VİP ELEKTRONİK HOŞGELDİNİZ www.jameson.com.tr.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
Üretici firma sayısı 30 Sektörde istihdam edilen kişi sayısı yılı üretim miktarı Ton İhracatın üretime oranı %45-50 Üretim kapasitesi.
1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
Middle East Technical University
FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı,
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
PERAKENDECİLİK VE TOPTANCILIK
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Aksigorta kurucuları aşağıda verilmiştir.
Birtel İletişim Teknolojileri
REACH AB Yeni Kimyasallar Politikası İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği REACH AB Yeni Kimyasallar Politikası Registration, Evaluation,
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
“Sağlıklı ve güvenli bir işyeri için doğru çözümler”…
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Yrd. Doç. Dr. Arzdar KİRACI Başkent Üniversitesi
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
EKOTEN TEKSTİL A.Ş. 7 li grup 3 lü vardiya çalışma sistemi
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Misyonumuz Yenilikçi, bilgili, dürüst, çağdaş koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesini özümsemiş yüksek nitelikli, bilgi, beceri ve potansiyellerini arttırarak.
1 Zekeriyaköy ve civardaki yedi köyde yaşamayı tercih eden A ve A+ sosyoekonomik gruba, ayrıca işlerinin gereği olarak piyasalara hâkim, statülerini sağlamlaştıracak,
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
A. Dış Ticaret İşlemleri
İŞLETME EKONOMİSİ VE YÖNETİMİ
Teknoloji ve İnovasyon için Gelişim ve İletişim Platformları Selen Kocabaş.
7. büyük tekstil ve hammaddeleri 6. büyük hazır giyim ve konfeksiyon
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Bilişim Teknolojileri Dersi
MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
YONT 172 BİLGİ TEKNOLOJİLERİNE GİRİŞ II
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
YÖNT 102 – İŞLETMEYE GİRİŞ II
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
BEŞİKTAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ
Yenİ NESİL IŞIKLI REKLAM SİSTEMLERİ
SİZ HER ZAMAN, BES ise, Haziran-Temmuz’da çok daha değerli olacak...
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
FiDAN 1982’den beri TANITIM.
Kazanım 6. Üretime katkıda bulunma konusunda görüş oluşturur.
KÖPÜK SABUN TEKNOLOJİSİ
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
Temel Bilgi Teknolojileri
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
KISA TANITIM İntessa Yapı Tasarım Islak Hacim ve Otel Banyo Ekipmanları olarak , Paslanmaz ve krom banyo aksesuarları, otel odaları için oda ekipmanları.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
MAKRO İKTİSAT EKONOMİNİN ÖLÇÜLMESİ 1: HASILANIN ÖLÇÜLMESİ
İnteraktif Çalıştay 90 Dakika 90 Fikir
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
İKTİSAT POLİTİKALARI VE EKONOMİK İSTİKRAR
PAZARLAMA İLETİŞİMİ (Pİ)
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
A-ÜRETİMİ ETKİLEYEN BEŞERİ FAKTÖRLER A-ÜRETİMİ ETKİLEYEN BEŞERİ FATÖRLER 1.SERMAYE 2.İŞ GÜCÜ 3.TARIMSAL FAALİYETLER 4.TEKNOLOJİK GELİŞMELER 5.SANAYİNİN.
TEMSAD GENİŞLETİLMİŞ YÖNETİM KURULU 2017 TEKSTİL MAKİNE SEKTÖR RAPORU
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
ŞİRKET SUNUMU 2018.
Sunum transkripti:

VİP ELEKTRONİK HOŞGELDİNİZ www.jameson.com.tr

VİP ELEKTRONİK JAMESON ELEKTRONİK, 1985 YILINDA KURULMUŞTUR. TÜKETİCİ ELEKTRONİĞİ ÜZERİNE İTHALAT, İHRACAT VE PAZARLAMA YAPMAKTADIR. www.jameson.com.tr

FABRİKAMIZ MERSİN’DE OLUP, MERKEZ ŞUBEMİZ İSTANBUL’DADIR. VİP ELEKTRONİK FABRİKAMIZ MERSİN’DE OLUP, MERKEZ ŞUBEMİZ İSTANBUL’DADIR. 4500 METREKARE KAPALI ALANDA FAALİYET GÖSTERMEKTE OLDUĞUMUZ ÜRETİM TESİSLERİMİZDE 200’E YAKIN ÇALIŞANIMIZ İLE HER GEÇEN GÜN İSTİHDAM KAPASİTESİNİ ARTTIRAN FİRMAMIZ, GELECEĞE GÜVENLİ ADIMLARLA İLERLEMEKTEDİR. www.jameson.com.tr

MAKİNA PARKIMIZI GENİŞLETEREK, VİP ELEKTRONİK MAKİNA PARKIMIZI GENİŞLETEREK, YENİ NESİL SON TEKNOLOJİYİ BÜNYESİNDE BARINDIRAN YAMAHA DİZGİ MAKİNASI, SMD MAKİNASI VE DİĞER EK MAKİNALAR ALINARAK ÜRETİM HATTIMIZ GENİŞLETİLMİŞTİR. www.jameson.com.tr

VİP ELEKTRONİK TÜKETİCİ ELEKTRONİĞİNDE; OTO GRUBU, NAVİGASYON, MULTIMEDIA VE SES SİSTEMLERİ OLMAK ÜZERE YENİ NESİL ANDROID UYDU ÜRETİMLERİMİZ HER GEÇEN GÜN ARTMAKTADIR. www.jameson.com.tr

YENİ NESİL ANDROID UYGULAMALARA VİP ELEKTRONİK YENİ NESİL ANDROID UYGULAMALARA EK OLARAK IP BOX VE KARASAL YAYINCILIK İLE AR-GE ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM ETMEKTEDİR. www.jameson.com.tr

VİP ELEKTRONİK JAMESON AİLESİ OLARAK TÜKETİCİ MEMNUNİYETİ ODAKLI, YENİLİKÇİ VE REKABETÇİ POLİTİKAMIZA SİZ DEĞERLI ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ İLE DEĞER KATMAYA VE ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞERDE BULUNMAYA AZİM VE KARALILIKLA DEVAM EDECEĞİZ. www.jameson.com.tr

VİP ELEKTRONİK DEĞERLERİMİZ www.jameson.com.tr • TÜKETİCİLERİMİZ, ÇALIŞANLARIMIZ VE İŞ ORTAKLARIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR • YASALARA, STANDARTLARA VE ÇEVRE SAĞLIĞINA UYGUN HAREKET EDERİZ • ŞEFFAFLIK VE DÜRÜSTLÜKTEN ASLA VAZGEÇMEYİZ • VERDİĞİMİZ SÖZÜN ARKASINDA DURURUZ • BU DÜŞÜNCEDEKİ KİŞİ, KURUM VE KURULUŞLARI DESTEKLERİZ www.jameson.com.tr

VİP ELEKTRONİK SAYGILARIMIZLA www.jameson.com.tr