Vefa poyraz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SANAT VE SANAT DALLARI HAZIRLAYAN:EMRE BOYUN
Advertisements

Engelliler Eğitim Enstitüsü Derneği
NEŞET GÜNAL.
SELİM İLERİ.
Hayatı Eserleri Ödülleri
Aldığım Kurslar 1998 HAZIRLAYAN Abdulmuttalip ŞAHİN Mart
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN HAYATI.
SGM-Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı
ATATÜRK'ün HAYATI
ASKERİ OKULLAR VE POLİS KOLEJİ SINAVLARI
Kurum, Bir toplumda sosyal yaşamımızı birbirimize benzer şekilde gerçekleştirdiğimizi ifade eden ve sağlayan kültürel süreçlerdir.
1930’lar Türkiye’si Prof. Dr. Turgut Göksu.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet.
MİLLİ GÜVENLİK Hazırlayan : Kudret Uğurlu EMİNSOY.
Atatürk'ün Samsun'a Çıkışı
Prof. Dr. Mustafa Dülger Hocamız.
ORGANİZASYON KURULU.  8 Şubat: Süper Lig 5.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda yapıldı.  Şubat: Çek Cumhuriyeti’nin Hodonin kentinde.
RESİM Her gün, Enginlerden engin, Yücelerden yüce
ATATÜRKÜN HAYATI bilgidagi.com.
ÇELTİKÇİ İLKÖĞRETİM OKULU ATATÜRK'ÜN HAYATI HAZIRLAYAN: SOSYALCİ.ORG.
FATİH ERDOĞAN. Fatih Erdoğan 23 Nisan 1954'te İzmir'de doğdu. Yaşamının geri kalanını İstanbul'da geçiren yazar, Kültür Koleji ve 1973'te Robert Kolej'den.
SAVAŞTA VE BARIŞTA TÜRK ORDUSU
FİLİZ ÖZDEM İstanbul, 19 Temmuz 1965.
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
İMAM HATİP LİSESİ TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ.
Cahit Arf.
PEYAMİ SAFA.
MATEMATİK PERFORMANS ÖDEVİ
Türkiye Siyasi Tarihi.
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
TÜRK KADININA SAĞLANAN HAKLAR
HALK EĞİTİMİ ve HALK EĞİTİM REFORMLARI
ULU ÖNDER ATATÜRK ’DEN GÜNÜMÜZE EĞİTİM
ÇELTİKÇİ İLKÖĞRETİM OKULU ATATÜRK'ÜN HAYATI.
DOĞAN HASOL ŞAHİN ÇELİK
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK
ATATÜRK Burak Doğutaş B.
DEVELİ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Hoş Geldiniz! Kenan ÇETİN © EĞİTİMCİLERİN EĞİTİMİ K O N F E R A N S L A R I Akhisar; Haziran 2002 AMACIMIZ Eğitimcilerin bilimsel yaklaşımlarla,
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
OKULUMUZ ÇALIŞMALARI YEREL MEDYADA VE ARSİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN WEB SİTESİNDE GÜNDEMDE İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün.
1.ÜNİTE BİR KAHRAMAN DOĞUYOR ÖZET
TRH2.IQVETII/P-03/246 AĞRI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ (Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle) KAPANIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 20 Ağustos.
2/16 TASNİF DIŞI Kazakistan Eğitim İnceleme Gezisi ve MAP Aile Ziyaretleri I *Kazakistan Hava Harp Okulunu inceleme faaliyeti ve kültürel gezi kapsamında.
1.ÜNİTE 1881’DEN 1919’A MUSTAFA KEMAL
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI.
TC İNKİLAP TARİH.
ATATÜRK'ÜN ÖĞRENİM HAYATI
27 Mayıs İhtilali’ni kim, neden, nasıl yapmıştır, sonuçları nelerdir?
Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda öğrenim görecek öğrencileri seçmek amacıyla birinci aşama için «YAZILI»
ABDULLAH TOKUR REHBERLİK SERVİSİ 2016 TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ ASKERÎ LİSELER İLE BANDO ASTSUBAY HAZIRLAMA OKULUNDA ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLERİ SEÇME SINAVI.
ATATÜRKÜN ÖĞRENİM HAYATI
29 Nisan 2016, Otel Altınyazı, Avanos, Nevşehir. Turizm Eğitimine Hizmet Ödülleri, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi tarafından 2008 yılında başlatılan.
ATATÜRK’ÜN HAYATININ KRONOLOJİSİ 1893:Askeri Rüştiye'ye girdi ve Kemal adını aldı.1893:Askeri Rüştiye'ye girdi ve Kemal adını aldı. 1895:Selanik Askeri.
SEVR ANTLAŞMASI 10 AĞUSTOS 1920
SELANİK Mustafa Kemal Osmanlı devletinin iç karışıklıklar içinde bulunduğu ve çöküşünün hızlandığı bir dönemde 1881 de Selanikte doğdu babası alirıza efendi.
ORTAÖ Ğ RET İ M KURUMLARI BÜ Ş RA ATICI REHBER Ö Ğ RETMEN.
Fahri Korutürk’ün Hayatı Fahri Korutürk’ün Hayatı Cumhurbaşkanlığı Dönemi ( ) Cumhurbaşkanlığı Dönemi ( ) Demokrasi ve Siyaset Algısı.
ÇELTİKÇİ İLKÖĞRETİM OKULU ATATÜRK'ÜN HAYATI.
Türk Sİlahlı Kuvvetlerİ
ATATÜRK’ÜN OKUDUĞU OKULLAR
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
ATATÜRK’ÜN ÖĞRENİM HAYATI
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
RADYO AMATÖRLÜĞÜ (Amatör Telsizcilik) Hazırlayan Emin ÖZER ( TB8COE )
RESİM Her gün, Enginlerden engin, Yücelerden yüce
SAYGIYLA VE ŞÜKRANLA ….. DAİMA İZİNDEYİZ… FİKRET AKTAN.
Sunum transkripti:

vefa poyraz

Vefa poyraz kimdir? Vefa Poyraz, eski Trabzon, Bursa ve İstanbul valisi. 1918 yılında Nevşehir’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Nevşehir’de yapan Vefa Poyraz, 1932 yılında İstanbul’daki Maltepe Askeri Lisesi'ne girmiş, 1937’da Harp Okulu'nu, 1939’ da Halıcıoğlu Topçu Okulu'nu bitirmiş, bir süre devam eden kıta hizmetinden sonra, 1948 yılında Harp Akademisi imtihanlarını kazanmış ve 1952 yılında bitirmiştir.

Ordu saflarında Kurmay Subay olarak çeşitli kademelerde Kurmay Başkanlıkları, Harekat Şubesi Müdürlüğü ve nihayet Harekat Şubesi Müdürlüğü ve Yıldız Silahlı Kuvvetler Akademisi Harekat Öğretmenliği yaptı.

15 Nisan 1960 tarihinde Bitlis, 1 961 tarihinde Trabzon Valisi ve Belediye Başkanlığı görevlerinde bulundu. 1964 yılında Bursa Valiliğine, 1966 yılında İstanbul Valiliği'ne atandı. 2 Haziran 1973 Tarihine kadar bu görevde kaldı.

Cumhuriyet Senatosu İstanbul Üyeliği (14 Ekim 1973 - 12 Eylül 1980) ile Köy İşleri Bakanlığı yaptı. Evli ve 2 Çocuk babasıdır

HAZIRLAYAN İSMAİL ŞAHİN VEFA POYRAZ ANADOLU LİSESİ 9\B 1087