Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
ÇALIŞKANEL OTO SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ
RKY OTOMOTİV - BURSA TURBO
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMUNUN
KA Bilişim Teknolojileri
DEPO VE TAMİRHANE MÜDÜRLÜĞÜ
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
BAFRA OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A. Ş
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Uluslararası Prestije sahip olan Fullbright bursunu 2010 yılında Türkiye’de kazanan 20 öğrenciden birisi oldum. Çanakkale Meslek Yüksek Okulundan 3.63.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
Birtel İletişim Teknolojileri
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI: RÜZGAR ENERJİSİ
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
Şirket Tanıtım Sunumu.

1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Dönem İçi Çalışması
Buğday Unu, Yumurta, Şeker, Hidrojene Bitkisel Yağ, Şerbet
Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik.
Logo.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
2017 OCAK-NİSAN AYLARI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
TATA MOTORS.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN DOĞANCAN DEMİR.
Hazırlayan: Selim ERDEM
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
LC WAIKIKI.
Merve ÇAKMAK.
Bölüm 4 Fizibilite Analizi Gerçekleştirmek ve Kazançlı Bir İş Planı Oluşturmak.
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
GENÇLERDE UYUM.
EEM362 – ELEKTRİK MAKİNELERİ II Asenkron Makinelerin Yapısı
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
BU SUNUMDA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.
TEMSAD GENİŞLETİLMİŞ YÖNETİM KURULU 2017 TEKSTİL MAKİNE SEKTÖR RAPORU
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
ŞİRKET SUNUMU 2018.
Sunum transkripti:

Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.

Ostim 29.Sokak’ta 200 m² ‘lik alanda bir servis aracıyla Caterpillar İş Makinaları tamir ve bakım faaliyetlerine başladılar.

Dört genç girişimci kriz ortamında zorlu geçen ilk üç yıl sonrası iş hacimlerini büyütmek amacıyle daha büyük alana sahip yeni yerlerine taşındı.

Borusan Makine’nin Ankara’da faaliyetlerine başladığı ve yaklaşık olarak 2 yıl servis ve sonraki 10 yıl boyunca yedek parça bölümü olarak kullandığı 10.Sokak No:9 adresine taşındılar. Borusan Makine’de işe başlayan Dört ortak böylece işe başladıkları adreste kendi firmalarıyla çalışmaya başladılar.

Artı Makine - Yeni Servis Atölyesinde 400 m² açık , 400 m² kapalı alanı ve 200 m² ‘lik büro katıyle birlikte toplam 1000 m² ‘lik alanda hizmet vermektedir.

İş makinaları bakım ve tamir konusunda on yılın üstünde tecrübeleri bulunan ve konularında sayısız eğitim de alan dört girişimcinin isim ve uzmanlık alanları şöyledir. Serdar Özkan - Elektrik Özhan Özkul - Hidrolik – Şanzuman Mevlüt Ünlü - Şanzuman - Hidrolik Cemal Bayraktar - Motor ve yakıt sistemleri

Servis Hizmetinin zamanında ,hızlı ve kaliteli olmasının önemini çok iyi bilen Artı İş Makinaları Ekibi yeni aldıkları 2010 Model 3 adet Peugeot Partner ve 1 adet Fiat Doblo araçla müşterilerine daha yakın oldular.

Müşterilerine ekonomik, hızlı ve kaliteli servis hizmeti sunma hedefinde olan ARTI İŞ MAKİNALARI Caterpıllar İş Makinaları yanında VOLVO İş Makinaları müşterilerine de hizmet vermek amacıyla Turgay Yılmaz ile birlikte çalışmaya başladı.

Sektörde yaklaşık 15 yıllık tecrübeye sahip Turgay Yılmaz 5 yıl Borusan Makine tecrübesinin yanında , Volvo İş Makinaları Satış Sonrası hizmetlerinde de 4 yıl servis Müdürlüğü görevinde bulundu. Volvo İş Makinası sahibi müşterilerine ekonomik – alternatif çözümler üretmek üzere Artı İş Makinaları ve Turgay Yılmaz tecrübelerini birleştirerek oluşacak sinerjiyi müşterilerine değer katmak için kullanacaklar.

ARTI İŞ MAKİNALARI CATERPILLAR İŞ MAKİNALARI YANINDA ve VOLVO İŞ MAKİNELERİ SAHİPLERİNE DE DAHA DA GÜÇLENEN YAPISIYLE DÜRÜST ÇALIŞKAN HIZLI KALİTELİ SERVİS ANLAYIŞIYLA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEKTİR.