE WEB SAYFALARINDA YER ALMASI GEREKEN ÖZELLİKLER
Advertisements

BAŞKANDAN •BİLKA ‘nın amacı siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, fenni ve teknik konularda, her türlü araştırma metodunu kullanarak veri elde etmek ve.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı
DERSİN AMACI: - Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim süreçlerindeki yeri ve kullanımı, öğretim teknolojileri yoluyla kendi branşınızla.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
“IP Universities” Istanbul, May 16 to 18, 2012 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logo FM Ofisi – Üniversite İlişkisi Salih.
Açıköğretim Fakültesi “Yapısı ve İşleyişi”
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 1.TIP EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI ÖĞRENCİ ANKETİ.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ
T.C. Yükseköğretim Kurulu Prof. Dr. Hasan MANDAL Bologna Uzmanı AVRUPA YÜKSEK ÖĞRETİM ALANININ FAALİYETLERİ KAPSAMINDA TÜRK YÜKSEK ÖĞRETİM SİSTEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ.
ÖĞRETİM DÖNEMİ PLANLAMALAR VE HAZIRLIKLAR.
Yapabildiklerimiz Yapabildiklerimiz
KTMÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI 30 EKİM 2013
İLAHİYAT FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK GENEL KURUL.
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
YERELDE AB SÜRECİ.
YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU GÜZ DÖNEMİ FAALİYETLERİ A. Kurullar, Komisyonlar, Toplantı ve Törenler A.1. Kurullar A.2. Komisyonlar A.3. Toplantılar:
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI 15 Şubat 2011 Çankırı.
Prof.Dr. Kırali MÜRTEZAOĞLU Mühendislik Fakültesi Dekanı
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
18 Mart Yalova.  22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuş olan Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim.
Bologna Eşgüdüm Komisyonu Başkanları Toplantısı Turgut Özal Üniversitesi 20 Mayıs Mayıs 2011 A. Bülent Özgüler Bilkent Üniversitesi Mezunları ile.
Gençlik Danışma Birimi Psk. Nuriye Genç
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
SOSYAL VE KÜLTÜREL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
ADEK BİŞKEK, Ana Görevler Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Raporunu (ADEK Raporu) yıllık hazırlayarak rektörlüğe sunmak (Takvim Yılı.
BAĞIMSIZLIKLARININ 20. YILINDA TÜRK CUMHURİYETLERİ TÜRK CUMHURİYETLERİ ARASINDA EĞİTİM VE BİLİM ALANINDAKİ İLİŞKİLER: DEĞERLENDİRME, SORUNLAR VE ÖNERİLER.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PROF. DR. SEBAHATTİN BALCI KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ (28 – 29 Mart 2013, İstanbul, Türkiye)
2012 TARİH VE GELİŞİMİ Kuruluş 1 Bina 2 Kampus 3 Fakülte 4 Fakülte 9 Fakülte 1 Yüksekokul 3 Yüksekokul 4 Yüksekokul (Konservatuarla.
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI VE MESLEKİ AMAÇLAR
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ
İDARİ BİRİMLER GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI Mayıs Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
BIŞKEK, HAZIRAN FAKÜLTE HAKKINDA BILGILER Fakülte Hakkında Bilgiler Fakülte Dekanı: Prof. Dr. Ulan Brimkulov.
Aile Atölyeleri Projesi
İÇERİK overview Türkiye’de Uluslararası Öğrenciler
İLETİŞİM FAKÜLTESİ AKADEMİK PERSONEL 1 PROFESÖR 7 YARDIMCI DOÇENT 16 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ (ÖYP) 1 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 3 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, (1 50 d) (1 DOÇENT,
TÜBİTAK 47. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI
KTMÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI 26 EYLÜL 2014 KTMÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI.
Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) GÖLCÜK RAM REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA BÖLÜMÜ 2016.
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TÜBİTAK ARDEB PROJELERİ ARAŞTIRMA SUNUMU (Ağustos -2016)
PROF. DR. SAİME İNAL SAVİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
1- RADYO TV PROGRAMCILIĞI PROGRAMI 2-BASIM VE YAYIN TEKNOLOJİLERİ PROGRAMI Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet BIYIK GÖRSEL-İŞİTSEL TEKNİKLER VE MEDYA YAPIMCILIĞI.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
ORGANİZASYON (TEŞKİLAT) ŞEMASI
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
TÜRK DİLDEŞ ÜLKELER İŞBİRLİĞİ KONSEYİ (TÜRK KENEŞİ)
2019 AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ BİRİM KOMİSYONLARI BİLGİLENDİRME VE EŞGÜDÜM TOPLANTISI 25 Aralık 2018.
Geleceği İnşa Et….
Sunum transkripti:

AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI KTMÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI HALKLA İLİŞKİLER TELEVİZYON RADYO AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI İLETİŞİM FAKÜLTESİ REKLAMCILIK SİNEMA GAZETE

1.1 - EĞİTİM - ÖĞRETİM KADROSU İLEF

1.2. TEKNİK ALT YAPI VE FİZİKİ ALT YAPI İLEF

1.2. TEKNİK ALT YAPI VE FİZİKİ ALT YAPI İLEF

1.2. FİZİKİ ALT YAPI İLEF

1.3. ÖĞRENCİ İLİŞKİLERİ VE REHBERLİK İLEF Gazete, Dergi ve İnternet yayıncığıyla ilgilenen öğrencilere danışmanlık hizmeti verilmektedir. Halkla İlişkiler Öğrencileri PR Kulüp altında danışmanlık hizmeti verilmektedir. Katıldıkları ulusal ve uluslararası etkinliklerde öğrenciler desteklenmektedir.

1.4. EĞİTİM PROGRAMINI GELİŞTİRME İLEF “Yabancı Dil Eğitimi”nin sağlanması. Teknolojik alt yapının sağlanması (TV Stüdyosu, Sinema ve Animasyon Atölyeleri). Bologna sürecinde sürekli gelişim. Ulusal ve uluslararası üniversitelerin ilgili fakülteleri ile işbirliklerinin sağlanması. Öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları.

1.5. BİLİMSEL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER İLEF

1.5. PROJELER İLEF 2011-2012 YILINDA 6 SAYI ÖĞRENCİ GAZETESİ ÇIKARILDI. “YARIN BUGÜNDEN BAŞLAR” PROJESİ HALKLA İLİŞKİLER ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN YAPILDI. YUSUF MAMAY PROJESİ DEVAM ETMEKTEDİR.

1.6. İŞ BİRLİKLERİ ve İLİŞKİLER İLEF Piyasadaki Bazı Kurumlarla İşbirliği Yapılmaktadır. Ulusal ve Uluslararası Kuruluşlarla İşbirlikleri Proje Bazında Yapılmaktadır.

1.7. STAJLAR İLEF İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

1.7. STAJLAR İLEF İSTANBUL TRT

1.7. STAJLAR İLEF ANKARA TRT

1.7. STAJLAR İLEF KIRGIZİSTAN’DA İSE ÖĞRENCİLERİMİZ OŞ, NARIN, BİŞKEK VE ISIK GÖL BÖLGELERİNDE ÇEŞİTLİ MESLEKİ KURULUŞLARDA STAJ YAPMAKTADIR.

1.8. YAZ KURSLARI İLEF HALKA YÖNELİK FOTOĞRAFÇILIK KURSLARI HALKA YÖNELİK SİNEMA GÖSTERİMLERİ III. HALKLA İLİŞKİLER UYGULAMALARI YAZ KURSLARI GRAFİK VE TASARIM KURSU

2.1. ÖĞRETİM MATERYALİ GELİŞTİRME İLEF Öğrencilere her dersle alakalı ders notları verilmeye çalışılmaktadır. Bazı derslerden görsel materyaller hazırlanmaktadır. Fakültemizde derslerle ilgili olarak ders kitapları hazırlanmaktadır.

2.2. DERS PROGRAMLARI İLEF GAZETECİLİK BÖLÜMÜ

2.2. DERS PROGRAMLARI İLEF RADYO TV SİNEMA BÖLÜMÜ

2.2. DERS PROGRAMLARI İLEF HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ

2.3. FİZİKİ KAYNAKLARIN ETKİN KULLANIMI İLEF Fakültemiz anfi ve grafik laboratuarları diğer fakülteler ile birlikte kulanılmaktadır.

İLEF 2.4. ETKİLİ İLETİŞİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ SINIF DANIŞMANLIKLARI KULÜP DANIŞMANLIKLARI DÖNEMLİK FAKÜLTE TOPLANTILARI FİLM GÖSTERİMLERİ MESLEK TOPLANTILARI SPORTİF FAALİYETLER

MESLEK TANIMA TOPLANTILARI İLEF 2.5. HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİNE SAĞLANACAK BİLİMSEL, SOSYAL VE KÜLTÜREL KATKILAR MESLEK TANIMA TOPLANTILARI HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK FİLM GÖSTERİMİ MESLEKİ TÜRKÇE DERSLERİ

YABANCI DİL YETERSİZLİĞİ 2.6. MESLEKİ YABANCI DİL İLEF YABANCI DİL YETERSİZLİĞİ

DERS DIŞI ATÖLYE ÇALIŞMALARI 2.7. KİŞİSEL GELİŞİM PROGRAMLARI İLEF DERS DIŞI ATÖLYE ÇALIŞMALARI MASTER CLASSLAR (SİNEMA VE GAZETE HALKLA İLİŞKİLER)

FİLM YARIŞMALARINDA ALINAN ÖDÜLLERİN BASINDA YER ALMASININ SAĞLANMASI 3. TANITIM FAALİYETLERİ İLEF FİLM YARIŞMALARINDA ALINAN ÖDÜLLERİN BASINDA YER ALMASININ SAĞLANMASI MANAS GAZETESİ’NDE TANITIM FAALİYETLERİNE YER VERİLMESİ YAPILAN FAALİYETLERLE MEDYADA YER ALMA ÖDÜLLÜ FİLMLERİN KIRGIZİSTAN TELEVİZYONLARINDA GÖSTERİLEREK ÜNİVERSİTE TANITIMINA SAĞLANAN KATKI

ÖDÜLLÜ FİLMLER İLEF Yaşamak İstiyorum Asılzat Avangard Asıl 3. TANITIM FAALİYETLERİ İLEF ÖDÜLLÜ FİLMLER Yaşamak İstiyorum Asılzat Avangard Asıl Bulutlar Arasında Miras Toptaş Her Şey Yolunda Sarı-Oy Koşu Issık Göl’ün Derdi Günaydın Güneşim Başka Evin Ocağı Sönmesin Love Story Kışla Göç Su Küpe

GAZETECİLİK ÖDÜLLÜLERİ 3. TANITIM FAALİYETLERİ İLEF GAZETECİLİK ÖDÜLLÜLERİ 16. Genç İletişimciler Yarışması, “Araştırma İnceleme” dalında 3.lük 19. Genç İletişimciler Yarışması, “Röportaj” dalında 3.lük 19. Genç İletişimciler Yarışması, “En İyi Dergi Mizanpajı” dalında 3.lük 20. Genç İletişimciler Yarışması, “Gazete Mizanpajı” dalında 3.lük 20. Genç İletişimciler Yarışması, “En İyi Dergi Mizanpajı” dalında 2.lik 21. Genç İletişimciler Yarışması, “Haber Programı” dalında 1.lik 21. Genç İletişimciler Yarışması, “Spor Haberi” dalında 1.lik 22. Genç İletişimciler Yarışması, “Araştırma İnceleme” dalında 3.lük 23. Genç İletişimciler Yarışması, “Araştırma İnceleme” dalında 2.lik 23. Genç İletişimciler Yarışması, “Röportaj” dalında 3.lük 2009 “Media Support Center Foundation” Gazeteler Yarışması, Kırgızistan'ın “En İyi Öğrenci Gazetesi” 2010 “Media Support Center Foundation” Gazeteler Yarışması, Kırgızistan'ın “En İyi Re-Design”ı

Üniversite Akademik Katalog Komisyonu Üniversite Tanıtım Komisyonu 3. ETKİLİ İŞBİRLİĞİ VE KOMİSYON ÇALIŞMALARINA KATILIM İLEF Üniversite Akademik Katalog Komisyonu Üniversite Tanıtım Komisyonu Üniversite Tanıtım Kataloğu Komisyonu ADEK Bilim, Sanat, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Komisyonu Manas FM Yayın Kurulu Komisyonu Öğrenci, Akademik ve İdari Personel Bilgilendirme, Yönlendirme ve Motivasyon Komisyonu Türk Akraba Topluluklarından Öğrenci Kabul Komisyonu KTMU Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Kurulu Web Sayfası Geliştirme Komisyonu Bologna Eşgüdüm Komisyonu İç Değerlendirme ve Gözetim Ekibi Medya Teknolojileri Geliştirme Komisyonu

4. DİLEK VE TEMENNİLER İLEF STÜDYOLAR VE LABORATUARLAR YAPILANDIRILMASI. AKADEMİK DERS KİTABI SORUNU. AKADEMİK PERSONEL YAYIN SORUNU. FAKÜLTE FİZİKİ ALANININ DEĞERLENDİRİLMESİ. FAKÜLTEDE SEKRETER VE UZMAN PERSONEL İHTİYACI.

İLEF 2012 TEŞEKKÜRLER İLETİŞİM FAKÜLTESİ