PERFIL EN FRIO –Condesa Grubu Perfiles de Precisión, S.L. KURUMSAL SUNUM Haziran 2012.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
Advertisements

Üretici firma sayısı 30 Sektörde istihdam edilen kişi sayısı yılı üretim miktarı Ton İhracatın üretime oranı %45-50 Üretim kapasitesi.
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
YEN İ TEŞV İ K S İ STEM İ 2012 Edanur AKSOY ’e kadar ’ten sonra ’e kadar 2 yıl ’ten sonra TL cinsi – kredi.
Marine Logistics Prezentasyon 2013
The Eurasia Specialist
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
HAYAT HOLDING.
TÜRKİYE’DEKİ ENTEGRE DEMİR-ÇELİK TESİSLERİ
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Çağrı BARUT Danışman Kerim ÇETİNKAYA
FİBER OPTİK SENSOR KABLO ISI ALGILAMASI
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
Danimarka.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
Alıştırma Eğitim Dokümanları
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
Ülkemiz ve Dünya.
CAOBISCO Avrupa Çikolata, Bisküvi ve Şekerleme Endüstrileri Derneği FILIPPO CERULLI, Başkan CAOBISCO.
Şirket Tanıtım Sunumu.
ENERJİDE VERİMLİLİK AHMET SEFEROĞLU KAYSERİ OSB ELEKTRİK DANIŞMANI
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
TOBB AB ÇALIŞMALARI : NASIL HAZIRLANIYORUZ? FAALİYETLERİMİZ 23 Şubat 2007.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
Entegre sızıntı algılamalı kablosuz TV ile boru muayenesi
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları AVRUPA I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
UZUNLUK ÖLÇÜLERİ.
HAZIRLAYAN:AHMET KUTLAY
İsviçre.
Güneş enerjisi.
TS EN CEPHE İSKELELERİNİN BELGELENDİRMESİ
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü
ŞUBAT 2008 İHRACAT RAKAMLARI BASIN TOPLANTISI Türkiye İhracatçılar Meclisi 1 MART 2008 İSTANBUL.
Şubat Ayı İhracat Verileri Basın Toplantısı Erzurum - 1 Mart 2015.
2015 Nisan Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Mayıs 2015 Bayburt.
2015 Mayıs Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Haziran 2015 Kocaeli – Film Platosu.
2015 Haziran Ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı 1 Temmuz 2015 Gebze.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Comidat Ürün Tanıtım Kataloğu.
facebook.com/groups/beunmetalurji.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
2015 Eylül Ayı İhracat Rakamları Basın Açıklaması 1 Ekim 2015 Adana.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
TÜRKİYE’de KARAYOLU - DEMİRYOLU – DENİZYOLU taşımacılığında BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?..
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
TATA MOTORS.
Kısa Tanıtım Aluminance Yapı Sistemleri,Yapı sektöründe Dış cephe kaplama sistemleri kolunda, Alüminyum Yapı sistemleri; Kapaklı cephe,Silikon cephe,Alüminyum.
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
TNT VİTRİNİ YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRETİCİSİ
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
SUNUM
2018 Yılı Devam Eden Projeler
2018 Yılı Devam Eden Projeler
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

PERFIL EN FRIO –Condesa Grubu Perfiles de Precisión, S.L. KURUMSAL SUNUM Haziran 2012

İÇİNDEKİLER 1.CONDESA GRUBU 2. PERFIL EN FRIO  Önemli Bilgiler  Katma Değer  Ürün Gamı  Ticari ve Özel Ürünler  Kişiye Özel Çözümler Grubumuz

CONDESA GRUBU Grubumuz > CONDESA Grubu

CONDESA GRUBU – Önemli Sayılar  Vitoria’da (İspanya’nın kuzeyi) konumlanmış bir aile şirketidir. Şirket demir-çelik ürün işleme pazarında kaynak edilmiş çelik boru ve profil üreticisi olarak 60 yıldır çalışmaktadır.  Şirketimiz 2004 yılında, Avrupa’daki Aceralia/Arcelor boru fabrikalarını alarak güçlü bir grup haline gelmiştir. Bu sayede şirketimiz, 2000’den fazla çalışana ve 1 milyar Euroluk (Avroluk) bir ciroya ulaşmıştır.  6 ülkede 12 üretim tesisi bulunmaktadır: İspanya, Almanya, Fransa, İtalya ve Belçika. Toplam alan m 2 ’dir ve bunun m 2 ‘si kapalı alandır.  Tüm Avrupa’da ticari anlamda mevcut durumdayız. Avrupa pazarındaki pazar payımız > %20’dir, İspanya’da ise %35’ten fazladır.  Ürün gamımız karbonlu, soğuk ve sıcak, ve paslanmaz çelik kaynaklanmış boruları içermektedir. Hassas, yapısal, iletim, kalibreli borular ve özel, açık ve kaynaklanmış profiller. Grubumuz > CONDESA Grubu

CONDESA GRUBU Grubumuz > CONDESA Grubu

Grubumuz > PERFIL EN FRIO PERFIL EN FRIO PERFILES DE PRECISIÓN, S.L. Carretera de Gipuzkoa, km. 7, Berrioplano · Navarra · España Pamplona

PERFIL EN FRIO  50’li yıllarda aile şirketi olarak kurulmuştur Birçok farklı sanayi gruplarının parçası olmuştur  Ticari Adı: PERFIL EN FRIO Şirket Adı: Perfiles de Precisión, S.L.  30 milyon Euro’yu (Avro’yu) aşan ciro m 2, 17 üretim hattı  0,5 mm. - 6 mm. Arası kalınlık 21 metreye kadar uzunluk Karbonlu ve paslanmaz çelik Yüksek elastiklik sınırı (HSS) Özel malzemeler Grubumuz > PERFIL EN FRIO >> Kilit Bilgiler

PERFIL EN FRIO ne sunmaktadır?: Müşterilerine katma değer PERFIL EN FRIO Şunları Sunmaktadır:  Ürünlerinizi ve süreçlerinizi optimize etmek için ÇÖZÜMLER: kişiye özel bir şekilde geliştirilmiş soğukta biçimlendirilmiş profilleri temel alarak  Kişiye özel olarak hazırlanmış ürünlerin, üstün kaliteli bir şekilde ve hızlı ve esnek bir hizmetle üretimi ve kapıya teslim bir şekilde tedariği.  Kişiye özel bir çözümün tanımlanması için danışmanlık hizmeti veren kalifiye, deneyimli ve en son nesil aletlere sahip bir teknik ekip Grubumuz > PERFIL EN FRIO >> Katma Değer POTANSİYEL MÜŞTERİ ŞİRKET TİPİ POTANSİYEL MÜŞTERİ ŞİRKET TİPİ: İNŞAAT (Dış/İç)  Kalıp sistemleri üreticileri  İskele sistemleri üreticileri  Çit üreticileri  Metalik yapı üreticileri  Yol güvenliği ve sinyalizasyon şirketleri  Asensör üreticileri  Yürüyen band ve merdiven üreticileri  Bölme ve paravan üreticileri  Asma tavan/taban üreticileri  Dekoratif raf üreticileri  Mobilya üreticileri (ofis, …) OTOMOTİV / ULAŞIM  Otobüs üreticileri/karösericileri  Kamyon ve yarı römork üreticileri  Aks ve römork üreticileri  Demiryolu üreticileri (vagonlar)  Otomotiv sektörü yan/tedarik sektörleri GENEL SANAYİ SEKTÖRÜ  Vinç üreticileri  Ağır araç üreticileri  Tarım araçları üreticileri  “Froklift” ve benzeri araç üreticileri  Kabin üreticileri  Sanayi rafı üreticileri  Konteynır üreticileri  Havalandırma sistemleri üreticileri  Araç yıkama tüneli üreticileri YENİLENEBİLİR ENERJİ  Fotovoltaik yapı üreticileri  Termo-solar yapı üreticileri METAL DOĞRAMACILIK  Metal doğramacılık (kapılar/pencereler)  Bölümlü ve benzeri kapı üreticileri  Güvenlik ve RF kapıları üreticileri TARIM-GIDA SEKTÖRÜ  Sera üreticileri  Tavuk/tavşan kümesi üreticileri  Çardak sistemleri üreticileri

PERFIL EN FRIO Ürün Gamı  Perfil en Frío, soğukta biçimlendirilmiş çelik profil üretmektedir. Bu profiller açık veya kaynaklanmış olabilir ve sonlama için birçok seçenek yanında, üretim hattında puntolama ve diğer seçenekler uygulanarak gerçekleştirilebilirler. Grubumuz > PERFIL EN FRIO >> Ürün Gamı

Grubumuz > PERFIL EN FRIO >> Ticari ve Özel Ürünler  Adapte edilmiş Ürünler Delik ve diğer sonlamaları içerebilirler  Ticari Ürünler  Kapı ve pencereler için Profiller  Bağlar için destek direkleri  İskele platformları  Çit direkleri

Grubumuz > PERFIL EN FRIO >> Kişiye Özel Çözümler  Kişiye özel çözümler birçok sektör ve uygulama için uygundurlar

perfilenfrio twitter