Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GENEL KONUM ULAŞIM İLİŞKİLERİ İlçenin önemli ana arterlerinden olan Özgürlük Meydanı, Karaosmanoğlu Caddesi ve Taşocağı Caddesinde taşıt ve yaya trafiğini.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GENEL KONUM ULAŞIM İLİŞKİLERİ İlçenin önemli ana arterlerinden olan Özgürlük Meydanı, Karaosmanoğlu Caddesi ve Taşocağı Caddesinde taşıt ve yaya trafiğini."— Sunum transkripti:

1

2 GENEL KONUM ULAŞIM İLİŞKİLERİ

3 İlçenin önemli ana arterlerinden olan Özgürlük Meydanı, Karaosmanoğlu Caddesi ve Taşocağı Caddesinde taşıt ve yaya trafiğini düzenli ve akıcı hale getirmek, caddenin fiziksel yapısındaki işlevler ve görsel bozuklukların rehabilitasyonu sağlamak, kullanım kalitesini artırmak amaçlanmıştır.

4 PROJE ALANI MÜLKİYET DURUMU YOL CİNSİ FONKSİYON ANALİZİ KAT ANALİZ YAPI CİNSİ NİTELİK ANALİZİ ULAŞIM PROJESİ

5 Ulaşım projesi hazırlanırken; Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü onaylı UTK projeleri, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı verileri ve proje kapsamında bölgede hazırlanan analitik çalışmalar değerlendirilmiştir. Söz konusu verilerin sentezi yapılarak ulaşım projesi hazırlanmıştır.

6


"GENEL KONUM ULAŞIM İLİŞKİLERİ İlçenin önemli ana arterlerinden olan Özgürlük Meydanı, Karaosmanoğlu Caddesi ve Taşocağı Caddesinde taşıt ve yaya trafiğini." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları