 Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 İlçe ve İl Merkezinde Av Komisyonu toplantıları tamamlandı.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak Şubat.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
METAB ENCÜMEN TOPLANTISI
Advertisements

ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Bürokrasinin Azaltılması ve Vatandaş Odaklı Hizmet Sunumu Çalışmaları
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
İMAR , PLANLAMA ve KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
GÖREVLERİMİZ  Görev kapsamındaki kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin taşıyıcı sistemi ile zemin mekaniği mühendislik hesaplarını ve her.
1 MURATLI İLÇE GENELİNDEKİ EĞİTİM ALMIŞ / ALMAMIŞ ENGELLİ BİREYLERİ TESPİT ETME VE TOPLUMA KAZANDIRMA PROJESİ 1.
NE YAPMAK İSTERDİNİZ PROJESİ
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
2011 YILI BAŞLICA ÇALIŞMALAR Sayılı “Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması Ve Uygulanmasına Dair Kanun” ve Yapı Malzemeleri Yönetmeliği.
SON 3 YILDA BÖLÜMDE ÖZDEGERLENDİRME KONUSUNDA NELER YAPILDI? 7 Mart 2002.
ORTA ASYA VE KAFKASLARDAKİ DAĞ SU HAVZALARININ SÜRDÜRÜLEBİLİR YÖNETİMİ İÇİN KAPASİTE İNŞA ETME PROJESİ Erdoğan Özevren Bölgesel Proje Koordinatörü.
TR R3. TR R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı.
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
İMAR İSKAN VE KOOPERATİF ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
KÜÇÜK YATIRIMLAR FONU ORMANLARIMIZIN EKONOMİK, SOSYAL VE ÇEVRESEL KATKILARI ÜZERİNE YEREL UYGULAMALAR PROJESİ “Yaşam için Fırsat, Doğa için Destek” İÇERİK.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Türkiye’de Yüksek Koruma Değerine Sahip Akdeniz Ormanları Entegre Yönetim Projesi Nuri Özbağdatlı Ulusal Danışman UNDP Türkiye 27 Nisan 2012 Antalya.
KURUMUMUZCA YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER;
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet.
Çalıştay: Başbakanlık Uzmanları için DEA 13 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 1 DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar.
T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI
KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU \ Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde.
YERELDE AB SÜRECİ.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI
MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ
Açık Toplum Vakfı-Boğaziçi Üniversitesi Ön Sonuçların Sunumu 11 Mayıs 2010.
Belediye Ortaklık Ağları Projesi TUSENET – Türk –İsveç Belediye Ortaklık Ağları / Turkish – Swedish Municipal Network.
Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
Hizmetiçi Eğitim Programı Kasım 2012, Antalya
Çalıştay: Başbakanlık Üst Düzey Yöneticiler için DEA Oturum 2: DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar 14 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE
RUHSAT DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ
 Cazibe Merkezi Okullar  Hacı Rafet Gümüş Lisesinin Dönüşümü  Arzulu İlk Öğretim Okulunun Durumu.
TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Hacettepe Biyoetik E ğ itim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBAM) Faaliyetleri Hacettepe Biyoetik E ğ itim Uygulama ve Araştırma.
İÜ’de Eğitimde Yeniden Yapılanma Toplantısı , İÜ , İÜ.
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
OKULUMUZ ÇALIŞMALARI YEREL MEDYADA VE ARSİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN WEB SİTESİNDE GÜNDEMDE İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün.
T.C. MURATLI KAYMAKAMLIĞI HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ YAYGIN EĞİTİMİ GELİŞTİRME PROJESİ
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Vet. Hekim Ahmet SAFRAN Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü
İŞYERİ SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ
Proje, İstanbul Kalkınma Ajansı (ISTKA)’nın Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Bilgi Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı çerçevesinde desteklenmektedir.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
U Ş AK İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K B İ R İ M İ.
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü
YASALARDA ve YASA YAPIMINDA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ 1. İklim değişikliğine uyum (negatif/pozitif uyum) Yasa içeriklerinde iklim değişikliği Milletvekilleri.
olacaktır.. 2 OSMANİYE İLİ KORUNAN ALANLARI Osmaniye İli; Bakanlığımız, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü bünyesinde 7. Bölge Müdürlüğüne.
SEYHAN HAVZASI SEKTÖREL SU TAHSİS PLANI HAZIRLANMASI PROJESİ T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Güney CAN Uzman Havza Yönetimi.
E Ş ME İ LÇE M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K BÜROSU.
EKONOMİK FAALİYETLER BİLGİN AVCI.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü
Ocak 2016 Aralık 2017 Temmuz 2015 Haziran Ekim 2014 Ilk kontratlara ve site yapım islerine baslanması Aralık 2017 Samsun Lojistik Merkezinin.
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
2018 YILI DRAGOS HASTANESİ FAALİYET SUNUMU
Sunum transkripti:

 Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 İlçe ve İl Merkezinde Av Komisyonu toplantıları tamamlandı.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak Şubat aylarında 25 adet Petshop denetimi gerçekleştirilmiş olup Kanun ve Yönetmelik çerçevesinde bulunması gereken şartlar konusunda bilgilendirme yapıldı  Denizli İlimizde 2012 yılında Ocak ve Şubat aylarında ağır kış şartlarında Yaban Hayvanlarına 4500 Kg yem bırakıldı. 1/5T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI

 Denizli İlimizde 2012 Yılı Mart ayında Personelimize Avcı Denetleme ve Saha Eğitim Kursu verildi.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Mart Nisan ve Mayıs aylarında Doğa ve Biyolojik çeşitliliğin korunması ile ilgili okul seminerleri tamamlandı ve 4665 öğrenciye bilgi verildi.  Denizli İlimizde 2012 yılı Nisan ayında I. Yerel Sulak Alan Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi. 2/5T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI

 Denizli İlimizde 2012 Yılı Haziran ayında Çal İlçesi Hançalar Beldesinde 750 adet Kınalı Keklik Doğaya salındı.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Haziran ayında Buldan Yayla Gölü Sulak Alan Yönetim Planı Projesi Alt Havza Biyolojik Çeşitlilik Araştırma Projesi işi ihale edilerek çalışmalar devam etmektedir.  Denizli İli Doğa Turizmi Master Planı ile alakalı 15 kişilik proje ekibi oluşturularak çalışmalar devam etmektedir. 3/5T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI

 Denizli İlimizde 2012 Yılı programında Honaz Dağı Milli Parkı Cankurtaran günübirlik kullanım alanında Jeolojik Zemin Etüt Raporu çalışması başlamıştır.  Denizli İlimizde 2012 Yılı programında Akdağ YHGS’ında Kızıl Geyik kotası ihalesi yapılmıştır.  Denizli İlimizde 2012 yılında 13 Avcı Eğitim Kursu açılmış olup 441 kişiye Avcılık Belgesi verilmiştir. 4/5T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI

 Denizli İlimizde 2012 Yılında 4915 Sayılı Kanuna göre 42 kişiye işlem yapıldı.  Denizli İlimizde 2012 Yılında 5199 Sayılı Kanuna göre 26 kişiye işlem yapıldı. 5/5T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI