 Şirket Profili  Projeler ve Uygulamalar  Hizmet Alanlarımız  Belgelerimiz  Referanslar.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
Advertisements

Enerji Verimliliği ve Enerji Kimlik Belgesi (EKB)
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Firma Tanıtım Sunumu.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Proje Şube Müdürlüğü.
DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI
SÜREKLİ MESLEKİ GELİŞİM Dipl.-Ing. Architect Mesut TANYEL Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi University of Applied Sciences Dortmund Serbest Mimar.
Bİlİyor musunuz? Bİnanizin yapi kullanim İznİ
HİZMET BİRİMLERİ ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Mahalli idarelerin altyapı sistemleri ile ilgili genel planlama, programlama, fizibilite,
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNİN MÜHENDİSLİK DÜNYASINDAKİ YERİ
Başbakanlık e-Kurum Projesi 18 Ocak 2010 Dr. Nihat YURT Başbakanlık EKG.
PATLAYICI ORTAM BULUNAN TESİSLERDE PROJELENDİRME ve RUHSAT İŞLEMLERİ
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Et Üreten İşletmelere Yatırım/Kanatlı Eti
ProJe Şube Müdürlüğü görev ve faalİyetlerİ
ÖZEL EMEKLİLİK SİSTEMLERİ:
TÜRKİYE YETERLİLİKLER ÇERÇEVESİ HAZIRLAMA ÇALIŞMALARI
GIDA TARIM ve HAYVANCILIK İL MÜDÜRLÜĞÜ OSMANİYE
ENERJİ VERİMLİLİĞİ DANIŞMANLIK (EVD) ŞİRKETLERİ
Şirket Tanıtım Sunumu.
GIDA MÜHENDİSLİĞİ NEDİR? GIDA MÜHENDİSLİĞİ, gıdaların üretiminden tüketimine (tarladan sofraya) kadar ki bütün süreçlerde mesleki bilgi ve deneyimleri.
Enerji Enerji Verimliliği Enerji Yönetimi
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
KOBİ’lere Yönelik Destek ve Teşvik Programları
Yatırımcı Kuruluşun Adı
T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ PERSONEL VE MAKİNE EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SAFER 2009 AÇILIŞ TOPLANTISI.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği nedir? Neden ihtiyaç vardır?
ULAKBİM Veri Tabanlarında Dizinleme Uzm. A. Nuray DEMİRKOL TÜBİTAK-ULAKBİM 10 Kasım 2007 İnet-Tr Ankara.
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
Projelerin inşaat ihalesine hazır duruma getirilmesini sağlamak, yatırımcı kuruluşlardan gelen projelerin tetkik ve tasdik işlemlerini yürütmek, devam.
TÜGEM 2008.
TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA DERSİ
KAHTA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ METAL TEKNOLOJİ ALANI
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
EĞİTİM VE KARİYER İMKANLARI
MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
EROZYONLA MÜCADELE EYLEM PLANI
İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
MERVE AKTA Ş B NESL İ HAN Ş AH İ NB BETÜL H İ TAYB Ş ÜHEDA GENÇB
1 CONSUMER ACADEMY ‘CONSUMER ACADEMY’ TÜKETİCİ AKADEMİSİ Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü.
TÜRKİYE’DEKİ İÇME SUYU KAYNAKLARININ VE ARITMA TESİSLERİNİN
TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI (TEKNOYATIRIM) 1.
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
Mühendislik Laboratuvarı Yüzüncü Yıl Üniversitesi
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
İnşaat Mühendisliği Bölümü
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
BETONARME YAPILARIN PROJELENDİRİLMESİ DERSİ
“innovation and future”
«Tarımsal Eğitimin Adresi»
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
İŞİN ADI: Nizip İlçesi Yağmursuyu Projesi Uygulama Projesi İDARE: Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü TARİH: 2015 ( 2 ay) İŞİN.
Bölüm 12. İşletmecilik İşletme, ürün piyasalarındaki ekonomik birim olup, üretim faaliyeti için üretim faktörleri bir araya getirilir. İşletmelerde örgütsel.
TÜRKİYE YETERLİLİKLER ÇERÇEVESİ HAZIRLAMA ÇALIŞMALARI
TARIMDA ÖRGÜTLENME VE KOOPERATİFÇİLİK DERS NOTLARI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ANKARA ÜNİVERSİTESİ 6550 Sayılı Kanun Kapsamında
Düzce Üniversitesi Gümüşova MYO
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
Sunum transkripti:

 Şirket Profili  Projeler ve Uygulamalar  Hizmet Alanlarımız  Belgelerimiz  Referanslar

Livane Zirai Mühendislik ve Danışmanlık Ltd.Şti 2006 Yılı son çeyreğinde kurulmuştur. Şirketimiz Tarımsal Mühendislik firmasıdır. Şirketimiz Sahibi Ergin Kahveci Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Müh. Mezunu ve ulusal-uluslararası iş tecrübesine sahiptir. Ar-Ge Başkanlığı ve bir çok projede yer almıştır.  Şirketimizin 7 Yıllda bir çok iş tecrübesi vardır.

 1- Şirketimiz Proje kabulünü; “Projenin bütünselliği” kavramını esas alarak ve 7472 Sayılı Ziraat Mühendisliği Kanunu ile bu Kanuna dayalı Tüzüğün 8. Maddesinin vermiş olduğu yetki çerçevesinde, “Tarım İşletmelerinin Planlanması ve Projelendirilmesi Madde 8 – Ziraat mühendisleri, bitkisel veya hayvansal üretim yapan, tarım işletmelerinin, üretim, hasat, sınıflandırma, ambalajlama, muhafaza, depolama, değerlendirme ve pazarlama faaliyetleriyle ilgili etüd, planlama ve projelendirme işleriyle bunların uygulama ve kontrol işlerini yapmaya yetkilidirler.” yasal dayanağına göre yapmaktadır.

 Etüt, hazırlık ve ön inceleme, Vaziyet Planı, Avam Proje, Mimari Proje, İnşaat, Betonarme, Statik, Keşif Özeti ve istenirse Metrajları, Elektrik, Makine/Sıhhi Tesisat Projeleri, Keşif Özeti ve istenirse Metrajları, AB Standartlarında Fizibilite, İşlerini bir bütün olarak almakta ve hazırlamaktadır.

 Her planlama ve Proje “kendine özgü”dür. Her proje de olduğu gibi, Tarımsal Projeler de bir bütün olarak ele alınmalıdır. Yer seçimi, konu seçimi, içeriğin şekillendirilmesi, tasarım, yapım şekil ve konstrüksiyonunun tayini, maliyet unsurlarının başlangıçta objektifleştirilmesi gibi birincil önemdeki hususlar, analiz edilmeden Projelendirme kararı verilemez.

 Tarımsal Mühendislik ve Tarımsal Yapılar Lisans düzeyinde bir Bilim ve Mühendislik Formasyonu’dur. Konu Uzmanı Ziraat Mühendislerince koordine edilmeyen tüm diğer işler ( İnşaat, Mimari, Tesisat vs gibi ), sadece genel amaçlara hizmet edebilir ve asla canlı materyallerin yaşam koşullarını planlayamaz.  Ruhsat almış dahi olsa, bu tür projeler ancak, bina ve yapı unsurlarının inşaat kalitesini, inşaat kurallarını, statik kriterlerini ve depremsellik değerlerini garanti eder. Ancak asla canlı materyal yetiştiriciliğini ve işletmenin sürdürülebilirliğini garanti edemez, mühendislik sorumluluk ve yükümlüğünü içermez. 30 yıllık birikimimiz, atıl veya kapanmış işletmelerin çok büyük bölümünün bu eksiklikler nedeniyle başarısızlığa uğradığını göstermektedir.

 Bir bütün olarak planlanıp projelendirilmemiş, fotokopi edilmiş, kesilip yapıştırılmış, bakılarak veya görerek dizayn edilmiş, kaynağı ne olursa olsun “aşırılmış” projeler, ilk etapta avantaj olarak görülse de, işletmenin faaliyete geçmesinden sonra, giderilmesi mümkün olmayan sorunlara yol açacaktır. Kaldı ki, bu yaklaşım öncelikle emeğe sonra da kişinin kendi çıkarlarına kayıtsız kalmasıdır. Her kim olursa olsun bu tür davranışlar etik de değildir. Ayrıca her proje, yasal açıdan “ telif ve marka” hakkına sahiptir.

 Sonuç olarak; Tarımsal projeler, bitki ve hayvanlara yani canlılara yönelik projelerdir. Sektör ve planlama; sürekli gelişen, teknoloji kullanan, yenilenen ve özellikle de ulusal ve uluslar arası gelişmeler ve işletme ekonomisinden etkilenen bir sektördür. Bu projelerdeki temel öncelikler, canlıların refahı, verimliliği ve yatırımcısına sağlayacağı faydanın karlılığıdır ( karlılık, kar anlamı taşımaz ). İyi ve özgün verilere göre planlanmamış bütün tarımsal yapılar, “ Domino” etkisi yaratarak, üzerinde çalışılan canlılara zarar verir. Bu zarar yatırımcının zararı ile sonuçlanır.

 Ergin KAHVECİ' YE Ait Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Mühendis Diploması Ergin KAHVECİ' YE Ait Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Mühendis Diploması

 Ergin KAHVECİ'ye Ait T.C. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Mesül Müdür Sertifikası Ergin KAHVECİ'ye Ait T.C. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Mesül Müdür Sertifikası

 Ergin KAHVECİ'ye Ait Ankara Üniversitesi Eğitim Merkezi Tarafından Avrupa Birliği Çevrimi Yönetimi Sertifikası Ergin KAHVECİ'ye Ait Ankara Üniversitesi Eğitim Merkezi Tarafından Avrupa Birliği Çevrimi Yönetimi Sertifikası

 Ergin KAHVECİ'ye Ait T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü Tarafından Verilen Tarım Sigortaları Havuzu Eksperlik Belgesi Ergin KAHVECİ'ye Ait T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü Tarafından Verilen Tarım Sigortaları Havuzu Eksperlik Belgesi

 Livane Zirai Müh. Danş.Ltd.Şti ile iletişime geçmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz. › E-posta: › Web: › Telefon: (312) › Fax: (312) Teşekkürler