Www.skrivanek.com Company presentation language solutions. Ing. Pavel Skřivánek Company founder Şirketin tanıtımı Dil çözümler.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİLGİSAYARDA KULLANILAN FAYDALI PROGRAMLAR
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Yazılım Geliştirme ve Java
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
Teknik Metin Yazarlığı ve Çeviri

KOBİ’lerin Uluslararası Ticaret Alanında Elektronik Ortamda Eğitimi Projesi InTeLS-TR International Trade e-Learning suite for SMEs in TuRkey “Oyun”
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Yapı ve Genel Prensipler Kültür Bilgi-Günü 2011.
WEB Tasarımı & .NET Bolum 1
Web Programlama Kursu Bu kurs ne değildir? Neyi amaç edinmiştir?
Gökhan AY Süreç Geliştirme Yöneticisi.
Dr Hüdai Kara  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı en yüksek.
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK.
BTEP 203 – İnternet ProgramcIlIğI - I
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
Ingentis. Ingentis ile ilgili bilgiler Ilk versiyonu 1999 yılında özel bir müşteri isteği sonucunda yaratılmıştır. Dünyada 300’den fazla şirket tarafından.
6 Hafta 6Yazılı İletişim IIBLUES. 6 2 Faaliyet Raporu Nedir? Faaliyet raporu kuruluşun mevcut ve potansiyel iş ortaklarını ve menfaat sahiplerini bilgilendirmek.
Çizgiler hayatımızda önemli bir yere sahip
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ BURCU YILMAZ – İBRAHİM MERT
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
Web 2.0 Yeni nesil Internet.
Güvenli ve Pratik Web’de çalışma saatleri için;
MİCROSOFT WORD 2003.
Modül 2: Su Bütçesi, Baskı ve Etkiler, Önemli Su Yönetimi Konuları, İzleme, Karakterizasyon Raporu KALİTE GÜVENCE PROSEDÜRLERİ & AKREDİTASYON ARACILIĞIYLA.
Ders Yazılımlarının Geliştirilmesi
Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.
EĞİTİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
KÜBRA AYAN & DİLEK DEMİRAL
SANAL MAĞAZA UYGULAMALARI VE STRATEJİLERİ
Erman Yukselturk1 PHP NEDİR? Scripting / Progralama dilidir (C’ye benzer) C ++ ortamında geliştirilmiştir Bedava / Açık Kod Hızlı, açık, dengeli (stable),
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DAVUT DOĞAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ SINIF.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DAVUT DOĞAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ SINIF.
YAZILIM.
KalDer ve Mühendislik Eğitiminden Beklentiler Dr. Aydın Kosova, 20 MAYIS 2004 KalDer : Centrum İş Merkezi, Aydınevler San. Cad. No: 3 Küçükyalı İstanbul.
33 CHAPTER TEMEL UYGULAMA YAZILIMLARI. © 2005 The McGraw-Hill Companies, Inc. All Rights Reserved. 3-2 Uygulama Yazılımları Temel Uygulamalar Genel amaçlı.
Öğr. Gör. Feyza Tekinbaş Bilgisayar Öğr. Gör. Feyza Tekinbaş Bugün Neler Yapacağız? Tabloları yazıcıdan döküm alma Baskı ön izleme.
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları
Fatih Karaokur - Computer Teacher
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
Amaç PROJE BİLGİLERİ KOBİ’lerin rekabet güçlerinin artırılması KOBİ’lerin güçlendirilmesini ve istihdamın artırılması İhracat ve uluslararası işbirliklerinin.
Ders Yazılımlarının Geliştirilmesi ve Bilgisayar Destekli Öğretim Programları.
Basic Application Software © 2013 The McGraw-Hill Companies, Inc. All rights reserved.Computing Essentials 2013.
Metadata, z39.50, FRBR, ve RDA. Ders içeriği Web kaynakları ve web kaynaklarında kimlikleme Derin web – Yüzeysel web Arama Motorları Metadata Kopya Kataloglama.
Dosyalar Birbirinden Nasıl Ayrılır?
Belge, Doküman ve İş Akışı Yönetim Sistemi
Dosyalar Birbirinden Nasıl Ayrılır?
SAYFA PLANI OLUŞTURMA.
WEB PROJE YÖNETİMİ Ahmet TAŞTAN.
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ.
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Genel PHP Akademik Bilişim 2003 Adana, Şubat 2003 Hidayet Doğan
Sunum transkripti:

Company presentation language solutions. Ing. Pavel Skřivánek Company founder Şirketin tanıtımı Dil çözümler.

Piyasada 1994 yılından bu yana aktif olarak çalışmaktayız. Orta ve Doğu Avrupa’da en büyük tercüme şirketlerinden biriyiz. Avrupa, Amerika ve Asya’da 50’den fazla ofisimiz var. Avrupa Birliğin tescilli tedarikçisiyiz. EN ISO 9001:2001 ve DIN 2345: kalite sertifikalarına ve çeviri hizmetlerinin kalitesini garanti eden EN 15038:2006 Avrupa sertifikasına sahibiz. Hakkımızda birkaç sözcük.

 Tüm dil kombinasyonlarında yazılı çeviriler  Grafik tasarım ve tam düzen DTP hizmetleri  Yerelleştirme  Web-siteleri çevirisi  Sözlü çeviri Hizmetlerimizin içerdikleri

Biz daha fazla sunuyoruz. Geniş içerikli dil hizmetleri Tüm dil kombinasyonları ve hizmetleri için tek irtibat En zor projelerin organizasyonunda büyük tecrübe Yüksek ehliyetli ve deneyimli yerli mütercimlerden oluşan geniş veri tabanı Rekabet fiyatlarda dünya kalitesi Tercümenin ve tercüme hafızaların bilgisayar destekleme enstrümanların kullanılması

 Tüm dil kombinasyonlarında çeviriler  Tüm alanlarda özel çeviriler  Her türlü belge formatın çevirisi Çevirinin ve çeviri hafızanın bilgisayarla destekleme enstrümanların kullanması Terminolojik ve üslup düzeltmeleri ve redaksiyonları Tasdikli ve kanunlaştırılmış çeviriler Yazılı çeviriler

DTP hizmetleri. Çeviri sürecinin başlangıcından baskıya kadar baskı öncesi hizmetlerin tam tayfını sağlıyoruz. Hizmetlerimiz geniş format tayfını kapsar: MS Office dokümanları: Word, Excel, PowerPoint vs. Adobe: PDF, PageMaker, FrameMaker, Illustrator, Photoshop vs., WWW dokümanları HTML, Flash, PHP, ASP gibi Diğer: HLP, XML, SGML, Interleaf, QuarkXPress, PhotoShop, InDesign, CorelDraw, PhotoPaint, WordPerfect

Yerelleştirme. IT malzemelerim yerelleştirilmesi için tam içerikli çözümler sunuyoruz:  uygulama yazılımları ve yardımcı dokümanlar  web-siteleri  yönetmenlikler  Makintoş için uygulamaların yerelleştirilmesi Kompleks yerelleştirme hizmeti sunuyoruz:  yazılım mühendisliği  deneme  üçüncü tarafça kalitenin bağımsız denetimi  kısa filmlerin seslendirilmesi ve alt yazı yazılması

Skrivanek tercüme şirketi bölgede ISO 9001:2001 standartlarına uygun kalite güvence sistemini başlatan ilk şirketlerden biridir. Mayıs 2005’te EN ISO 9001:2001 sertifikasını aldık yılında ise çeviri hizmetlerinin yüksek kalite göstergesi olan EN 15038:2006 Avrupa sertifikasını da aldık. Kalite garantisi.

Web-sitemiz.

İrtibatlar. Çalışma saatleri: Pazartesi - Cuma 8 ‘den 20’ye kadar Cumartesi – Pazar anlaşmaya göre Skrivanek OOD tercüme şirketi “Vasil Levski” bulvarı No 90. Sofya 1504 Tel.: Faks: Cep: e-posta: