EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

TÜBİTAK 45’inci Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Eskişehir Bölgesine 1267 proje başvurmuştur. Bu projelerden 102 adedi Bölge Finallerine.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 17
Konu: Ordu İli Genelindeki Anaokulları, İlkokullar, Ortaokullar ve Ortaöğretim Okulları arası “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışması. Amaç: Türk Milli Eğitiminin.
KESTEL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
BAŞARILARIMIZ.
BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MİLLİ E Ğ İTİM MÜDÜRLÜĞÜ.
COMENIUS – LEONARDO DA VINCI - GRUNDTVIG PROJELERİ VE GENÇLİK PROGRAMLARI.
Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Projesi Ödül Törenine Hoş Geldiniz
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
HAYMANA MERKEZ ANAOKULU AÇILIŞ 05 KASIM 2012 tarihinde açıldı. “Eğitim Öğrenciyi Sevmekle Başlar” ilkesiyle.
MUSTAFA REŞİT PAŞA İLKOKULU
PROJE ÇALIŞMALARI Hazırlayan: Mehmet AKÖNER.
Mersİn İl Mİllİ EğİTİm Müdürülüğü EĞİTİMDE KALİTE yönetİm sİstemİ değerlendİrİcİ eğİtİmİ   MERSİN.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 MEZUNİYET PROGRAMI
SAĞLIK MAHALLESİ POYRAZ SOKAK BOLU TEL&FAKS:
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
1- İmam Hatip Okulları nedir?
AHMET YESEVİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
OKULUMUZLA İLGİLİ BASINDAN HABERLER
Meram Mehmet Katırcı İmam Hatip Ortaokulu
2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA -SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VE – SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU, LİSE.
ŞEHİT ÖĞRETMEN SEVDA AYDOĞAN İLKÖĞRETİM KURUMU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ.
7 Yönetim İlkemiz 1- Erişilebilir olmak,
MAHMUT ALİ KİRMİT ORTAOKULU
T.C. SİVAS VALİLİĞİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ.
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
MEHMET HİKMET KAŞERCİ ORTAOKULU
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
YıllarTakdirTeşekkürOnur Belgesi ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİ SAYILARI (TABLO-……) YıllarKütüphanedeki Kitap SayısıKütüphaneden Yararlanan.
MEHMET UYGUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
AHMET YESEVİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ
Yıllar Disiplin kurulu toplanma sayısı Disiplin cezası alan öğrenci sayısı KınamaUzaklaştırma DİSİPLİN CEZASI.
Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu
AKİF İNAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
ABDULKADİR KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ. OKULUN TARİHÇESİ Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Eğitim Öğretim yılında Şehitkamil.
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (OGES) YEŞİLGİRESUN İLKÖĞRETİM OKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ Psikolojik Danışman FİDAN YILDIZ.
BEDRİYE BİLEYDİ İLKÖĞRETİM OKULU
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM Öğretim Yılında 8. sınıf öğrencileri, Ortaöğretime yeni sınav sistemiyle yerleştirileceklerdir.
OKULUN UZAYDAN GÖRÜNÜŞÜ
TÜRKİYE’NİN 13. SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2014 / 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZDEN BİR DEMET.
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR AKBELEN İMAM -HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.Sıcak Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 2.Soğuk Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 3. Otelcilik Bölümü Okulları İzmir.
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN BALIKESİR Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü
O KULUNUZUN ADıNı AŞAĞıYA YAZıNıZ BAŞAKŞEHİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 1.
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
 AYIN EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİSİNİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ  AYIN ÖĞRENCİSİNİN BELİRLENMESİ  AYIN EN TEMİZ SINIFI UYGULAMASI  KONFERANSLAR  KERMESLER.
NEVŞEHİR REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM.
OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1 Ağustos 2014 tarihinde Eğitim- Öğretime Okulumuz Birecik Şehir merkezinden 5 km güneyde yer almaktadır. Okulumuzda şu.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG)
KURŞUNLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TANITIMI
OKULUMUZA BURDAN BAŞLAYALIM.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ NİHAT TOPKARA BİZİM SINIF TARİH DERSİNDE.
BURHANİYE HMFK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
Sunum transkripti:

EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VİZYON İMAM-HATİP LİSELERİ OLARAK VİZYONUMUZ; KÜLTÜREL MİRASI DEĞERLENDİREBİLEN, YAŞANAN HAYATI YORUMLAYABILEN VE PROBLEMLERE ÇÖZÜM ÜRETEBİLEN BİREYLER YETİŞTİRMEK MİSYON İMAM-HATİP LİSELERİ OLARAK MİSYONUMUZ; ÖĞRENCİLERİMİZİN ZİHNİNDE, İNSANA, DÜŞÜNCEYE, ÖZGÜRLÜĞE AHLAKA VE KÜLTÜREL MİRASA SAYGIYA DAYANAN BİR DİN ÖĞRETİMİ ANLAYIŞININ YAYILMASINA KATKIDA BULUNMAK.

İDARECİLERİMİZ VEYSEL GÖKCE MÜDÜR NECATİ KOLKESEN MÜD.BAŞ.YARD DURSUN MEMİŞ FARUK YAVUZ MÜD.YARD. MÜD.YARD. AHMET HÜNÜK ÖMER ATABEY MÜD.YAR MÜD.YARD. MEHMET ÇETİN MÜD.YAR

BAŞARILARIMIZ HİTABET YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİYİZ Okulumuz uygulama camisinde gerçekleştirilen İmam Hatip Liseleri Hitabet yarışmasında okulumuz öğrencisi Yasin AYDINbirinciliği elde etti.Yarışma sonunda birinciliği elde etti

SİYER YARIŞMAININ BİRİNCİSİYİZ Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ çerçecesinde bu yıl ikincisi düzenlenen SİYER yarışmasında finalde Aydın Fen Lisesi ve M.S.E.M.Lisesi ile yarışan okulumuz muhteşem bir performans göstererek birinciliği kazandı.Yarışmada sorulan 20 sorunun 19 na doğru cevap veren öğrencilerimiz açık arayla ŞAMPİYON oldular

12 Mart İstiklal Marşının Kabülü ile İlgili Metin Yarışması 12 Mart İstiklal Marşının Kabülü ile ilgili İlimiz genelinde yapılan yarışmalarda öğrencilerimiz ikincilik ve üçüncülük ödülünü almaya hakkazandılar.

TÜBİTAK BÖLGE FİNALLERİNE KATILMAYA HAKKAZANDIK Tübitak Bilim Fuarı İl Yarışmalarında üçüncülüğü alarak bölge finallerine katılan Ege Bölgesinden İlk İmam Hatip Lisesi olma başarısını gösterdik.

ARAPÇADA RAKİPSİZİSİZ 05/04/2014 cumartesi günü Nazilli Anadolu İmam Hatip Lisesinin Koordinesinde 5.si düzenlenen Arapça Bilgi ve Şiir okuma yarışmalarında okulumuz her sene olduğu gibi yine birinciliği kazandı.Arapça Bilgi Yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz  Abdurrahman EREZ,M. Baki YAMAN,Gamze SONDAYI ve Yasemin KURKUT rakiplerine karşı büyük bir üstünlük sağlayarak açık ara birinciliği kazandılar

ARAPÇA ŞİİR OKUMA DALINDA BİRİNCİYİZ Nazilli Anadolu İmam Hatip Lisesinin Koordinesinde 5.si düzenlenen Arapça Bilgi ve Şiir okuma yarışmaların da öğrencimiz Emre UTAŞ gösterdiği müthiş performansla herkesin beğenisini kazanarak birinciliği elde etti.Bölge finallerindede büyü başarı göstererek üçünçü oldu

Kur´anı Kerim Yarışması İmam Hatip Liseleri arasında yapılan Kur´anı Kerimi güzel okuma,Hafızlık ve Ezanı Güzel Okuma yarışmaları okulumuz uygulama camisinde yapıdı. Yarışmada Kur´anı Güzel okuma dalında okulumuzu temsil eden 11. sınıf öğrencimiz Murat AKIN birinciliği elde etti.

ETKİNLİKLERİMİZ OKULUMUZ TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİ Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin hazırladıkları 55 bilimsel projenin sergilendiği stantlar ;okul öğrencileri,veliler ve protokol üyeleri tarafından büyük beğeni aldI

ETKİNLİKLERİMİZ OKULUMUZUN KERMES ŞENLİĞİ Okul Müdürümüz Sayın Veysel GÖKCE Beyin teşvikleri sonucunda Okul Aile Birliğimiz,Öğretmen ve öğrencilerimizin ortaklaşa hazırladıkları Okul Kermesi Şenliği okulumuz bahçesi ve Sevgi Yolunda gerçekleştirildi.

ETKİNLİKLERİMİZ KUTLU DOĞUM PROGRAMI Aydın Valiliği,İl Müftülüğ,İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünün koordinesinde düzenlenen KUTLU DOĞUM PROGRAMI Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.Programda okulumuz ilahi gurubunun icra ettiği ilahiler büyük beğeni topladı.

SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI ETKİNLİKLERİMİZ SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI Okulumuz Spor Kulübü Rehber Öğretmenlerinin öncülüğünde sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi Yıldönümü Programı ETKİNLİKLERİMİZ 18 Mart Çanakkale Zaferi Yıldönümü Programı 18 Mart Çanakkale Zaferi Yıldönümü Programı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

FATİH PROJESİ TABLET DAĞITIMI ETKİNLİKLERİMİZ FATİH PROJESİ TABLET DAĞITIMI Fatih Projesi kapsamında okulumuza tahsis edilen Tabletler okul müdürümüz Sayın Veysel GÖKCE ve öğretmenlerimizin de katılımıyla törenle öğrencilerimize dağıtıldı

Sertifika Töreni AB projesi kapsamında okulumuzda açılan bilgisayar kursunu başarıyla tamamlayan öğretmnelerimize sertifikaları Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin TÖRE´nin katılımıyla dağıtıldı