NİÇİN GE? ESTETİK. Modern tasarımın uygulamaları ürünlerimizin çagdaş görüntüsünü evinize taşır. PERFORMANS. Teknolojinin en yeni gelişmelerini mutfağına.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Cerrahi Aspiratör Cihazi
Advertisements

• 78’’, 87’’ ve 95’’ boyut seçenekleri • Çift kullanıcılı standart • 2 öğretmen ve 2 öğrenci kalemi • Entegre hoparlör ve amfi sistemi • 2 adet USB.

ULV Makineleri Uçkun Mücadelesinde Kullanılan Sırt ve Araç Üstü ULV Makineleri Tanıtımı ULV(Ultra Low Volume) Son derece ince püskürtme tekniğiyle oluşturulan.
INVERTER NEDİR? NASIL ÇALIŞIR?
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
Otomasyonlu imalat, büyük miktarlardaki konut ihtiyacına cevap verir.
Firma Tanıtım Sunumu.
EVSEL SU KULLANIMI Prof.Dr.Ayşenur Uğurlu.
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
My50 E/B Uygun fiyata İtalyan kalitesi My50, fiyat ve kalitenin buluştuğu nokta TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
ERGONOMICS BATHROOMS.
BASINÇ SORULAR.
İNŞAAT TEKNOLOJİSİ YAPI TESİSAT BİLGİSİ.
MADDENİN AYIRT EDİCİ ÖZELLİKLERİ.
AĞIR VE YOĞUN KAVRAMLARI
SAĞLIKLI BESLENME STJ.DYT. MERYEM İTEK
IŞIK ve SES Bir Ses Oyunu: Yankı Mustafa ÇELİK.
Kokusuz Bir Patoloji Laboratuvarı Mümkündür !
T R Z TRZ.
BÖLMELER ( İNCE YAPI ) L.EMRE BAŞAR.
Yumurtayı Nasıl Kırmalı ?. Lezzeti ve Besin Değerleri Fonksiyonel özellikleri.
BİLFEN OKULLARI SU ARITMA SİSTEMİ DOÇ.DR.YAŞAR KESKİN
1 1 Vezirçiftliği Mahallesi ES Oto Karşısı Yan Yol Cad. No: 144 BAŞİSKELE KOCAELİ Tel. Faks : Vezir çiftliği Mahallesi ES Oto Karşısı Yan.
TRV Satış Prezentasyonu
Akıllı Tesislerde Akıllı Cihazlar. Akıllı Tesislerde Geleneksel Bir Sektör: Endüstriyel Mutfak ve Çamaşırhane 2.
Bu sene tekneniz ile uzun bir gezi yapma programınız var mı? Koylarda uzun sureli demirlemeyi düşünüyor musunuz? O halde sunumu izlemeye devam ediniz.
Kaynama, Erime ve Donma.
BİT KULLANIMI VE SAĞLIK
MADDELERİN DEĞİŞİMİ VE TANINMASI
AHŞAPTAN FAZLASI.
Endüstrİ ÜRÜNLERİ TASARIMI
DIGITAL SIGNAGE / DİJİTAL İNTERAKTİF UYGULAMALAR
Ekonomiktir Uygulandığı alandan taşınma durumunda sadece bir temizleme ile yeniden defalarca kullanabilme olanağı sunar.
En İyi 10 Neden 1 VPL-FHZ55 Lazer Projektörünü Satmak İçin En İyi On Neden VPL-FHZ55.
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
Comidat Ürün Tanıtım Kataloğu.
Kalite Yönetimi Genel Tanımlar.
Şekil 13. 8B’de verici ve alıcı ayrı, ayrı yerlerdedir
PREFABRİK SARNIÇ İZMİR YÖNDER KOLEJİ. AMAÇ VE HEDEF Prefabrik su sarnıcı projesi tarım ve yerleşim alanlarında su ihtiyacının ekolojik dengeyi bozmadan,
KÖPÜK SABUN TEKNOLOJİSİ
İ KKAPI.COM İ K.NET RAS İ M Ş AH İ N SUNAR RAS İ M Ş AH İ N SUNAR.
Numune ile ölçüm yapılması için;  Homojen numune çözeltiden birkaç damla pipet ile refraktometrenin prizmasına damlatılıp üstteki prizma yavaşça kapatılır.
TEMİZLİK ÜRÜNLERİ. TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Ev, hol, mutfak, banyo ve salonlardaki tüm parke, fayans, duvar, yer karoları gibi.
Arıtma Cihazları Vision Arıtma Cihazları Su Arıtma Toptan Satış Servisi Montaj Filtre Değişimi Hizmetleri Su arıtma cihazları.
Doç. Dr. Hüseyin UZUN – Kaynak Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı
Arıtma Cihazları Selsebil Arıtma Cihazları Su Arıtma Toptan Satış Servisi Montaj Filtre Değişimi Hizmetleri Sağlam altyapısı.
Endüstriyel vakum makinası. Delfin MISTRAL 202 DS AIREX endüstriyel temizlik ürünleri endüstriyel temizlik ürünleri Kuru ve sıvı maddelerin vakumlanması.
Evaporatif Klima Erdinç Klima Düşük Maliyet Enerji Tasarrufu Çevre Dostu Çok Kolay Montaj Tüm hakları saklıdır © Erdinç Klima 2009.
DÜZ BAĞLANTıYA GÖRE DAĞıTıLMıŞ OTOMASYON TEKNOLOJISI.
PREPARAT HAZIRLARKEN GEREKLİ KİMYASAL MADDE, ALET-EDEVAT, CİHAZ VE SARF MALZEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLER DR. OKAN EKİM.
KISA TANITIM İntessa Yapı Tasarım Islak Hacim ve Otel Banyo Ekipmanları olarak , Paslanmaz ve krom banyo aksesuarları, otel odaları için oda ekipmanları.
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.
MUTFAĞIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
MUTFAK İÇİN TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON PLANI
BAĞLANTI ŞEMASI DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
PATLAMA MUKAVEMETİ TESTİ
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
A Adı ve Soyadı : Şubesi : No :
DUVARLAR Kiriş döşeme gibi üst yapı elemanlarından gelen yükleri temele nakleden, binalarda mekanları birbirinden ayıran (bölen), mekanları çevreleyen.
Logar Açma - Logar Tıkanıklığı Açma
GIDA VE PERSONEL HİJENİ
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ 7.B.2. Bilgisayar Destekli Tasarım.
Analog Elektronik Hafta 1
2 M OTORLU A HŞAP H ASTA Y ATAĞıH ASTA Y ATAĞı Dual elektrik motoru sistemi ile çalışır. Alüminyum tabanca sistem, kolay kullanılabilir yan korkuluklar.
EVİNİZDE SAĞLIKLI GIDA TÜKETİMİ.Gıdalar hazırlanmadan önce eller yıkanmalı ve hazırlama esnasında yıkama sık sık tekrarlanmalıdır..Gıda hazırlamada kullanılan.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KIBRIS YATIRIM FIRSATLAR SUNUMU
 - KARŞILIKLI OLARAK 5-5 OLMAK ÜZERE 10 KLOZETTEN OLUŞMAKTADIR.  8 ADET LAVABO BULUNMAKTADIR.  YERLERDE HİJYENİ BELLİ ETMEK İÇİN KREM RENGİNDE 30*30.
Sunum transkripti:

NİÇİN GE? ESTETİK. Modern tasarımın uygulamaları ürünlerimizin çagdaş görüntüsünü evinize taşır. PERFORMANS. Teknolojinin en yeni gelişmelerini mutfağına uyarlıyarak dayanıklılık sağlar. RAHATLIK. Amerikan rahatlığı ve kullanma kolaylığı ürünlerin her deteyında hissedilir. ENERJİ. Düşük sarfiyatlı,kompenentler ve etkin izolasyon ile az enerji tüketerek elektrik tasarrufu saglamaktır. HİZMET Sürekli ve güvenilir,satış sonrası hizmetleri ile en kısa zamanda profosyonel çözüm getirir. FİYAT. Rakiplerine karşılaştırıldığında en uygun satın alma fiyatını size sunar. GENERAL ELEKTRİK YAŞAMINIZA GÜZELLİK KATAR

Cihazda bulunan Özel Tatlandırıcı Filtre SMART WATER Filtreleme sistemi sayesinde pınarınızda temiz su ve buz oluşturur. SIVI DÖKÜLMEYE EMNİYETLİ RAFÇEKİLEBİLEN TEL RAFLAR

ŞIK TASARIMI İLE YENİ MODEL MAGİC TOUCH SERİSİ ÜRÜNLER GCE23LGTF Dış yüzeyde parmak izi bırakmaz A sınıfı enerji ANKASTRE ÖZELLİKLİ TOPLAM: 671 lt ( DONDURUCU BÖLÜMÜ 253 lt )‏ EN: 91 cm BOY: 176 cm DERİNLİK :72 cm ( Kapı: 11,3cm, Gövde: 60,7 cm )‏

PFCE1 Kapıları çelik Alt bölüm dondurucu (çekmeceli)‏ Üst bölüm muhafaza olarak kullanılmakta Üst kapıları ayrı ayrı tek tek açılabilir. Climate keeper Energy saver A Sınıfı Enerji 594 lt ( Dondurucu 178 lt )‏ Üst Freezer ( Kapılar french door – bölünmüş kapı )‏ BOTTOM FREEZER ANKASTRE BUZDOLAPLARI

PFCE1 Kapıları çelik Hacim. 594 lt Kapı full door – yekpare Alt bölüm donduruculu(çekmeceli)‏ Üst, taze gıda bölümü A Sınıfı Enerji

SIDE- BY- SIDE DİSPENSER VE BARLI Custom cool Dokunmatik ayar paneli Su,kırık ve küp buz, hızlı buz yapma özelliği GARDROP TİPİ, ANKASTRE MODELLER GCE21SS : Kapıları çelik GIE21 : Kapıları çelik, ayna, ahşap kaplanabilir. GCE23LGTF : Magic Touch, Çelik, Dispenser GCE23 : Kapıları çelik,ahşap ve ayna kaplanabilir. PJE25 : Kapıları çelik,ayna, ahşap kaplanabilir. En geniş iç hacim İnverter sistem, dual eva PHE25 : Çelik - couvercit En geniş iç hacim İnverter sistem, dual evap GARDROP TİPİ SOLO BUZDOLABLARI PSE29SS : Kapıları çelik Hacim: 793 lt ( En geniş hacimli dolap )‏ PSE27SS :Kapıları çelik Hacim: 737 lt PSE25SS :Kapıları çelik Hacim: 700 lt PSE25WW : Kapı ve gövde beyaz Hacim: 700 lt

TOP FREEZER ÜST BÖLÜM DONDURUCU ALT BÖLÜM MUHAFAZA ÇELİK YÜZEY ALT-ÜST KAPILI SOLO BUZDOLABLARI PTE25SS: Kapıları çelik, 697 lt PTE25WW: Kapı ve gövde beyaz, 697l PTE22SS: Kapıları çelik, 615 lt GTE22WW: Kapı ve gövde beyaz,615lt GTE18WW: Kapı ve gövde beyaz, 523 lt Buz makinası opsiyonel uygulanabilir.

ALT- ÜST KAPILI SOLO BUZDOLABI PTX 570 :Kapılar çelik Hacim: 570 lt Deodorizer özellik ( Platin koku giderici )‏ PTX 470 : Kapılları çelik Hacim:470 lt Deodorizer özellik ( Platin koku giderici )‏

Beyaz ve kırmızı şaraplar için optimum saklama sıcaklığı sunar. Kırmızı şarap sıcaklığı = 13° C Beyaz şarap saklama sıcaklığı = 7 °C (Tercihen termostatik ayar yapılabilir.)‏

CİHAZ TANITIMI Enkay satışlı flojetler ( cihaz seri no takipli) 2 yıl malzeme ve işçilik hatalarına Karşı garantilidir. 220 V topraklı prizde çalışabilir Su basınç mesafesi 6 m'dir. Cihazda su basınç emniyeti bulunmaktadır. Damacana vakum sensörü yardımı ile su bulunmadağı hallerde cihaz kendini Emniyete alır. Yılda en az iki kez bakımı yaptırlırmalıdır. ( Aksi halde suda ve buzlarda koku şikayeti meydana gelebilir.)‏ Flojet isteğe bağlı olarak tezgah üzerine ayrıca montaj edilebilecek muslukla birlikte çok amaçlı kullanılabilir. Bu işlem özel aparat gerektirdiğinden yetkili servisden opsiyonel olarak talep edilebilir standardı getirilememektedir FLOJET MONTAJ ÖLÇÜLERİ Cihaz: (23x15x7,5) cm Hortum mesafesi ( Damacana buzdolabı arası ) : 6m Damacana dahil ölçü: En: 35 cm Derinlik : 35 cm Yükseklik:65 cm

BUZDOLABI İÇ VE DIŞ TEMİZLİK ÜRÜNÜ Buzdolabı iç-dış yüzey ve aksesuar temizliği için üretilmiş konsantre temizleme maddesidir En inatçı tortuları mutfak yağları, yumurta akı, islenme kakao ve daha birçok. Lekeyi çıkarır. Yüzeydeki kirin çıkarılmasının yanısıra buzdolabında istnmeyen kokuların giderilmesinde de Son derece etkili bir üründür. ANTİ- BAKTERİYAL özelliktedir. ÇELİK YÜZEY TEMİZLEME ÜRÜNÜ General Electrıc buzdolablarında ( Çelik kapı ve gövde ) temizlik, bakım ve parlatmada kullanılan özel bir üründür. Çelik yüzeylerde kir, yağ ve inatçı lekelerin temizliğinde kullanılır. Gıda endüstri onaylıdır. Ozona zararsız bir üründür 500 ml ölçüsünde yetkili servislerden temin edilebilir.

Bülent MATARACI tarafından hazırlanmıştır.