ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Linux ile E-ticaret Barış Özyurt
Advertisements

gelecek nereye; siz ORAY’a…
Yepyeni bir ürün, Muz, Çikolata, Fındık ve diğer kaplama malzemelerinin kusursuz birleşimi ve etkileyici sunumu.
GENNKI INDUSTRY GENNKI Industry Co., Ltd, dünya çapındaki müşterilerine prototip, plastik kalıp, döküm kalıpları& modelleri, şişirme kalıpları, vakum.
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ
Firma Tanıtım Sunumu.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
KAZAN EFES TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
Konuları hakkında temel bilgi sahip olacaksınız.
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.

Girişimcilik.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
Birtel İletişim Teknolojileri
ENKA CIVATA ENKA 1 FABRİKA ENKA 2 FABRİKA
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
Şirket Tanıtım Sunumu.
Karmak Makina Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
ONDULINE GROUP & ONDULINE AVRASYA A.Ş. Binnur Ertuş ŞİMŞEK
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Metin DURAN Genel Müdür
MOTOR BALATA MONTAJ KULAKÇIĞI PARÇASININ ÜRETİMİNİ SAĞLAYACAK KALIBIN KULLANIMI Aysun Kaya
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
BURSA / TÜRKİYE
ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
IVY DİZAYN Kurumsal Hizmetler Ltd.Şti.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
VOSGEN OTOMOTİV.
KARMA METAL - BASINÇLI KOMPRESÖR HAVA TANKI - basincli-kompresor-hava-tanki-imalati-fiyati
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
Dış Cephe Çalışmaları ON-SE İNŞAAT (B.EVLER) PROJEYE UYGUN KALİTELİ MALZEME VE UYGULAMA.
Kısa Tanıtım Aluminance Yapı Sistemleri,Yapı sektöründe Dış cephe kaplama sistemleri kolunda, Alüminyum Yapı sistemleri; Kapaklı cephe,Silikon cephe,Alüminyum.
BRANDING - MARKETING - TRADING
Entegre Yönetim Sistemi

TURİZM PAZARLAMASI Emir Hilmi Üner.
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
SUNUM
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
NX SIEMENS NX CAD DÖKÜMAN 2019.
Sunum transkripti:

ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ FİRMA TANITIMI GİRİŞ

ALPA > Firmamız > Kurumsal > Üretim > Satış > Referanslar > Hizmetlerimiz > İletişim Web :http://www.alpa.com.tr Mail :iletisim@alpa.com.tr TEL : 0 332 249 72 70 – 71 FAX : 0 332 251 12 30

ÜRETİM ALPA Üretim tesislerinde CNC , abkant , kesim , kaynak , eksantrik pres , trapez, P200, P250, P375 makinaları , boya fırını , tezgah ve makinalarında ve boya fırınında pleksiden başka pleksi ısıtma fırını alüminyum hizar , punto makinaları , yatay daire makinaları ve silindir daire makinalarıyla müşteri taleplerine uygun olarak metal trapez panel , asma tavan , cephe kaplama panelleri kanopiler ve kurumsal kimlikle ilgili diğer ürünler üretilmektedir ALPA 20 yıllık tecrübesiyle projelere uygun önce kalite ve hizmet anlayışıyla hızlı olarak koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlayan bir üretim ve pazarlama anlayışıyla hizmet vermektedir. ALPA’nın üretim birimleri Alüminyum kesim tezgahları Alüminyum bükme tezgahları Kaynak makinaları Fırınlı boyahane atölyesi Şantiye ve Mobil Ekipler Birimi Pleksi kesimhane Montaj Birimi Vinil Folyo Çizim ve Kesim Birimi Panel Atölyemizde Üretim İşlemleri ALPA Ürün Geliştirme ve Tasarım Hizmetleri ALPA sahip olduğu ;ISO Kalite Yönetim Sistemleri , ISO Çevre Yönetim Sistemleri, OHSAS 18001 ISG Standartlarıyla tedarikçileriyle ve müşterileriyle kaliteli ve standartlara uygun olarak yapılmaktadır. << GERİ

<< GERİ FİRMAMIZ ALPA 1986 yılında petrol istasyonları , kanopiler , cephe panoları alüminyum tavan kaplamaları üretimi ve pazarlamasını yapmak üzere kurulmuş öncü bir kuruluştur. ALPA 20 yıla yaklaşan tecrübesiyle sektöründe uzman bir firma özelliğine sahiptir. ALPA 1800 m kapalı alanda üretim yapmaktadır. Fabrikada ve montaj servislerinde çalışan personel sayısı 50 kişidir. ALPA ; Alüminyum tavan kaplama Petrol istasyonları , kurumsal kimlik çalışmaları Üretim ve montajda deneyimli insan kaynaklarıyla sektörde kaliteli , hızlı ve müşteri memnuniyetini hedefleyen bir kuruluştur. ALPA Sahip olduğu ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri ,ISO 14001 Çevre Yönetim sistemleri ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Standartlarıyla tedarikçileri ve müşterileriyle standartlara uygun çalışmayı ilke edine lider bir firmadır. << GERİ

<< GERİ UYGULAMALAR >> SATIŞ ALPA’da Üretilen ve satışa sunulan başlıca ürünlerimiz P200F (ALCAN) TEKNİK ÖZELLİKLER Kalınlık :0,70 mm En :200 mm Uzunluk :İstenilen boyda Malzeme :Boyalı Filimli (ALCAN) << GERİ UYGULAMALAR >>

UYGULAMALAR PANEL VE TRAPEZ UYGULAMALARIMIZ << GERİ

<< GERİ REFERANSLAR ALPA Alüminyum panel ve trapez üretimi ve montajı ile kurumsal kimlik üretimi ve uygulamaları yaptığı şirketler. << GERİ

<< GERİ HİZMETLERİMİZ ALPA ürettiği kurumsal kimlik malzemelerinin deneyimli personeliyle en kaliteli şekilde montajını yapmaktadır. Üretilen tonoz ve düz çatı , asma tavan ve cephe kaplama malzemeleri profesyonel bir anlayışa sahip güçlü bir montaj ekibiyle standartlara uygun olarak monte edilmektedir. ALPA tam müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışarak önemli referanslara sahip olan örnek bir kuruluştur. UYGULAMALAR Panel 200F (ALCAN) Panel 250 Panel 375 Trapez Kanopi Asma germe tonoz Çelik Konstrüksiyon Tonoz , Kanopi Cephe Giydirme(Kompozit Panel) Kurumsal Kimlik Bayrak Direkleri Çöp Kovaları Totem Işıklı Işıksız Tabela Yönlendirme Panoları Hava , su Panoları Topraklama Panoları Talimat Panoları Pompa Ada Bariyerleri , Kolon Giydirme Market Binası , Cephe Giydirmesi << GERİ

<< GERİ İLETİŞİM TELEFON : 0 332 249 72 70 – 71 FAX :0 332 251 12 30 MAIL :iletisim@alpa.com.tr WEB :http://www.alpa.com.tr ADRES :Horozluhan mh. Yahşi sk. No:2 KONYA << GERİ

<< GERİ KURUMSAL KALİTE POLİTİKAMIZ VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ISO 9001:2000 , ISO 14001 VE ISO 18001 Standartlarının şartlarına , yasal şartlara ve müşteri şartlarına uymak Tüm süreçlerimizde sürekli iyileştirmeyi sağlamak , ürün kalitemizi sürekli olarak geliştirmek Kalite eğitimleri ve mesleki eğitimlerle , çalışanlarımıza kendilerini geliştirme imkanı tanımak Bütün faaliyetlerimizi bir seferde doğru ve zamanında yapmak VİZYONUMUZ Üretim ve yönetim kalitemizi sürekli geliştirerek sektörümüzde lider olmak , ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak ve örnek bir kuruluş olmaktır. MİSYONUMUZ Kaliteli eğitim Çevre ve insan sağlığına uygun üretim Sürekli gelişme ve yenilikçilik Müşteri tatmini HEDEFİMİZ Müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş olan ALPA en kaliteli ve en ekonomik üretimi sağlayarak kendisini sürekli geliştiren bir dünya üreticisi olmayı hedef olarak belirlemiştir. << GERİ