SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
Advertisements

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği Bölümü Tanıtımı
HAKKIMIZDA MDC Danışmanlık ve Academy firması 26 Eylül 2006 tarihinde yurt içinde ve yurt dışında Eğitim, Danışmanlık ve Çözüm ortaklığı hizmetleri vermek.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
1 Strateji Komisyonu #2010’da Alınacak Aksiyonlar / Hedefler 1 Türkiye'nin stratejik hedefi ve önceliklerine uygun bir Bilişim stratejisine yüksek katkı.
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.

Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
Dünyada Açık ve Uzaktan Eğitimin Durumu
Türkiye KAMU Çağrı Merkezleri
Mesleki Uzmanlık Alanlarının Gelişiminde Kurumsallaşmanın Önemi
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
T.C. DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU. HEDEFİMİZ Öğrencilerimizi; Çağdaş bilgi ve mesleki beceri ile donatmak, Nitelikli, ahlaklı, kültürlü ve sorumlu.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Doç. Dr. A.R Zafer SAYAR 18 Eylül 2014, Ankara
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
“Ülke ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, işçi, işveren ve hükümet kesimlerine eğitim ve danışmanlık desteği sağlamak.
Hoş geldiniz  Üniversitemiz  İÇ DENETİM BİRİMİ’mizin tanıtım toplantısına,  Hoş geldiniz.
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
İşletme Biliminin Temel İlkeleri
AKILLI ŞEBEKELİ KİM İŞLETECEK ? Murad ŞERALIOĞLU İGDAŞ EĞİTİM MÜDÜRÜ
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Döner Sermayelerin Yeniden Yapılandırılması Prof. Dr. Davut AYDIN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Mart 2010 Asya Thermal Resort Otel.
TM PUANI İLE ÖĞRENCİ KABUL EDEN FAVORİ BÖLÜMLER
Eskişehir Şubesi Cevdet ÜRENCİK CMF.
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
T.C. ULUS KAYMAKAMLIĞI Abdipaşa Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü
EĞİTİM VE KARİYER İMKANLARI
MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜLÜĞÜ
BÜRO YÖNETİMİ ALANI.
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası
Bilişim sistemlerinin türleri
BBY373 İnsan Kaynakları Yönetimi
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Pazarlama Ve Perakende Bölümü Alan Tanımı
IV: İç (Mikro) Çevre: Firmanın Üstünlük ve Zayıflıkları
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
Girişimcilik.
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
İİBF İşletme Bölümüne Hoş geldiniz…. Bölüm Başkanı : Prof.Dr.Sevgi Ayşe Öztürk 2.kat Dahili Tel İİBF İşletme Bölümü İletişim Bilgileri Bölüm Başkan.
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.

PROF. DR. SAİME İNAL SAVİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
MUHASEBE VE FİNANS ÜMİT KÖSE Ö NSÖZ bu slaytta anlatılmak istenen bu alan üzerinde neler yapılabilir faydaları nelerdir Hayatımıza.
T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ POLATLI SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU FİNANS, BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ MALİYE PROGRAMI.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ TEMMUZ 2017
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA HOŞGELDİNİZ… Daire Başkanı Saadet İLBAY.
ORGANİZASYON (TEŞKİLAT) ŞEMASI
Sosyal Bilimler Enstitüsü Eylül- 2017
Selim Sözdemir İşletme Koçu
ULUSAL ve AB HİBE PROGRAMLARI AB KOORDİNASYON MERKEZİ
YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEĞİNİN VİZYONU
ENSTİTÜLER Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Enstitüsü
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ Güncelleme Tarihi: Hazırlayan: Havacılık Yönetimi.
Büro Yönetimi ve Yönetici AsistanLIğI PROGRAMI
Geleceği İnşa Et….
TANITIM SUNUMU.
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Sunum transkripti:

SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ ŞAHSEM SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

ŞAHSEM Bilgi toplumları, yaşam boyu öğrenme becerilerine sahip bireylere ve kurumlara ihtiyaç duymaktadırlar. Bilgi ve Teknolojinin üretildiği üniversitenin akademik tecrübesinin bireylere ve kurumlara aktarılması sürekli eğitim merkezinin görevidir.

ŞAHSEM Özel Sektör, Kamu Kurum ve Kuruluşları ve bireylerin ihtiyaçlarına yönelik olarak eğitim verir, araştırmalar yapar ve danışmanlık hizmetleri verir. Ulusal ve uluslararası düzeyde kurslar, seminerler, konferanslar vererek hayat boyu sürekli eğitimi hedefler.

