İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ 6.Mart.2012 Akademik Kurul.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Nevşehİr Ünİversİtesİ
Advertisements

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ
EĞİTİM.
SONUÇLANAN İHALELER İŞİN ADIKAFETERYA BİNASI VE KAPALI SPOR SALONU TADİLAT VE ONARIMI İHALE KAYIT NO2011/33141 İHALE TÜRÜ – İHALE USULÜYAPIM.
 Bartın Üniversitesi 22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuştur.  İki yıllık bir geçmişe sahip olan Bartın Üniversitesinde  2 Enstitü,
1 T.C. Yükseköğretim Kurulu Projenin ülkemizdeki; • Akademik Organizasyonu için Yükseköğretim Kurulu’na, • Finansal Destekleri için Avrupa Komisyonu’na.
DERSLERDE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİNİN KULLANIMI İLE İLGİLİ ÖĞRENCİ BEKLENTİLERİ: ODTÜ ÖRNEKLEMİ Nergis A. Gürel Köybaşı, Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi,
İşin adı: İ.Ü. Mühendislik Fakültesi Genel Onarım İşi (2. Etap) İşin yüklenicisi: Merit İnş. ve Tic. Ltd. Şti. İşin başlama tarihi: Sözleşme.
ÖĞRETİM YILI HAZİRAN GÜNDEM MEVCUT DURUM İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM, ARAŞTIRMA İYİLEŞME ÇALIŞMALARI STRATEJİLERİMİZ.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
KASIM 2013 UMEDER 2. SRC ÇALIŞTAYI.
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Açıköğretim Fakültesi “Yapısı ve İşleyişi”
SİMÜLATÖRLER MERKEZİ.
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
PROJE ve YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILININ GENEL VE ÖZEL BÜTÇE YATIRIMLARI.
TARİHÇE Makine ve İmalat Mühendisliği Bölümü, Bilecik Üniversitesi Mühendislik Fakültesine bağlı olarak tarih ve sayılı resmi gazetede.
ÖĞRETİM DÖNEMİ PLANLAMALAR VE HAZIRLIKLAR.
ENERJİ VERİMLİLİĞİ KANUNU İKİNCİL MEVZUAT
KIRGİZTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
HASTA ODAKLI KALİTE YÖNETİM STANDARTLARI VE HİZMET KALİTE STANDARTLARI İLİŞKİSİ Yrd. Doç. Dr. Ufuk Cebeci İTÜ Sağlık İşletmeleri Sertifika Program Koordinatörü.
EUROPEAN UNIVERSITIES ASSOCIATION (EUA) AVRUPA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ 10 Ekim 2007.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
SONUÇLANAN İHALELER İŞİN ADIKAFETERYA BİNASI VE KAPALI SPOR SALONU TADİLAT VE ONARIMI İHALE KAYIT NO2011/33141 İHALE TÜRÜ – İHALE USULÜYAPIM.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
3. Teknoloji Fakültelerinde Mühendislik Eğitimi Çalıştayı
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Yenİ kurulan Ünİversİtelerdekİ
Prof.Dr. Kırali MÜRTEZAOĞLU Mühendislik Fakültesi Dekanı
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Bütünleşik Kıyı Yönetimi Çalışma Grubu Dr. Ersel Zafer ORAL
AKADEMİK YILI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYATBOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI FAALİYETLERİ.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Aksaray Üniversitesi Sn Proje AdıSektörüYeriProjenin Durumu 1 Proje Hizmet İşiEğitimMerkezBitti 2 Merkezi Araştırma LaboratuvarıEğitimMerkezBitti 3 Kampüs.
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
MDK ALT YAPI KIYASLAMA ÇALIŞMA GRUBU
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Türkiye’de Açık ve Uzaktan Öğretim Temel Politikası (Çalıştay Raporu) Prof. Dr. Üstün Özen Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Dekanı.
SONUÇLANAN İHALELER. İŞİN ADIKAFETERYA BİNASI VE KAPALI SPOR SALONU TADİLAT VE ONARIMI İHALE KAYIT NO2011/33141 İHALE TÜRÜ – İHALE USULÜYAPIM – 4734 SAYILI.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 239 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye'de mühendislik,
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi. Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye’nin ilk LEED Sertifikası alan.
BIŞKEK, HAZIRAN FAKÜLTE HAKKINDA BILGILER Fakülte Hakkında Bilgiler Fakülte Dekanı: Prof. Dr. Ulan Brimkulov.
GTB STRATEJİK PLANI GERÇEKLEŞME DURUMU 1
27 Ağustos 2015, SAÜ Senato European University Association (EUA) Institutional Evaluation Programme (IEP)
BIŞKEK, EKIM FAKÜLTE HAKKINDA BILGILER Fakülte Hakkında Bilgiler / Fakülte Dekanı: Prof. Dr. Ulan Brimkulov.
05 Kasım 2010, Muş BOLOGNA SÜRECİ ve MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ.
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
Ocak 2016 Aralık 2017 Temmuz 2015 Haziran Ekim 2014 Ilk kontratlara ve site yapım islerine baslanması Aralık 2017 Samsun Lojistik Merkezinin.
MİMARLIK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
MİMARLIK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
ÇALIŞAN ve ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI SONUÇLARI Ocak, 2009
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
KIRGIZİSTAN TÜRKİYE MANAS YAPI İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
EĞİTİM FAKÜLTESİ Akademik Yılı Genel Kurul
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
Sunum transkripti:

İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ 6.Mart.2012 Akademik Kurul

Kadrolar…

 AKTS  STCW  LESKIS Standartlarına Geçildi…  Yeni Müfredatlar Üzerine Çalışmalar Yapıldı… Eğitim Hizmetleri…

Öğrenci Sayıları…

Fakülte Giriş Puanları

Deniz Ulaştırma İşletme Bölümleri Ücretsiz

Deniz Ulaştırma İşletme Bölümleri Ücretli

Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Ücretsiz

Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Ücretli

Performans Bilgileri… Ders veren kadrolu Öğr. Elemanı(13/b hariç): 33 Toplam Akademik Kadro (Araş.Gör dahil): 33+16=52 Toplam Yayın Sayısı = 72 Yayın oranı: 49/72= 0.68 DUİM Öğr. Sayısı (SUNY Dahil) =578 GMIM Öğr.Sayısı (SUNY Dahil) = 324 Fakülte Öğrenci Sayısı: 902 Öğrenci/Ders Veren Kadrolu Öğr.Elemanı = 28 öğrenci/Öğr.El Fakülte Toplam Derslik Oturma Kapasitesi = 840 Oturma Kapasitesi/Öğrenci=0.93

 Proje Odaklı Çalışmalar  EU, TUBITAK, DPT, Bakanlıklar, Nippon Foundation…  Ofis Binası  Yeni Kreş  Yeni Bölüm veya Yüksek Lisans Programı Çalışmaları  Kalite Çalışmalarında Yeni Düzenlemeler Hedeflerimiz

ALTYAPI FAALİYETLERİ…

Yurt Açılışı Yapıldı…  18 Ocak 2010 tarihli sözleşme ile ve TL. anahtar teslim bedel üzerinden Müteahhit Çelikoğlu İnş. San.ve Tic.A.Ş.ne ihale edilen yurt binası inşaatına, inşaat ruhsatı konusunda Tuzla Belediyesinden kaynaklanan sorunlar nedeniyle ancak 05 temmuz 2010 tarihinde başlanılmıştır. Yurt binası 2011 yılı sonuna doğru ikmal edilerek açılışı 10 Aralık 2011 tarihinde yapılmıştır.  İç tefrişi devam etmektedir.

 Gemi Makineleri Lab. Hizmete Girdi.  Meteoroloji ve Gemicilik Lab.  Akdeniz Gemisinde Aspendos Salonunun Derslik Olarak Tefrişi  Kimya Lab. için Hazırlıklar Yapılmakta…  Yeni Lab. İhtiyaçları ve İlgili Fizibilite Çalışmaları Hazırlanmakta…  Afet Yönetimi için Acil Durum Konteyneri ve Fakülte Bina Planlarına Yangın Söndürücü ve Vanaların İşlenmesi Laboratuvarlar…

 Kantinin Yenilenmesi  Öğretim Elemanları Odası Yenilenmesi  Yemekhane Ortamının İyileştirilmesi  Kampus Otopark Düzenlemesi  Kamera Güvenlik Sistemlerinin Oluşturulması  İmar Durumu için Başvuru Dosyası Hazırlanması  Deniz Eğitim Alanının Fakültemize Tahsisi Sosyal Altyapı

 Yurt Açılışı ve Balık günü  Yılbaşı Kokteyli  Emekli ve 20. Yılını Dolduran Fakülte Personeline Plaket Verilmesi  Denizcilik Müsteşarlığı Kirlilik Tatbikatına Katılım  Yelken Yarışları  Kürek Yarışları  Marmara Yat Rallisi Sosyal Etkinlikler

 Liman Yangını Semineri  Eurospill (İTÜ Maslak’da yapıldı)  Gemilerden Kaynaklanan Deniz Kirliliği Semineri  California Maritime Academy, Prof.Dr.Donna Nincic, Maritime Piracy Konferansı  Kılavuz Kaptanlar Haftası Semineri  Tianjin University Science and Technology Ziyareti  World Maritime University Ziyareti  Tolani Maritime Institute, Hindistan Ziyareti  Arab Maritime Academy Ziyareti Akademik Faaliyetler

 SEM  SİMÜLATÖR  HAVUZ

Akademik Kadromuzun web sayfalarını acilen oluşturmaları ve YÖKSİS’e kayıtlarının yapılması beklenmektedir. Yardım için Arş. Gör. Gökhan ZORLUOĞLU ile irtibata geçilebilir.