CERN. CERN PROGRAMI Milan Geneva Paris Milano'nun merkezinde adını verdiği Piazza Del Duomo meydanında bulunur. Avrupa'nın dördüncü büyük katedralidir.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öğrenciler nereye gidiyor ?
Advertisements

CERN BİLİM GEZİSİ (15 ŞUBAT 2014).
Youth Entrepreneurship Programme
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
Gözlere inanmak zor. 918 metre ve 500 milyon Euro... Mühendislik bu işte. Eski Doğu ve Batı Almanyaları birleştiriyor. Berlin yakınında Magdeburg şehrinde.
NATO Gezisi Nisan 2014.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ
BETT IN LONDON.
Yenipazar Kanyonu Kanyonun ilçe merkezimize uzaklığı yaklaşık 6 km’ dir. Kanyonun uzunluğu m yüksekliği ise m arasında değişmektedir.
ALTIN ORAN Yeşim Matara.
D’MUN International.
CERN.
RÖNESANS HEYKEL SANATININ ÖZELLİKLERİ
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU
UNA-USA GCI Middle School MUN Conference
NASA.
SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri
TORONTO KANADA Music: Richard Clayderman Cem Yurtsev
NASA EĞİTİM PROGRAMI Aralık 2012 Manhattan Adası’nın güneyinde kalan kısımdadır. Aynı zamanda burası ticaretin ve politikanın merkezidir. NASA.
AMERİKAN ULUSAL SAĞLIK ENSTİTÜSÜ: GENOM ÇALIŞTAYI.
UNA USA MIDDLE SCHOOL MUN
Değerli Dostlar, İznik hep çinileri ile anılır. Ben ise Size İznik’in kapılarını göstermek istiyorum.
NASA. Nasa Eğitim Programı Apple Store, New York Apple’ın 5 th Avenue’daki görülmesi gereken dükkanıdır.
FRANKFURT Pİ GÜNÜ.
MATH MIDWAY AT MOMATH. + MATH MIDWAY AT MOMATH + Times Square (New York) New York City''nin büyük kan dola ş ımını sa ğ lamak için manhattan''da kesi.
SİLİKON VADİSİ.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER NASA MOMATH NATIONAL GEOGRAPHIC.
MUN NEW YORK.
BIO ECO CAMP. Atlanta Convers University GÜNÇALIŞMA KONUSUSABAHÖĞLEDEN SONRAAKŞAM: Sunumlar 1Atlanta’ya gidiş Check in, Kampüs turuTanışma yemeği 2.
PARÇACIK FİZİĞİ.
ŞEHİRLER VE ETKİ ALANLARI
PARKLAR İÇİNDE BİR ŞEHİR
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU. Parlamento Binası Big Ben, Londra'da Westminster Sarayı'nın yanındaki ünlü saat kulesidir. Dünyanın en büyük ikinci dört.
GENOM & NASA & NATIONAL GEOGRAPHIC EĞİTİM PROGRAMI
El paraíso desconocido en Letonia
Brüksel.
Bilgidagi.com.
Cem Yurtsev Dikkat : Öğrencilere göndermeyelim !
CERN.
KENTLER VE SİMGELERİ HAZIRLAYAN Zeynep Sarah ALAM
ÜLKELER COĞRAFYASI.
Cem Yurtsev
LONDRA.
Dünyanın harikaları.
Fransa.
İsviçre.
(Şehit Polis İsmail Özbek Ortaokulu Kestel /Bursa)
HARİTALARDA UZUNLUK HESAPLARI
STOCKHOLM İSVEÇ’İN BAŞKENTİ
YARİM İSTANBUL.
İSPANYA (Spain).
GOTİK DÖNEMDE MEKAN M.S. 5. yy da Roma İmparatorluğu artık zayıflamış ve yönetim gücünü kaybetmeye başlamıştı. İmparatorluğun çöküş yıllarında iç bölünmeler.
KEMAL ATATÜRK OKULLARI
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik:
? ? ? ? ? ? FRANK GEHRY FRANK GEHRY FRANK GEHRY
PARİS. Paris is the capital of France. Paris is known monuments, artistic and culturel life all around the world. Paris is known monuments, artistic and.
BEST SUMMER EVER. EMBASSY SUMMER  Campbell House.
HATİCE ARSLAN GÜLTEN ERGÜL
İTALYA.
BATI MÜZİĞİ TARİHİ GOTİK DÖNEM.
PARİS EĞİTİM GEZİSİ (18 – 22 MAYIS 2016). Gezimizin amaçları Fransız dilini ve kültürünü pratikte öğrenmek. Tarihi yapıları, müzeleri ve Paris'in simgeleri.
HAZIRLAYAN:LÜTFULLAH CEM TOSYALI. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Başkenti Washington DC ’dir. En büyük şehri New York City ’dir. Para birimi Amerikan Doları’dır.
Tipik bir gotik katedral planı
ENGLISH ON HOLIDAY.
GEZİLECEK YERLERİ CN Tower, 553 metre uzunlukta dünyanın ikinci en yüksek kulesidir. Kanada'da yer alan bina Ontario'daki Toronto şehrinde bulunmaktadır.
Ülkenin Kimlik Kartı. Ülkenin Kimlik Kartı Fransa’nın Bayrağı Mavi Devrimin Hürriyet sloganını temsil eder. Bunun yanı sıra adalet, bireycilik ve liberalizm (serbest.
KAYSERİ YAHYALI GEZİLECEK YERLERİ
PARİS EĞİTİM GEZİSİ 15 – 19 MAYIS 2018.
1.GİRİŞ- DOĞU ANADOLU BÖLGESİ 2.FIRAT NEHRİ 3.AĞRI DAĞI 4.VAN GÖLÜ 5.MUŞ OVASI 6.HAZAR GÖLÜ 7.TORTUM ŞELALESİ 8.ÇIR ŞELALESİ 9.SARI KAMIŞ ORMANI 10.MERCAN.
Sunum transkripti:

