* Psiko-teknik değerlendirme ; sürücülerin sahip oldukları güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel ve psikomotor yetenek düzeylerinin; bu yetenek.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MALİ İSTATİSTİK DEĞERLENDİRME RAPORU
Advertisements

TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI
Dernekler Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler
ERGANİ İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI
ADIYAMAN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Standart ve Akreditasyon Daire Başkanlığı
Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Giresun Tarım İl Müdürlüğü
2013 YILI BESİLİK ERKEK SIĞIR DESTEKLEMESİ Ali ŞAHİN Veteriner Teknikeri-Tarım Danışmanı.
T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI İç Denetim Başkanlığı TAŞINIR İŞLEMLERİNDE SİSTEM DENETİMİ UYGULAMASI Ahmet SANDAL, İç Denetçi (KİDES) Mehmet KURU,
Sağlık Kabinlerinin Açılması ve İşleyişi
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
MARMARİS TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
Geçici Faaliyet Belgesi elektronik başvuru dosyasında
992 SAYILI SERİRİ TAHARRİYAT VE TAHLİLAT YAPILAN VE MASLİ TEAMÜLLER ARANILAN UMUMA MAHSUS BAKTERİYOLOJİ VE KİMYA LABORATUVARLARI KANUNU KABUL TARİHİ:
NİHAL GÖZDE ERAKALIN SİNEM VASFİYE ÜNAL
BAĞLUM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
TEDAŞ TARAFINDAN YAPILAN KABUL İŞLEMLERİ
ÇED İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ.
KESİN HESAP.
SEÇİM SİYASETÇİNİN EN SİHİRLİ SÖZÜ SİYASETÇİNİN EN SİHİRLİ SÖZÜ SİYASETİN HARMAN YERİ SİYASETİN HARMAN YERİ BÜTÜN EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALACAĞIMIZ.
DENETÇİ İŞE BAŞLAMA. Bakanlığımızın Tarih ve 1315 sayılı yazısına istinaden denetçi, kontrol elemanı ve yardımcı kontrol elamanlarının yapı.
Konu : Kurullar – Kuruluşlar – Komisyonlar
Dünyada ve ülkemizde “psikoteknik değerlendirme”.
T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Eğitimi Programı / Ankara Windows XP Kurulumu.
GAZİEVRENOS İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
100. YIL İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
Ödeme Talep Formu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
1 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
RUHSAT DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ
HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ
BURSA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Kanser Kayıt Merkezi. KKM, 2000 yılından bu yana uluslararası standartlara uygun biçimde ve topluma dayalı aktif yöntemle kanser.
ERZURUM AŞKALE YENİKÖY İLKOKULU/ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMET ADIİSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1Öğrenci Kayıt.
HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ
ACIGÖL ATATÜRK İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
NEVİŞET KAMEROĞLU ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
100. YIL ÜLFET BAŞER İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMET ADIİSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci Kayıt İşlemleri.
YALIHÜYÜK ÇOK PROGRAMLI LİSESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
NİŞANCI ŞEHİT ER EYÜP BEYAZIT İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMET ADIİSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci.
ALMANYA‘DA YAŞAMAK SÜRÜCÜ BELGELERİ. Almanya'da sürücü belgelerinin bir "şoför okulu" aracılığı ile alınması zorunludur. Motorlu bisiklet türleri, otomobiller,
BİLSEM TANILAMA SÜRECİ
BAĞLUM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMET ADIİSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci Kayıt.
NÜFUS MEVZUATI Aile kütüklerinin yenilenmesi
OPODER TİTUBB SİSTEMİNE (TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI) ISMARLAMA ORTOPEDİK PROTEZ ORTEZ KAYIT İŞLEMİ Aralık 2015.
ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME
T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ (Özel Öğretim Şubesi)
Bakanlığımız yönetiminde ve kullanımında bulunan taşınmazlar ;
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT ACENTALARINA SAĞLANACAK TURİZM DESTEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME.
992 SAYILI KANUN KAPSAMINDA BULUNAN TIBBİ TAHLİL LABORATUARLARI DENETİM FORMU.
Elektronik Belge Yönetim Sistemi ve Elektronik İmza Kasım 2015 Elektronik Belge Yönetim Sistemi Proje Sorumlusu Cumali YAŞAR.
T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI Profilo İlkokulu Müdürlüğü HİZMET STANDARTLARI TABLOSU.
Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü Çevre Sağlığı Şubesi.
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
  ALKOL VE SÜRÜCÜLÜK Bilimsel araştırmalar alkolün hiç bir seviyesinin sürücülük için güvenli olmadığını göstermektedir. Bütün ülkeler yasal alkol limitini.
ANKARA BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ Piyasa Gözetim ve Denetim Şubesi
PETROL İŞLETME RUHSATI
Seyahat Acentaları Kuruluş ve Sayısı
REHBERLİK YÖNETMELİK-2
KARAKAYA İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
KARAYAHŞİLER ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
PANELVAN-KAMYON-KAMYONET MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ VE GİDER NİTELİĞİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI
Taşınır Yıl Sonu İşlemleri ve Gerekli Belgeler
AKDENİZ UNİVERSİTESİ FİNİKE MESLEK YÜKSEK OKULU DERS : TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI AD : ABDURRAHMAN SOYAD : KAYAN NO :
ÜCRET GARANTİ FONU UYGULAMASI
Performans & Finansal Sonuçlar – Çeyrek Hacim ve Büyüklükler
Sunum transkripti:

* Psiko-teknik değerlendirme ; sürücülerin sahip oldukları güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel ve psikomotor yetenek düzeylerinin; bu yetenek alanlarında tanımlanan bilgisayar destekli testler aracılığı ile ölçülmesidir. * Psiko-Teknik Değerlendirme Merkezlerinin açılış, işleyiş ve denetim işlemleri sayılı Bakanlığımız Genelgesi ve işaret ettiği “Karayolları Trafik Yönetmeliği”nin 79. maddesi ve Ek-4 sayılı cetvel doğrultusunda yürütülmektedir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1Dilekçe (çalışma saatleri,cihaz sayısı..vs.) 2Merkezde çalışacak psikoloğun noter tasdikli diploması 3Psiko-teknik değerlendirme merkezinin onaylı krokisi 4Türk Psikologlar Derneği tarafından verilen bilgisayar destekli testlerin Türkiye toplumu özelliklerine uygunluğunu gösterir belge (norm belgesi) 5Merkezde kullanılacak bilgisayar destekli testleri kullanacak psikoloğun bu eğitimi aldığına dair belge

PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZLERİNİN İLÇELERE GÖRE DAĞILIMI ÖZEL HAYAT PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. OKÇULAR ÇARŞISI AKINCI SK.NO:2/B ÇANCILAR HEYKEL OSMANGAZİ/ BURSA OSMANGAZİ ÖZEL ALTIPARMAK PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. ALTIPARMAK CD.YURT SK.NO:15 OSMANGAZİ/ BURSA OSMANGAZİ ÖZEL OSMANGAZİ PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. ULUBATLI HASAN BULVARI NO:46 OSMANGAZİ/BURSA OSMANGAZİ ÖZEL ALG BURSA AÇR PSİKO- TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. ULU MAH.GÜLER SOK.BANUŞOĞLU İŞ MERKEZİ NO:4 KAT:3/59 OSMANGAZİ/BURSA OSMANGAZİ ÇOŞKUNÖZ PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. ORGANİZE SAN.BÖLGESİ, MAVİ CD.1. SK.KAT:3NO:2 NİLÜFER/BURSA NİLÜFER ÖZEL BURSA PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. KONAK MAH.İZMİR YOLU CAD.NO:87/3 NİLÜFER/BURSA NİLÜFER ÖZEL KUTLU PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. YENİDOĞAN MH.ANKARA CD.NO:24/D GÜRSU/BURSA GÜRSU ÖZEL ÖZBAY PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERK. DUAÇINARI MAH.ANKARA YOLU CAD.NO:237 KAT:1 YILDIRIM/BURSA YILDIRIM MERKEZİN ADIİLETİŞİM BİLGİLERİTELEFONİLÇE

PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZLERİNDE TUTULMASI GEREKEN KAYITLAR PSİKO-TEKNİK KAYIT DEFTERİ: Kişinin kimlik bilgileri ve Raporun bir örneğini aldıklarına dair imzaları içerir. PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME RAPORLARI DOSYASI: Sürücülere ait Bilgisayar çıktılarının ve raporun bir örneğinin saklandığı dosya DENETİM DEFTERİ : Sağlık müdürlüğü elemanları tarafından denetim sonuçlarının kaydedildiği defterdir.

PSİKO-TEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZLERİNİN DENETİMİ Psiko-teknik değerlendirme merkezlerinin bu Yönetmelikte tanımlanan usul ve esaslara uygun olarak hizmet sunmalarının sağlanması amacıyla, İl Sağlık Müdürlüğü elemanlarınca yılda en az 1 kez denetlenmesi esastır.