Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OKULUMUZA BURDAN BAŞLAYALIM.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OKULUMUZA BURDAN BAŞLAYALIM."— Sunum transkripti:

1 OKULUMUZA BURDAN BAŞLAYALIM.

2 AHMET BUHAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

3 ARKA BAHÇEMİZ VE KAMERİYEMİZ

4 OKULUMUZ Okulumuz 2013 – 2014 eğitim öğretim yılında Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ ne dönüştürülmüş olup, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı itibariyle tamamen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınıf ve şubeleriyle eğitim vermeye başlamıştır. Okulumuz İmam Hatip Lisesi’ne dönüşmeden önce köklü bir geçmişle bu bayrağı teslim almış, dönüşüm yaşadıktan sonra bu bayrağı daha da ileriye taşıma yolunda önemli adımlar ortaya koymuştur.          

5 Okulumuz 24 derslik, 1 kimya laboratuvarı, 1 fizik laboratuvarı, 1 biyoloji laboratuvarı, 1 okul kütüphanesi, 120 kişilik konferans salonu, 500 m2lik spor alanı, edebiyat, tarih, resim, müzik, İngilizce ve Arapça atölyeleri ve 200 kişilik bayan, 50 kişilik erkek mescidi ile öğrencilerimize eğitim vermektedir. Fatih Projesi kapsamında tüm dersliklerimize akıllı tahtalar kazandırılmış olup, öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.

6 Genç ve tecrübeli hocaların bir arada bulunduğu eğitim kadromuz, öğrencilerin eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını en üst düzeyde giderici niteliğe sahiptir. Hafta sonu kurslarımızla birlikte öğrenciler dershaneye gitmeden kaliteli bir eğitimi kendi okullarında alma imkânına sahiptirler. Ayrıca okulumuzda yaz kursları 2 yıldır düzenli olarak sürdürülmektedir.

7 Okulumuz 2000 m2lik bir bahçeye sahiptir
Okulumuz 2000 m2lik bir bahçeye sahiptir. Aynı zamanda  Beyaz Bayrak  sertifikası ile temizliğini kanıtlamıştır. Okulumuza Gürsel Mah. Eyüp, Çağlayan, Şişli, Fatih, Eminönü gibi merkezi yerlerden metrobüs, otobüs veya minibüs ile ulaşım imkânı bulunmaktadır. Ayrıca isteyen öğrencilerimiz için ücretli olarak servisle ulaşım hizmeti de  verilmektedir.         

8 Amacımız iyi bir kurum kültürü ile beraber, gelenekleri olan, öğretmen ve öğrencilerimizin severek içinde olduğu her yönüyle güzel bir okul ortamı oluşturabilmektir. Bu doğrultuda 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı içinde öğretmen ve öğrencilerimiz birçok sosyal ve kültürel etkinlik gerçekleştirdiler. Özellikle kulüp faaliyetleri ile bu etkinlikleri zenginleştirdiler. Öğrencilerimiz katıldıkları yarışmalarda ve sosyal faaliyette birçok başarılar elde ettiler. Bunlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

9 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün yoksul ailelere yapmış olduğu gıda yardımı projesi.
Satranç Kulübünün önderliğinde satranç takımının göstermiş olduğu ilçe içi ve il bazında başarılar. Müzik Kulübünün düzenlediği ilahi korosu gösteriler. Kompozisyon yarışmalarında dereceler. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin öncülüğünde İHH yardım derneğinin düzenlemiş olduğu ‘ Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var’ projesi Halep’teki kardeşlerimiz için toplanan ve Kızılay’a bağışlanan 9000 TL’lik yardım kampanyası. Şiir yarışmalarında elde edilen dereceler. Okul bazında sınıflar arası düzenlenen münazara ve panel yarışmaları. Evin okula yakınlaşması projesi kapsamında yapılan aile ziyaretleri.

10 Sosyal ve Kültürel Faaliyetlere çok önem veren okulumuz, 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında öğretmen ve öğrencilerin birlikte çalışmaları doğrultusunda önemli başarılara imza atmıştır, öğrencileri geleceğe tam donanımlı hazırlama konusunda başarılarını ortaya koymuştur.

11 2017 YGS’ye 130 öğrencimiz girmiş olup başarı oranımız %82’dir.

12 Okulumuz 2017 – 2018 eğitim öğretim yılına her açıdan hazır olup, siz değerli öğrencilerimizin tercihini beklemektedir. Web sitemizi de inceleyerek okulumuzla ilgili bilgi edinebilirsiniz. Bütün öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

13 ABDESTHANEMİZ

14 YENİ MESCİDİMİZ

15 ÇAY ODAMIZ VE SABAH ÇAY SERVİSİ

16 HİZMETLİLERİMİZ

17 ÖĞRETMENLERİMİZDEN BİR KESİT

18 ÖĞRETMEN VE PERSONEL KADROMUZ

19 EVİN OKULA YAKINLAŞMASI PROJESİ

20 EVİN OKULA YAKINLAŞMASI PROJE ÇALIŞMAMIZ

21 VELİ ZİYARETLERİMİZDEN

22 VELİ ZİYARETLERİMİZDEN

23 VELİ ZİYARETLERİMİZDEN

24 VELİ ZİYARETLERİMİZDEN

25 MUSHAF-I ŞERİF ÇALIŞMA EKİBİMİZ

26 İLAHİ KORO GRUBUMUZ

27 5K DERGİSİ YAYIN EKİBİ

28 GELENEKSEL HATİM PROGRAMIMIZ

29 HATİM GÜNLERİ

30 İMAM HATİPLİ GENÇLER TATİL KAMPINDA

31 KAĞITHANE İMAM HATİPLİLER DERGİMİZ

32 PEYGAMBERİM ÖNDERİM ARKDAŞIM REHBERİM DAVA VE ŞUUR MECLİSİ ÇALIŞMALARINDAN

33 HAYRA KOŞANLAR KOMİSYONUMUZ

34 SOSYAL YARDIMLAŞMA KULÜBÜMÜZ İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KUMANYA HAZIRLADI

35 İLAHİ KOROMUZLA BİRLİKTE KANAL 7 DE CUMA SOHBETLERİ NECMETTİN NURSAÇAN’IN PROGRAMINDAYIZ

36 NECMETTİN NURSAÇAN’LA HATIRA FOTOĞRAFI

37 MUSHAF-I ŞERİF ÇALIŞMA EKİBİMİZLE KAHVALTI

38 EYÜP SULTANDA SABAH NAMAZI

39 LYS MOTİVASYONU İÇİN ENSAR VAKFI KAMPI

40 İSTANBUL ZAİM ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİMİZ

41 SOSYOLOG HÜLYA ŞEKERCİ İLE İMAM HATİP RUHU ADLI SÖYLEŞİ

42 VE KARNE TÖRENİMİZ SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERDE BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ


"OKULUMUZA BURDAN BAŞLAYALIM." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları