PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
Advertisements

Bilgisayar Açılış Parola Talep İşlemleri
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER.
BİMER BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ. BİMER BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ.
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ GÖREVLİ İŞLEM SİSTEMİ.
Kişisel Web Sayfaları Kullanım Bilgileri
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş,
Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci
EĞİTİM KURUMU YÖNETİCİLERİ GÖREV SÜRESİ UZATMA İŞLEMLERİ
Uzmanlık alanı girişi için kullanıcı adı ve şifre almak için aşağıdaki linkteki sayfaya eriştiğinizde “Login”e tıklayınız…
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ESER İSTEK KILAVUZU.
Bu menü, ILL, Katalog, Konu başlıkları, Kütüphane Yönergesi dışında kalan tüm sayfalarda aktiftir Araştırma sürecinizi kolaylaştırmak, kütüphane kaynaklarına.
Kütüphane Web Sayfası Kullanıcı Eğitimi
YÖS Başvuru Sayfası Bilgilendirme Sunusu
Merkez Kütüphane ana sayfasında yer alan “Okuyucu işlemleri” başlığını tıklayınız.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Öğrenim Hareketliliği Başvuru Esnasında Yaşadığınız Teknik Sorunlar için lütfen adresine .
VERİ GİRİŞLERİ.
ERASMUS+ BAŞVURULARI İÇİN ECAS VE TURNAYA KAYIT İŞLEMLERİ
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
TC Kimlik Numaranızı Giriniz
GÖREV G ÖREVLER - 1 Okulumuzun web sitesinde duyuru başlıkları yer alan, tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.
1 iPhone Telefonlar İçin Microsoft Outlook 2010 Kurulumu Microsoft Outlook 2010 Kurulumu.
1 DAHA ÖNCEDEN KAYDEDİLEN EĞİTİM BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ VE DÜZELTİLMESİ KAYITLI EĞİTİMLERİN GÜNCELLENMESİ.
Gaziçiftliği Anadolu Lisesi. TABLET TESLİMİ ve AKTİVASYON İŞLEMİ Tabletinizi Md. Yrd. Metin AKTÜRK’ten alınız. Tabletinizi alırken teslim tutanağını imzalamayı.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Katalog Tarama İşlemi.
Dyned Tanıtım Sunusu 2014 Hazırlayan:Hasan EGE.
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE.
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Eser İstek.
BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ
SODES BİS SİSTEMİ.
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
5. SUNU:PROJENİN GELİŞTİRİLMESİ (TASARIM AŞAMASI).
Proje Değerlendirme Süreci
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
TABLET TESLİMİ ve AKTİVASYON İŞLEMİ
Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları.
AFYONKARAHİSAR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ Çevre Yönetimi ve Denetiminden Sorumlu Şube Müdürlüğü Çevre Bilgi Sistemine Kayıt Olma ve Kirlenmiş Sahalar.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği Başvuru Esnasında Yaşadığınız Teknik Sorunlar için lütfen
1 RAP4LEO PROJE SAHİPLERİ İÇİN GÖRSEL KULLANIM KILAVUZU (v.1.07) Eğitim ve Kültür.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016
TFF HAKEM İŞLERİ FYS KULLANIM KLAVUZU.
KOSGEB KOBİ GİRİŞ SAYFASI
KIRKLARELİ DEVLET HASTANESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Nisan 2017
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
TFF HAKEM İŞLERİ FYS KULLANIM KLAVUZU
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Öğrenim Hareketliliği
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
BÜTÇE TEKLİFİ MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU
İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ
e-Trakya Uzaktan Eğitim Sistemi
WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.
Tam Metin Bildirimi Nasıl Göndereceğim? Tanıtım Dosyası
TFF HAKEM İŞLERİ FYS KULLANIM KLAVUZU.
V. Bireysel Başvuru Usulü
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNE YURT DIŞINDAN BAŞVURU YAPACAK ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ.
Sunum transkripti:

PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı Temmuz 2012

PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı PADOR, Avrupa Komisyonu’nun dış yardımları kapsamında hibe almak isteyen potansiyel başvuru sahiplerinin kuruluşlarına ait bilgiler içerir Kuruluşların kendilerine ait bilgileri kaydetmesine ve düzenli olarak güncellemesine olanak sağlayan bir on-line veri tabanıdır.

PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı Avrupa Komisyonu tarafından başvuru sahiplerinin işletme ve finansal kapasitesinin değerlendirilmesi amacı ile kullanılır. Ayrıca, dünya çapında da kullanılır. Başvuru sahiplerinin, başvuru forumlarında belirtmelri gereken Europeaid ID kimlik numarası alabilmesi için kayıt olması gerekir.

İlkeler Gerçek kişiler dışında tüm kuruluşlar PADOR’a başvurmalıdır. Tüzel kişiler, bu Teklif Çağrısında: Ltd. ve Şahıs Şirketleridir (Düzeltme 1) Her ikisi de PADOR'a kayıt yaptırmalıdırlar. 25.000 Avrodan az hibe başvurusunda bulunacak olan başvuru sahipleri PADOR'a kayıt olmak zorunda değildirler.

PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır İlk önce kullanıcı adı ve şifrenizin olması gereklidir Bu bilgileri PADOR web sitesinden alabilirsiniz: http://ec.europa.eu/europeaid/work/onlineservices/pador/index_en.htm

PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır 1. Adım-Başlarken Kurum için gerekli olanlar: Düzenli bir internet bağlantısı Varsa kuruluşunuz için bir e-mail adresi/birey olarak kendinize ait bir email adresi Kullanıcı adı ve ECAS şifresi

PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır Kuruluşunuzla ilgili aşağıdaki bilgileri doldurmalısınız: Şirketin kuruluş tarihi ve şirketinizin türü Şirketinizin hedef grupları Şirketinizin faaliyette bulunduğu sektörler ve coğrafi alanlar yukarıda belirttiğiniz alanlarda şirketinizin tecrübesi (sayı, süre, proje sayıları gibi) Şirketinizin finansal verileri ve kaynakları Yerel yasalar çerçevesinde elde edinilen dokümanlar kabul edinilir. Ve bu dokümanların tercüme edilmesine de gerek yoktur.

PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır 2. Adım- Kişisel Kimlik Tanımlama PADOR web sayfasına giriniz: http://ec.europa.eu/europeaid/work/onlineservices/pador/index_en.htm Daha önce edindiğiniz ECAS şifrenizle giriş yapınız.

PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır Doldurulması zorunlu TÜM alanları doldurunuz: Şirketle ilgili veriler (Şirketin adı, Şirketin emaili, Yasal şekli, Ülke, Posta Kodu ve/veya P.O Box Sizinle ilgili bireysel verileri giriniz: ((Adınız ve Soyadınız, email adresiniz, tekrar yazarak email adresinizi konfirme ediniz). Anahtar Kodu (sol taraftaki kutuda verilen karakterleri boş alana yazınız)

PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır “GÖNDER” tuşuna basınız Kuruluş/şirketlerin Listesi – ekranda beliren listede kurumunuzun yer alıp almadığını kontrol ediniz ve eğer kurumunuz bu listede yer alıyorsa Gönder tuşuna. Bu aşamadan sonra şifrenizi nasıl oluşturacağınıza dair bir e-posta alacaksınız.

PADOR’a Kayıt Nasıl Yapılır Ardından, kuruluş, PADOR tüm PADOR ekranlarındaki bilgilerle uyumlu olarak ekranın sol tarafında yer alan “Doldurulması Gereken Ekranlar” başlığı altında yer alan tüm bilgileri tek tek doldurmanlıdır, kaydetmeli ve göndermelidir. Tüm bu kayıt işlemlerinizi tamamlayınca kuruluşunuz (ve ortaklarınız) Europe Aid ID numarasını alacaktır.

PADOR hakkında danışmak istediğiniz konularda lütfen bu internet adresine başvurunuz: http://ec.europa.eu/europeaid/work/onlineservices/pador/index_en.htm

Teşekkürler