ŞAHSEM BİREYSEL EĞİTİMLER Temel Düzey İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı İleri Düzey İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programı Sağlık Yönetimi Sertifika Programı Yerel Yönetimler Liderlik Sertifika Programı Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticiliği Sertifika Programı Girişimcilik Sertifika Programı

ŞAHSEM BİREYSEL EĞİTİMLER İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Sertifika Programı İş Güvenliği ve Sosyal Güvenlik Sertifika Programı Borsa Eğitimi- Teknik Temel Analiz SPK Uzmanlığı Sertifika Programı Finans ve Muhasebe Sertifika Programı Diksiyon ve Etkili Konuşma Sertifika Programı

ŞAHSEM BİREYSEL EĞİTİMLER Liman Terminal Şefi Sertifika Programı Yönetim Bilişim Sistemleri Uzmanlığı Sertifika Programı Tedarik Zinciri Yönetimi Uzmanlığı Sertifika Programı KPSS Alan Dersleri Kursları ÜDS Kursları Yabancı Dil Kursları (İngilizce, İspanyolca, Rusça, Çince, Korece)

ŞAHSEM BİREYSEL EĞİTİMLER Siyaset Akademisi Yönetim Akademisi Stratejik Araştırma Merkezi Sertifika Programı Bölgesel Alan Uzmanlığı Sertifika Uzmanlığı Şehir Okulu Medya Okulu

ŞAHSEM KURUMSAL EĞİTİMLER Rakipler arasında öne çıkabilmenin, uzun süre ve karlı yaşayabilmenin en önemli koşulu kalite üretimi ve bu sürecin merkezindeki nitelikli “insan gücü” dür. Kurumsal gelişime yön vererek kurumu güçlendirmek ve sektörel ve global gelişmeleri takip etmek amacıyla üniversiteler ve kurumlar sık sık bir araya gelmelidir.

ŞAHSEM KURUMSAL EĞİTİMLER Motivasyon İletişim / Kurumsal İletişim Satış Becerileri ve Müşteri Memnuniyeti Takım / Ekip Çalışması Liderlik Zaman Yönetimi Proje Yönetimi İnsan Kaynakları Yönetimi

ŞAHSEM KURUMSAL EĞİTİMLER Halkla İlişkiler (PR) Stres Yönetimi Toplam Kalite Yönetimi Sorun Çözme ve Karar Verme Teknikleri Yöneticiler İçin Finansman ve Mali İşler Yönetimi Ortaklıklara Hazırlık ve Şirket Değerlemesi Toplantı Yönetimi Kurumsallaşma ve 2. Kuşağın Yetiştirilmesi

ŞAHSEM KURUMSAL EĞİTİMLER Üretim Şirketlerinde Risk Yönetimi Finans Yönetimi ve Finansal Kriz Yönetimi Yönetim Muhasebesi ve Finansal Raporlama Mali Tablolar Analizi Stratejik Yönetim ve Planlama Uygulamaları Projelerin Mali Değerlendirilmesi: Fizibilite Üretim Şirketlerinde Maliyet Kontrolü ve Fiyatlama Liderlik

ŞAHSEM KURUMSAL EĞİTİMLER Pazarlama Faaliyetleri Pazarlama Araştırmaları Değişim Yönetimi ve Örgüt Geliştirme Davranışsal Yönetim Teknikleri Çatışma Yönetimi Kriz Yönetimi Temel Yönetim Becerileri Üst Kademe Yöneticiler İçin Beceri Geliştirme

ŞAHSEM YÜKSEK LİSANS TEZSİZ TÜRKÇE İŞLETME YÜKSEK LİSANS PROGRAMI (MBA) TEZLİ İNGİLİZCE İŞLETME YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

ŞAHSEM YÜKSEK LİSANS MBA Programının amacı, hızla değişen iş dünyasında lider ve yöneticilerine kapsamlı bir işletme eğitimi vermektir. MBA programlarımız işletmenin ana bilim dalları olan yönetim, organizasyon, muhasebe, finans, üretim ve pazarlama alanlarından dersler içermektedir.

ŞAHSEM YÜKSEK LİSANS Program yönetici olmak ve genel işletme alanında kariyer edinmek amacında olan kişiler için bir fırsat niteliğindedir. Tezli (İngilizce) ve Tezsiz (Türkçe) MBA programları vardır. Programa dört yıllık üniversite mezunları başvurabilir. Üniversiteden hangi bölümden mezun olunduğuna dair bir sınırlama yoktur.