KENTLER VE ÇARŞILARI AVUSTURYA VİYANA.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
millete kömür dağıtır……………
Advertisements

halı kilim orman gülü yakacak kömür sevgi yolu bundan böyle
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
Maribor’da Erasmus.
Fotoğraf ve Kartpostallar
Fotoğraf ve Kartpostallar
SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri
ULAN BATOR.
Avusturya.
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
HAZIRLAYAN : BUSE DANIŞMAN 6-B
Portekiz.
Danimarka.
PARKLAR İÇİNDE BİR ŞEHİR
YÜK YÖNETİM SİSTEMİ VE ŞEBEKE UYGULAMALARI
Balkanlar Balkanlar güneyde Akdeniz,kuzeyinde Tuna, Sava ve Kupa nehirleri, doğusunda Karadeniz, güneydoğusunda Ege ve Marmara Denizi ve güneybatısında.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
Safranbolu
KURGU KUŞAĞI PLASTİK POŞET.
EYŞAN ALTIOK  Bir mal ya da hizmeti para karşılığı alma ve satma işidir..
KENTLER VE SİMGELERİ HAZIRLAYAN Zeynep Sarah ALAM
Belçika.
LONDRA.
ilave Calmis oldugum bir sirto muzik Fotoğraf ve Kartpostallar Fotoğraf ve kartpostal koleksiyonunun büyük bir bölümü Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti.
ARNAVUTLUK Yeri:Balkan Yarım Adasında, Kuzey’de ve Doğu’da Yugoslavya ile .Güneyi’nde Yunanistan ile sınırlıdır. Yüzölçümü:28 738km 2 Nüfus: (1991)
İsviçre.
Fotoğraf ve Kartpostallar
SOFYA KENTLER VE ÇARŞILAR.
DEPREM 1 1.
İTALYA’NIN FİZİKİ VE BEŞERİ COĞRAFYASI
STOCKHOLM İSVEÇ’İN BAŞKENTİ
SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel.
1 Ykrş çıktığı günden itibaren en fazla kaç kere gördünüz ….???
Mart ayının ilk haftası
Almanya.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
BREZİLYA.
Kent merkezi planlama ve tasarım ilkeleri
İtalya.
Meyve ve Sebze Satış Elemanlığı Hijyen Eğitimi
Maddenin Değişimi.
ADANA.
MİMARİ TASRIM KURAM VE YÖNTEMLERİ
YAŞANABİLİR ŞEHİRLER.
Hazırlayan : Tarık ÇETİN
3/4/20161www.egitimcininadresi.com. İnsanlar çok çeşitli ihtiyaçları vardır. Bu nedenle başka insanların ürettiği mallarda gereksinim vardır.
UZAKTAKİ ARKADAŞLARIM
GİRİŞİMCİ.
Pazarlarda «Müşterileri Çekmek İçin» neler söyleniyor? Annecim buyur Yetişen aliyor Buyur ablam Abla 1 kilo 1 liraya düştü Abla iyisi 1 milyon Buyur abi.
Fahriye OBUT.
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Hazırlayan: Selim ERDEM
PAZARLAMADA YENİ YAKLAŞIMLAR
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
HAZIRLAYAN Muhammed YAYLA
ELEKTRONİK TİCARET DEVİ: ALİBABA.com
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
TCHİBO Ağahan köse
Tchibo Marka Araştırması
İtalya Yüz ölçümü: km 2 Nüfusu: İdare şekli:Cumhuriyet Başkenti:Roma Önemli şehirleri :Napoli, Milano, Torino, Venedik, Cenova Dili:İtalyanca.
H&M MARKA HİKAYESİ ERDEM OKTAY
Adım Adım Tarih SAMATYA.
“Çarşı’dan bir gömlek al!”
KUVER AÇMA Standart Kuver Malzemeleri : Molton Masa örtüsü Kapak örtü
Portekiz.
Uluslararası Fuarların Ülke ve Şehir Ekonomisine Katkısı
SAĞLIKLI YAŞAM ve SAĞLIKLI BESLENME…
HOLLANDA HAKKINDA BİLGİLER NÜFUSU : 17 MİLYONDUR BAŞKENTİ : AMSTERDAMDIR YÜZÖLÇÜMÜ KİLOMETREKAREDİR EN ÜNLÜ ŞEHRİ DE AMSTERDAMDIR İKİNCİ EN BÜYÜK.
TÜRK BEŞLERİ.
RUSYAYI TANIYALIM Rusya 17 milyon kilometre karelik alanıyla Dünyanın en büyük ülkesidir. Dünyanın sekizde birini kaplar Asya ve Avrupa kıtalarına yayılmıştır.
Sunum transkripti:

KENTLER VE ÇARŞILARI AVUSTURYA VİYANA

Avusturya’nın başkenti ve en büyük şehri Ülkenin 9 eyaletinden yüzölçümü bakımından en küçüğü Yaklaşık 1.705.000 kişilik nüfusuyla ülkenin en kalabalık kenti Para birimi Euro

BRUNNENMARKT Özellikle Türk/Balkan ürünlerinin kolaylıkla bulunabileceği çok renkli bir alışveriş merkezi En büyük avantajı cadde üzerinde kahve içilebilecek ya da yemek molası verilecek yerlerin olması

NASCHMARKT Viyana da taze sebze ve meyvenin bulunabileceği çok ünlü marketlerden biri Özellikle cumartesi günleri çok kalabalık oluyor Burada birçok lokanta, Çinli ve Hintli mağazalar bulunmaktadır

KARNTNER CADDESİ Viyana’nın büyük alışveriş caddelerindendir Burada Mongolia’dan gelip müzik yapanlardan ağzından ateş çıkartan adama kadar çeşitli aktiviteler görülür Pahalıdır

STEFFL(GİYİM MAĞAZALARI) Birkaç kattan oluşan mağazada farklı markalara rastlanabilir.(DKNY,Ralph Lauren) İçerisinde İtalyan restoranı,internet kafe ve kitapçı dükkanı bulunmaktadır Kartner Caddesi’nde yer alır

MARİAHHİLFER CADDESİ İsmini caddenin tam ortasında bulunan Maria Hilfer kilisesinden almıştır Viyana'nın en büyük alışveriş caddelerinden biri Cadde boyunca onlarca moda giyim,takı ve aksesuar sunan dükkanlar vardır Ucuzdur

GERNGROSS(GİYİM MAĞAZALARI) Beş katlı mağazada sushi bar ve bir teras kafe de hizmet vermektedir Neubaugasse metro istasyonuna yakındır Mariahilfer caddesinde yer alır

GRABEN VE KOHLMARKT Graben başından itibaren Pazar olarak hizmet vermiştir İlk belgelerinde meyve satıcıları belirlenmiş daha sonra lahana ve diğer sebzelerle tanışıldı (14.yy) bu yüzyıldan itibaren un ve ekmek satıcıları da açığa çıkıyor işgalden sonra kasaplar yer alıyor 18. yy da son sebze pazarı kapatılıyor.

HAZIRLAYAN CEREN COŞKUNIŞIK 2012516012