CERN

CERN PROGRAMI

Milan Geneva Paris

Milano'nun merkezinde adını verdiği Piazza Del Duomo meydanında bulunur. Avrupa'nın dördüncü büyük katedralidir. Katedralin yapımına 1386'da başlanmış ve ancak 500 yılda tamamlanmıştır. Milano Katedrali Milano Milano Katedrali Milano

İsviçre ve Fransa sınırında yer alan ve Cenevre şehrine yakın olan CERN, dünyanın en büyük parçacık fiziği araştırma laboratuvarıdır. CERN

Cern’ de yerin 120 metre altındaki ana merkeze inerek, ancak resimlerden görebildiğimiz bu devasa ve akıl almaz teknoloji yerinde görülüp bilim insanları tarafından bilgilendirilme fırsatı bulunuyor.

İsviçre'de Cenevre Gölü kıyısında yer alan, İsviçre'nin en yüksek nüfuslu üçüncü şehridir. Aynı ada sahip Cenevre Kantonu'nun başkentidir. İsviçre'nin en kozmopolit şehri olan Cenevre'de halkın %44.3'ünü yabancılar oluşturmaktadır. CENEVRE

Orta Avrupa’nın ikinci büyük tatlı su gölüdür. "Leman Gölü" olarak da bilinir. İsviçre ile Fransa arasında %40-%60 oranında bölünmüştür. 73 km uzunluğunda 14 km eninde ve en derin yeri 310 m'dir. 582 km² alanı kapsar. Leman Gölü

Fransız İhtilâli’nden sonra 1793 senesinde, Fransa'da açılan ilk devlet müzesidir. Paris‘de bulunan bu müze emsalleri arasında en ünlülerindendir Louvre Müzesi

Fransa’nın başkenti Paris’in ünlü bir caddesir. Paris’in en güzel caddesi olarak gösterilmektedir ve Fransızlar aralarında dünyanın en güzel bulvarı diye hitap ederler. Adını Yunan mitolojisinde cennet olarak gösterilen Elysion Ovaları’ndan almıştır. Champs- Élysées ( Ş anzelize)

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan dünyaca ünlü bir katedraldir. Gotik yapı Île de la Cité'in doğu kısmında, Paris'in diğer tüm önemli yapıları gibi Seine Nehri'nin kıyısında bulunur. Notre Dame

1992’de kurulan Disneyland Paris’e 40 km uzaklıkta bulunan Marne La Vale köyünde yer alıyor. Başlangıçta Euro Disney olarak kurulan eğlence merkezinin adı daha sonra Disneyland Paris olarak değiştirildi. Disneyland Paris temel olarak Disney Park, Walt Disney Studios Park ve Disney Village adında üç alandan oluşuyor. Disneyland Paris Disneyland Paris

WORLD IS IN YOUR HAND WITH