Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi. e-Öğrenim programının toplumsal sorumluluk projesi olarak geliştirilmesi Eğitim konusunda farklı eğitim yöntemlerinin/teknolojilerinin.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Advertisements

Göz Hareketlerini İzleme Yöntemiyle Üniversite Web Sayfalarının İncelenmesi Yaşadığımız çağda insanların elektronik ortamda sunulan bilgileri bulma ihtiyaçlarını.
DERSLERDE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİNİN KULLANIMI İLE İLGİLİ ÖĞRENCİ BEKLENTİLERİ: ODTÜ ÖRNEKLEMİ Nergis A. Gürel Köybaşı, Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi,
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
“IP Universities” Istanbul, May 16 to 18, 2012 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logo FM Ofisi – Üniversite İlişkisi Salih.
Eğitim Bilimleri Bölümü

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Dünyada Açık ve Uzaktan Eğitimin Durumu
Beden Hareketleriyle Kontrol Edilen Kinect Teknolojisinin Zihinsel Engelli Öğrenciler Açısından Eğitimde Kullanım Potansiyeli Figen DEMİREL UZUN Şeyma.
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI EĞİTİM ÖĞRETİM TEMA GRUBU Ocak 2013.
Örgün Eğitimde Verimliliğin Uzaktan Eğitim İle Artırılması
YAEM Bakış Açısı Altında Açık ve Uzaktan Eğitim
Müdürlüğümüz AR-GE Birimi bünyesinde bulunan Proje Koordinasyon Ekibi koordinesinde Ulusal Ajans, Merkezi Finans ve İhale Birimi, Toplum Yararına Çalışma.
Bologna Sürecinde Enstitümüz
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
LOGO TÜBİTAK Lindau Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
DOKTORA SONRASI ARAŞTIRMA PROGRAMI (DOSAP)
A.Ekrem ÖZKUL Kürşat ÇAĞILTAY
Uzaktan Eğitimin Temelleri
Yenİ kurulan Ünİversİtelerdekİ
SAN-TEZ Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşım Günü
Üniversite Sanayi işbirliği ile başarmak Prof. Aytül Erçil Sabancı University
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Merkezi www. sem. metu
Probleme Dayalı Öğrenme Çalışma Grubu. Katılımcılar Doç. Dr. Betül Kalender Doç. Dr. Betül Kalender Yrd. Doç.Dr. Gülden Sönmez Tamer Yrd. Doç.Dr. Gülden.
GELECEK ODTÜ’DEN BAŞLAR Haziran
GELECEĞİN ODTÜ’SÜ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 21 Mayıs
ÖZET TÜBİTAK EVRENA projesinin temel amacı eğitim fakültelerinin sınıf öğretmenliği bölümlerinde okuyan öğretmen adaylarına sürekli, sistemli ve yapıcı.
TÜBİTAK Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmaları Programı
Özel Eğitim için Yenilikçi Eğitim Teknolojileri ve ÖZTEK
NASIL BİR ODTÜ ? 7 Mayıs NASIL BİR ODTÜ ?  Öncü ve farklılık yaratan bir ODTÜ  Demokratik ve laik cumhuriyetin değerlerini koruyan ve savunan.
5. ULUSAL MESLEKYÜKSEKOKULLARI MÜDÜRLERİ TOPLANTISI 2.KOMİSYON: BOLOGNA SÜRECİ VE MESLEK YÜKSEKOKULLARI MODERATÖRLEREŞ MODERATÖR Prof.Dr.Vecihi KIRDEMİRProf.Dr.
Türkiye’de Açık ve Uzaktan Öğretim Temel Politikası (Çalıştay Raporu) Prof. Dr. Üstün Özen Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Dekanı.
KOÜ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK CERRAHİSİ ANABİLİM DALI STRATEJİK PLAN TASLAĞI
Uzaktan Eğitim Çalışmaları ve Başlanan e-Eğitim Projesinin İçeriği
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
Bilgi Toplumu Bilgi toplumu; temel üretim faktörünün bilgi olduğu, bilginin işlenmesinde ve depolanmasında da bilgisayar ve iletişim teknolojilerini baz.
Doç. Dr. Olcay Taner Yıldız
H.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ BOLOGNA TOPLANTISI 21 NİSAN 2015.
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ
Uzaktan Eğitim Yrd. Doç. Dr. Cenk Akbıyık. Uzaktan eğitim, öğrenme ve öğretme süreçlerinin farklı yerlerde gerçekleştiği, öğrenenle öğretenin çoğu zaman.
AİLE EĞİTİMİ PROJESİ PROJENİN ADI: Aile Eğitimi Projesi
AKBÜK NURULLAH KOCABIYIK İLKOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ ÇALIŞMALARI.
Avrupa Birliği Eğitim Programları
ORTAK DERSLERİN UZAKTAN EĞİTİM YOLUYLA VERİLMESİ: ATAUZEM DENEYİMİ
Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Abdullah Gül Üniversitesi Gelen Öğrenciler ve Uluslararasılaşma 23 Ekim 2015.
KISIM I Matematik Öğretme: Temeller ve Perspektifler
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
İbrahim AYDIN Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü.
Kitlesel Açık Çevrimiçi Dersler SİNAN BERTAŞ
MESLEK İ E Ğİ T İ MDE 3. BOYUT. GEREKÇE 10. Kalkınma Planı’nda yer alan;  "MESLEKİ GELİŞTİRME PROGRAMI"  "İŞ GÜCÜ PİYASASININ ETKİNLEŞTİRME PROGRAMI"
BAHAR DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK GELİŞTİRME PROJESİ
UZAKTAN EĞİTİM.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
EĞİTİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİSİNİN ETKİSİ
‘‘Görmemek insanı eşyadan ayırır, duymamak ise insanı insandan ayırır
GENÇLERDE UYUM.
ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİNİN TARİHSEL GELİŞİMİ
ÇALIŞANLARIN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNİN USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK 15 Mayıs 2013  ÇARŞAMBA RG Sayı :
MİSYON Histoloji ve Embriyoloji alanında mezuniyet öncesi ve mezuniyet sonrası düzeyinde eğitim ve öğretim kapsamında bilimsel düzeyde eğitim vermek, Araştırma.
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Araş. Gör. Nergis A. GÜREL*, Araş. Gör. Rafet ÇEVİK*,
İnsan Bilgisayar Etkileşimi Teoriler ve Yaklaşımlar – 2
ETKİLİ EĞİTİM SEMİNERİ
Avrupa Yükseköğretim Alanı’nın Faaliyetleri Kapsamında Türk Yükseköğretim Sistemi’nin Değerlendirilmesi Yeterlilikler / Öğrenme Kazanımları Prof. Dr.
EĞİTİM FAKÜLTESİ Akademik Yılı Genel Kurul
Sunum transkripti:

Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi

e-Öğrenim programının toplumsal sorumluluk projesi olarak geliştirilmesi Eğitim konusunda farklı eğitim yöntemlerinin/teknolojilerinin denenmesi  öncelikli olarak e-Öğrenim ODTÜ vs. e-Öğrenim

Katılımcıların Kampusa gelmesinin zorluklarını dikkate alarak, tezsiz yüksek lisans ve sertifika programlarında, Seçilecek yurtdışı üniversite ve araştırma kurumlarıyla karşılıklı olarak güncel konularda seminerlerin düzenlenmesinde, e-Öğrenim ihtiyaç alanları

Genç ve/veya istekli öğretim elemanlarının katılabileceği etkili öğretim seminerlerinin düzenli olarak yapılmasında, Lisans ve lisansüstü programlardaki seçilecek derslerin e-Öğrenim yoluyla da verilerek çeşitliliğin artırılması, e-Öğrenim ihtiyaç alanları

Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi Öğretim teknolojisi (Instructional Technology) ve bilgisayar teknolojilerinin öğretim ortamlarında kullanımı konusunda akademisyenlere ve öğrencilere teknik destek verilmesi, e-Öğrenim’i destekleyen projeler geliştirilmesi,

Akıllı Sınıfın eğitimde yaygın kullanımının desteklenmesi ODTÜ TV’nin uzaktan eğitim kapsamında geliştirilmesi ODTÜ’nün e-öğrenim alanındaki standartlarının netleştirilmesi Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi

Asst.Prof. Kürşat Çağıltay Dr. Tarkan Gürbüz Araştırma Görevlileri: Nergis Gürel Rafet Çevik Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi