TANITIM ELEMANLARI BAŞVURU DEĞERLENDİRMELERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Amaç ve kapsam  MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, kamu kurum ve kuruluşları hariç olmak üzere ondan az çalışanı bulunanlardan, tehlikeli ve çok.
Advertisements

Beyoğlu İlçesi Piyalepaşa Bulvarı ve Yakın Çevresi
PROJE Üniversite Döner Sermayesi kapsamında proje hizmetlerinden yararlanmak isteyen kurum/kuruluş/kişi(ler) Dekanlık/Müdürlük Makamına, isteklerini belirten.
19.FASIL : Sosyal Polİtİka ve İstİhdam “AçIlIş Krİterlerİnde Gelİnen Son Aşama” ÇALIŞMA ve SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ KOORDİNASYON.
GÜNDEM 1.SAYIN VALİMİZ HASAN BASRİ GÜZELOĞLUNUN AÇIŞ KONUŞMALARI YILI ARALIK AYI GELİR GİDER MİZANIN GÖRÜŞÜLMESİ 3.TURİZM MERKEZLERİ İLE KÜLTÜR.
T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ KENT MERKEZLERİNİN PLANLAMA İLKELERİ
İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ
KENTSEL TASARIM KOORDİNE VE DEĞERLENDİRME KOMİSYONU
Proje Şube Müdürlüğü.
İMAR , PLANLAMA ve KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Dr Hüdai Kara  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı en yüksek.
Dr Hüdai Kara Temmuz  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı.
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
UYGUN AVUKATLIK BÜROSU NİSAN 2011 BİLGİ NOTU I Anayasa Mahkemesi’ne Bireysel Başvuru.
YAPANLAR: EMRE ÖZER VE CEREN BAYRAKTAR
ÇEVKO ‘nun Sorumlulukları ve Belediyelerle Çalışma Sistemi
Aksaray Metro İstasyonu ile Valide Sultan Camii Arası
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
DANIŞMAN: Yrd. Doç. Dr. Funda YİRMİBEŞOĞLU
Geçici Faaliyet Belgesi elektronik başvuru dosyasında
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
İçişleri Bakanlığının 2008/55 Sayılı Genelgesi
ENERJİ VERİMLİLİĞİ DANIŞMANLIK (EVD) ŞİRKETLERİ
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNDE ESTETİK KURULLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
ÖZ GELİR YARATMA KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ KONUSUNDA ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ OLARAK YÜRÜTTÜĞÜMÜZ ÇALIŞMALAR VE ALTERNATİF ÖNERİLERİMİZ.
PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA ALANLARI
PLANLAMA VE PROJE FAALİYETLERİ
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
16/08/1962 yılında petrol ve petrol ürünleri ticareti yapmak amacıyla BEL-PET adıyla kurulan şirketimiz önce İGATAŞ daha sonra da İSTANBUL ENERJİ adını.
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SU YALITIMININ
Eğitim Merkezi Seminerleri Eylül 2008 – Haziran 2009 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Ağustos 2009.
GENEL KONUM ULAŞIM İLİŞKİLERİ İlçenin önemli ana arterlerinden olan Özgürlük Meydanı, Karaosmanoğlu Caddesi ve Taşocağı Caddesinde taşıt ve yaya trafiğini.
ASPB ENGELİ VE YAŞLI HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ
IŞIK KİRLİLİĞİ.
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Eylül Haziran 2008 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Temmuz, 2008.
Muhtar Bilgi Sistemi.
Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi
 Cazibe Merkezi Okullar  Hacı Rafet Gümüş Lisesinin Dönüşümü  Arzulu İlk Öğretim Okulunun Durumu.
Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Turgut Reis Orta Okulu
Projeler için okulda 3 defa öğretmenler kurulu toplanmıştır. 1. Kurulda stratejik eylem planı ve projeler ana hatlarıyla değerlendirilmiştir. 2. Kurulda.
Araştırma-Geliştirme Destek Programı
Doç. Dr. Bülent VURAL Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Müh. Bölümü
ORMAN EKOSİSTEMLERİNİN İZLENMESİ
KURUMDA YAPILAN FİZİKİ DEĞİŞİKLİKLER ÖNCEKİSONRAKİ.
Hizmetlerimiz Enerji Üretim Projeleri Kapsamında Danışmanlık ve Denetim Hizmeti Verilebilecek İş ve İşlemler; EPDK nezdinde Enerji üretimi için önlisans/lisans.
TOPLANTI GÜNDEMİ Açılış Sunum Soru-Cevap Kapanış.
İLAN VE REKLAM VERGİSİ MUHASEBE 1 DERSİ BELEDİYE İŞLEMLERİ MODÜLÜ İLAN VE REKLAM VERGİSİ İLE İLGİLİ DERS NOTLARI.
Proje, İstanbul Kalkınma Ajansı (ISTKA)’nın Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Bilgi Odaklı Ekonomik Kalkınma Mali Destek Programı çerçevesinde desteklenmektedir.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
ORDU ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürlüğü FAALİYET ÖZETİ.
YEREL PROJELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
“AFETLERE HAZIR TÜRKİYE”
Ölüm Nedeni İstatistikleri. Ölüm Nedenleri İstatistiklerinin KULLANIMI 1.Ölümlülük modellerini yer ve zaman ayrımında açıklar, 2.Nüfus projeksiyonlarının.
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Fakülte, Yüksekokul, Enstitü, MYO Açılması Uygulama ve Araştırma Merkezi Açılması Bölüm, Anabilim Dalı, Bilim Dalı.
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Sunum transkripti:

TANITIM ELEMANLARI BAŞVURU DEĞERLENDİRMELERİ İşyerleri faaliyette bulundukları bina bahçesinde, cephesinde veya işyerine ait araçlarında işyerlerinin ticari adının olduğu tanıtım uygulamasının konulmasına ilişkin müdürlüğümüze müracaat etmekte, müracaatlar Reklam, İlan ve Tanıtım Yönetmeliği kapsamında; A- Tanıtım Elemanları Başvuru Değerlendirmeleri B- Bez Afiş Uygulamaları C- Bina Cephesi Rehabilitasyon Projeleri Konu başlıkları altında değerlendirilmektedir.

A- TANITIM ELEMANLARI BAŞVURU DEĞERLENDİRMELERİ İstanbul’un çağdaş ve yaşanabilir bir kent olması yönünde kentsel kaliteyi arttırmak, kent bütününde (meydan, cadde, sokak ve yaya alanları) yer alan kent mobilyaları ile bina cephe ve bahçelerinde kullanılan tanıtım uygulamalarındaki çeşitli uyumsuzlukların önüne geçebilmek, kötü görüntüleri revize ederek görsel yönden estetik hale getirmek ve kentsel kimliği pekiştirmek amacıyla kentsel tasarım çalışmaları yürütülmektedir. ÖRNEKLER: ESKİ HALİ YENİ HALİ Sonrası Öncesi

A- TANITIM ELEMANLARI BAŞVURU DEĞERLENDİRMELERİ Öncesi Sonrası

A- TANITIM ELEMANLARI BAŞVURU DEĞERLENDİRMELERİ Öncesi Sonrası

A-Tanıtım Elemanları Başvuru Değerlendirmeleri A- TANITIM ELEMANLARI BAŞVURU DEĞERLENDİRMELERİ Elektrik Direği Uygulamaları Reklam, İlan Ve Tanıtım Yönetmeliği, TEDAŞ, AYEDAŞ ve BEDAŞ ile Belediyemiz arasındaki protokol kapsamında aydınlatma direkleri üzerine reklam tabelası asılmasına tarafımızca genel kriterler belirlenerek ana arterlerdeki elektrik direklerine reklam panosu konulmasına izin verilmiş olup; uygulama, Avrupa Yakasında BEDAŞ ve Medya Pano firması, Anadolu Yakasında ise AYEDAŞ ve Baskmer firması tarafından yürütülmektedir. İşyerlerine ait araçlar üzerinde talep edilen tanıtım uygulamalarına yönetmelik çerçevesinde görüş verilmektedir. Araç Tanıtım Uygulamaları

B- BEZ AFİŞ UYGULAMALARI Bez afiş uygulamalarına, müracaat sahibinin faaliyette olduğu işyeri cephesine asılması koşuluyla azami 14 gün izin verilmektedir Öncesi Sonrası

C- BİNA CEPHESİ REHABİLİTASYON PROJELERİ Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen çalışmalar neticesinde aşağıda belirtilen caddelerde bina cephe rehabilitasyon çalışmaları tamamlanmış olup, uygulama safhasına geçilmesi düşünülmektedir. Mevcut yönetmelik çerçevesinde yapılan projede; üst katlardaki tanıtım uygulamaları kaldırılmış, zemin kattaki işyerlerinin tanıtım uygulamaları işyeri cephe sınırlarını aşmayacak şekilde düzenlenmiş ve üst katlardaki işyerleri için bina girişinde ortak tanıtım panosu önerilmiştir. Tamamlanan projelerin uygulaması yapıldıktan sonra, bir plan dahilinde, belirlenecek prestijli ana arterlerde benzer çalışmaların yapılması hedeflenmektedir. Öncesi Sonrası İlçe Adı Cadde Adı Bina adedi Şişli Halaskargazi 218 Beşiktaş Nispetiye Caddesi 117 Mecidiyeköy Meydanı 83

C- Bina Cephesi Rehabilitasyon Projeleri Mevcut Durum Önerilen Durum

C- BİNA CEPHESİ REHABİLİTASYON PROJELERİ Projede her bina için yapılan önerilerle ilgili bina bilgi föyleri hazırlanmıştır.